Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Զագրեբյան աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրտում ենք լոլիկն ու նեխուրը: Ռեհանը ևս պետք է շատ մանր կտրտել: Մեր բանջարեղենին ավելացնում ենք Bonduelle-ի սև կորիզազրկված ձիթապտուղը: Ավելացնում ենք նաև ոսպ, համեմում ենք ձիթապտղի յուղով և խառնում ամենն իրար:

Եվ այժմ վերջին գործողությունը. համեմում ենք այս ամենը աջիկայով կամ սալսա սոուսով: Մատուցում ենք ուտեստն ու վայելում համեղ և առողջարար զագրեբյան աղցանը:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Զագրեբյան աղցան


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Իմամ բայալդի՝ սմբուկով ուտեստ

Իմամ բայալդի՝ սմբուկով ուտեստ

Գոյություն ունեն բազմաթիվ լեգենդներ՝ կապված այս ուտեստի ծագման հետ: Համաձայն դրանցից մեկի՝ իսլամական հոգևորական իմամն ուշագնաց է եղել, երբ առաջին անգամ փորձել է այս ճաշատեսակը:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Էմպանադաս՝ արգենտինական պելմենիներ

Էմպանադաս՝ արգենտինական պելմենիներ

Էմպանադասը մեծ արգենտինական պելմենիներ են՝ պատրաստված տավարի մսով:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Բանջարեղենային աղցան

Բանջարեղենային աղցան

Լեհերի կողմից շատ սիրված բանջարեղենային աղցան:

6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Շվեդ տնային տնտեսուհիները կետբուլարի (մսային կոլոլակների) բաղադրատոմսը փոխանցում են սերնդեսերունդ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Զագրեբյան աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրտում ենք լոլիկն ու նեխուրը: Ռեհանը ևս պետք է շատ մանր կտրտել: Մեր բանջարեղենին ավելացնում ենք Bonduelle-ի սև կորիզազրկված ձիթապտուղը: Ավելացնում ենք նաև ոսպ, համեմում ենք ձիթապտղի յուղով և խառնում ամենն իրար:

Եվ այժմ վերջին գործողությունը. համեմում ենք այս ամենը աջիկայով կամ սալսա սոուսով: Մատուցում ենք ուտեստն ու վայելում համեղ և առողջարար զագրեբյան աղցանը:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Զագրեբյան աղցան