Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը

/ 5
30 ր
Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
սպագետտի500 գ
լոլիկ4
թունաձուկ յուղի100 գ
ցողուն բարակ կտրտած 1/2 մաղադանոս
կեղև 1/2 լիմոն
գդալ ձիթապտղ4 ճաշ
Պղպեղ աղ

Խոհարարություն

Հիմնական ուտեստ յուրաքանչյուր իտալացու համար: Հատկապես խորհուրդ է տրվում սիրահարված մարդկանց: Այս ճաշատեսակն ունի պատրաստման շատ տարբերակներ:
  1. Եփեք սպագետտին մեծ քանակությամ աղաջրում այնպես, որ այն լինի „al dente”: Դա նշանակում է, որ այն պետք է լինի պինդ և առաձգական: Ջուրը քամեք:
  2. Մաքրեք լոլիկը, հանեք սերմերը և շերտերով կտրտեք: Մաքրեք և ճզմեք սխտորը: Պարզաջրեք մաղադանոսը և մանր կտրատեք:
  3. Թունաձուկը հանեք տարայից, քամեք ձեթից և բաժանեք մանր կտորների:
  4. Նախապես տաքացրեք թավան և տապակեք սխտորը, ավելացրեք թունաձուկը, լոլիկը, վրան լցնել պղպեղ: Տապակեք մարմանդ կրակի վրա մոտ 10 րոպե:
  5. Ավելացրեք պաստան, տապակեք այն ցածր կրակի վրա ևս 5 րոպե և լավ խառնեք:
  6. Մատուցումը. Մատուցելիս վրան ցանեք մաղադանոս և լիմոնի քերած կեղև:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում