Զագրեբյան աղցան

01.01.2015

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրտում ենք լոլիկն ու նեխուրը: Ռեհանը ևս պետք է շատ մանր կտրտել: Մեր բանջարեղենին ավելացնում ենք Bonduelle-ի սև կորիզազրկված ձիթապտուղը: Ավելացնում ենք նաև ոսպ, համեմում ենք ձիթապտղի յուղով և խառնում ամենն իրար:

Եվ այժմ վերջին գործողությունը. համեմում ենք այս ամենը աջիկայով կամ սալսա սոուսով: Մատուցում ենք ուտեստն ու վայելում համեղ և առողջարար զագրեբյան աղցանը:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Զագրեբյան աղցան

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

Ավելին կայքում