Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

/ 5
120 ր
Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
տավարի միս2 կգ
կրծքամիս4 հավ
խոզի թարմ կրծքամիս400 գ
խոզ6 նրբերշկ
soxok1 glukh
պրաս սոխ1
կարտոֆիլ5
գազար5
ддум или ддумик1 кг
բատատ5
կաղամբ1 կաղամբ
լոբի500 գ
եգիպտացորենի հասկեր5
Սև պղպեղ աղ

Խոհարարություն

Գուլյաշ՝ մսի տարբեր տեսակներից և բանջարեղենից, որոնք պետք է շոգեխաշել մեկ կաթսայի մեջ: Արգենտինացիներն ուտում են միսը, արգանակն ու բանջարեղենն իրարից առանձին:

  1. Մեծ կաթսայի մեջ եռացնել 5 լիտր աղի ջուր, ավելացնել 4 մասի կիսած սոխը, պրաս սոխը, սև պղպեղն ու տավարի միսը: Եփել 45 րոպե:
  2. Նույն կաթսայի մեջ ավելացնել հավի կրծքամիսը, խոզի միսը, նրբերշիկը, քառակուսաձև կտրտած կարտոֆիլն ու բատատը, երկարավուն կտրտած գազարն ու դդումը և մեծ կտորներով կտրտած կաղամբը:
  3. Բանջարեղենը եփել քիչ, հանել կաթսայից և առանձնացնել միմյանցից:
  4. Մինչ պուչերոն եփվում է, կաթսայով ջուր եռացնել, աղ անել և խաշել լոբին (նախօրոք թրջելով այն գիշերը):
  5. Պատրաստված միսը, նրբերշիկը և խոզի կրծքամիսը կտրտել:
  6. Մատուցել միսը մեծ ափսեների վրա բանջարեղենի, լոբու և եգիպտացորենի հետ: Ամեն ինչ պետք է մատուցվի տաք վիճակում:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում