Սաղմոն վասաբիով

/ 5
60 ր
Սաղմոն վասաբիով

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
սաղմոնի ֆիլե5
վասաբի2 գդալ
գդալ սոյայի սոուս2
մայոնեզ 1/4 բաժակ
քունջութի ձեթ1 գդալ
աղացած կոճապղպեղ1 գդալ
թարմ կանաչ սոխ2

Խոհարարություն

Վասաբին ավելի կծու է մեզ ծանոթ ծովաբողկից, այդ իսկ պատճառով պետք է փոքր-ինչ զգույշ լինել այն օգտագործելիս: Վասաբին պարտադիր ավելացվում է սուշիի և սաշիմիի մեջ:
  1. Պատրաստել մարինադը՝ քունջութի ձեթ, սոյայի սոուս, կոճապղպեղ և 1 գդալ վասաբի: Ձկան ֆիլեն դնել մարինադի մեջ:
  2. Մարինացման գործընթացն իրականացվում է հետևյալ կերպ՝ բաղադրիչները դնում են պլաստիկ տարայի մեջ և պտտում այն 4-6 րոպե:
  3. Ձուկը հանել, մարինադը թողնել: Խառնել կանաչ սոխը և 1 գդալ վասաբին:
  4. Միջին կրակի վրա տաքացնել թավան: Մեջը դնել ձուկը և մարինադը, տապակել 3-5 րոպե:
  5. Ֆիլեն մատուցել մայոնեզի հետ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում