Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցան

/ 5
90 ր
Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցան

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
սմբուկ4 հատ
լոլիկ8 հատ
մեծ սոխ2
պճեղ սխտոր2
գդալ քացախ2
մաղադանոս2 գդալ
Ձեթ
ах

Խոհարարություն

Խորհուրդ ենք տալիս փորձել արաբական խոհանոցի այս յուրօրինակ ուտեստը:

  1. Սմբուկները մաքրել՝ կտրել պոչերը, մասնակի կեղևահան անել՝ յուրաքանչյուր 3սմ-ից հետո թողնելով չմաքրած հատված: Սմբուկի կեղևի մաքրման ձևը շատ կարևոր է:
  2. Կտրտել 1սմ չափով հաստ կտորների: Վրան լցնել աղ և սպասել մինչև հյութը դուրս գա՝ մոտ 10 րոպե փակ կափարիչի տակ, այնուհետև չորացնել անձեռոցիկի օգնությամբ: Լոլիկները կտրտել:
  3. Սմբուկը տապակել մաս-մաս. ձեթի բարձրությունը պետք է լինի 4սմ: Այնուհետև չորացնել սմբուկը կալկայի օգնությամբ՝ ավելորդ ձեթից մաքրելու համար:
  4. Ձեթը դատարկել՝ թողնելով միայն 4 գդալ՝ սոխը տապակելու համար:
  5. Լոլիկները թեթևակի տապակել և դնել ափսեի մեջ:
  6. Քացախը լցնել կաթսայի մեջ, եռացնել և վերցնել կրակից:
  7. Մատուցում. սմբուկը, սոխը և լոլիկները դնել տափակ ափսեի մեջ: Աղցանի վրա լցնել կտրտած սխտոր, աղ և կաթսայի միջի սոուսը: Զարդարել կտրտած մաղադանոսով:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում