Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Զագրեբյան աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրտում ենք լոլիկն ու նեխուրը: Ռեհանը ևս պետք է շատ մանր կտրտել: Մեր բանջարեղենին ավելացնում ենք Bonduelle-ի սև կորիզազրկված ձիթապտուղը: Ավելացնում ենք նաև ոսպ, համեմում ենք ձիթապտղի յուղով և խառնում ամենն իրար:

Եվ այժմ վերջին գործողությունը. համեմում ենք այս ամենը աջիկայով կամ սալսա սոուսով: Մատուցում ենք ուտեստն ու վայելում համեղ և առողջարար զագրեբյան աղցանը:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Զագրեբյան աղցան


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Լազանյա՝ իտալական ջեռեփուկ պաստայով, մսով և բանջարեղենով
Լազանյա՝ իտալական ջեռեփուկ պաստայով, մսով և բանջարեղենով

Իտալական ամենահայտնի ճաշատեսակներից մեկի՝ լազանյայի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Լեչո՝ ավանդական հունգարական կերակուր
Լեչո՝ ավանդական հունգարական կերակուր

Լեչոն շոգեխաշած կարմիր պղպեղն է՝ լոլիկի և սոխի ավելացմամբ:

3 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Հյուցպոտ՝ պատմական կերակուր
Հյուցպոտ՝ պատմական կերակուր

Հյուցպոտը հոլանդական խոհանոցի ազգային ուտեստ է՝ կապված այդ երկրի պատմական անցյալի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Թահինի սոուս՝ քունջութի մածուկից
Թահինի սոուս՝ քունջութի մածուկից

Թահինի սոուսի բաղադրատոմս՝ պատրաստվում է քունջութի սերմերից:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Պարզ
Զագրեբյան աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրտում ենք լոլիկն ու նեխուրը: Ռեհանը ևս պետք է շատ մանր կտրտել: Մեր բանջարեղենին ավելացնում ենք Bonduelle-ի սև կորիզազրկված ձիթապտուղը: Ավելացնում ենք նաև ոսպ, համեմում ենք ձիթապտղի յուղով և խառնում ամենն իրար:

Եվ այժմ վերջին գործողությունը. համեմում ենք այս ամենը աջիկայով կամ սալսա սոուսով: Մատուցում ենք ուտեստն ու վայելում համեղ և առողջարար զագրեբյան աղցանը:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Զագրեբյան աղցան

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description