Սուշիի բրինձ

/ 5
60 ր

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
բաժակ ջուր 1/2
բրինձ 1/2 բաժակ
համեմունքը
թույլ քացախ4 ճաշ
շաքարավազ3 ճաշ
աղ 1/2 ճաշ
միրին2 ճաշ

Խոհարարություն

Բրինձը, որն օգտագործում են խոհարարները սուշի պատրաստելու համար, պետք է լինի պինդ և մի փոքր կպչուն:
  1. Բրինձը լվացեք, թրջեք մոտ 30 րոպեով: Այնուհետև վրան ջուր լցրեք և եփեք սովորականի պես:
  2. Իրար խառնեք բոլոր համեմունքները:
  3. Լցրեք բրինձը թասի մեջ և փայտե գդալով խառնեք՝ կտրատող շարժումներով: Ավելացրեք համեմունքները՝ անընդհատ խառնելով, մինչև զանգվածը դառնա սպունգանման:
  4. Մատուցումը. Մատուցելուց առաջ թողեք բրինջը սառչի՝ ծածկելով այն սրբիչով:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում