Ոսկեզօծ նրբաբլիթներ եգիպտացորենով , խոզապուխտով ու ծնեբեկով

/ 5
40 ր
Ոսկեզօծ նրբաբլիթներ եգիպտացորենով , խոզապուխտով ու ծնեբեկով

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
եգիպտացորեն GOLD Bonduelle1 տուփ
խոզապուխտ10 կտոր
հավկիթ4 հավկիթ
ալյուր250 գ
կաթ450 մլ.
պանիր` ֆետա300 գ.
այծի պանիր100 գ.
սերուցքային կարագ100 գ.
թթվասեր3 ճ.գ.
ձիթապտղի յուղ4 ճ.գ.
բալզամիկ քացախ1 ճ.գ.
ծնեբեկ10
տերևներ ռադիկկիո0.5 կաղամբ
կանաչ սոխ1
տերև10 թարմ ռեհան
րուկկոլա1 բուռ
բուռ վալերիանի տերևներ1
համեմունքներ
աղ ու պղպեղ

Խոհարարություն

Համեղ ուտեստ, որը կուրախացնի ձեր մտերիմներին
  1. Պատրաստել խմոր նրբաբլիթների համար. հարելով 4 հավկիթ, աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, կաթը և վերջում ոսկե եգիպտացորենը, աստիճանաբար слитую от лишней жидкости: Համեմել համեղ բույր ունեցող խոտերի խարնուրդով: Փոքրինչ խառնել խմորը, որպեսզի եգիպտացորենի հատիկների մասը մնան ամբողջական:
  2. Նրբաբլիթների միջուկի համար պետք է այծի պանիր և ֆետա պանիր` քերված խոշոր քերիչով: Ավելացնել փափուկ սերուցքային կարագ սենյակային ջերմաստիճանի, կտրատված կանաչ սոխ, վալերիան, թարմ ռեհան, խոտերի խարնուրդ և մի փոքր թթվասեր: Հետո լավ խարնել այնքան միչև առաջանա մածուկ:
  3. Կանաչ ծնեբեկը հասցնել եռման աստիճանի, հետևաբար սառեցնել սառը ջրի մեջ: Այդպես ցողունները կմնան կոպիտ ու կարաչ: Նրբաբլիթների պատրաստումից հետո տապակի վրա քսել պանրային մածուկով, ավելացնել խոզապուխտի կտոր, 1 ծնեբեկ և ամուր շրջել:
  4. Մատուցել նրբաբլիթները տերևներով` րուկկոլա, րադիկկիո և եգիպտացորենով ` համեմած ձիթապտղի յուղով, բալզամիկի ուքսուսով, աղով ու պղպեղով:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում