Պնդուկով սաղմոն

/ 5
30 ր
Պնդուկով սաղմոն

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
սաղմոնի ֆիլե700 գ
հավկիթ2 հավկիթ
պաքսիմատ1 բաժակ
չորացրած մաղադանոս0.5 գդալ
գդալ քիմիոն1
կարմիր պղպեղ1
խոշոր աղացած պղպեղ0.5
գդալ ռեհան1
մանրացրած պնդուկ 3/4 բաժակ
կիտրոն1

Խոհարարություն

Պնդուկով սաղմոնի պատրաստման բաղադրատոմս:
  1. Խոր ափսեի մեջ հարել ձուն և ավելացնել մեկ գդալ ջուր:
  2. Առանձին ափսեի մեջ խառնել պաքսիմատը, համեմունքները և պնդուկը:
  3. Սաղմոնի ֆիլեն թրջել ձվի մեջ, այնուհետև թաթախել պաքսիմատի, համեմունքների ու պնդուկի խառնուրդի մեջ:
  4. Թխել նախօրոք մինչև 200° ջերմաստիճանը տաքացված ջեռոցում մոտ 12 րոպե մինչև բրոնզագույն դառնալը:
  5. Մատուցել 4 մասի բաժանած կիտրոնի հետ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում