Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Թուրքական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Վերցնում ենք կարմիր և կանաչ բուլղարական պղպեղները, կիսում ենք, մաքրում սերմերից և ցողուններից, հետո կտրտում: Աղի ջրում եռացնում ենք հավն ու սունկը: Հարկավոր է նաև եփել 4 ձու:

Սոուսի պատրաստման համար մանրացված սխտորը խառնում ենք ձիթապտղի յուղի հետ: Ավելացնում ենք քացախ, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ և աղ: Լավ խառնում ենք: Պղպեղներին ավելացնում ենք հովացած հավն ու սունկը: Ավելացնում ենք հավկիթները, ձիթապտուղները և սոճու ընկույզները: Խառնում ենք ամենը: Ավելացնում ենք սոուսն ու թողնում ամենը 30 րոպե սառնարանում: Մատուցում ենք որպես նախուտեստ և վայելում համեղ և առողջարար թուրքական աղցանը՝ պատրաստված թուրքական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Թուրքական աղցան


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Եգիպտացորենի ալյուրից տորտիլյա
Եգիպտացորենի ալյուրից տորտիլյա

Եգիպտացորենի ալյուրից տորտիլյայի բաղադրատոմս: Մեքսիկայում այս ուտեստը հիմնական սննդի հավելումն է, պարզ ասած՝ մեքսիկական հացը:

10 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Կարագով բլիթներ
Կարագով բլիթներ

Poffertjes՝ հոլանդական ավանդական բլիթներ, որոնք սովորական բլիթներից տարբերվում են փոքր չափերով և քաղցրությամբ:

6 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Շվեդ տնային տնտեսուհիները կետբուլարի (մսային կոլոլակների) բաղադրատոմսը փոխանցում են սերնդեսերունդ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Թուրքական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Վերցնում ենք կարմիր և կանաչ բուլղարական պղպեղները, կիսում ենք, մաքրում սերմերից և ցողուններից, հետո կտրտում: Աղի ջրում եռացնում ենք հավն ու սունկը: Հարկավոր է նաև եփել 4 ձու:

Սոուսի պատրաստման համար մանրացված սխտորը խառնում ենք ձիթապտղի յուղի հետ: Ավելացնում ենք քացախ, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ և աղ: Լավ խառնում ենք: Պղպեղներին ավելացնում ենք հովացած հավն ու սունկը: Ավելացնում ենք հավկիթները, ձիթապտուղները և սոճու ընկույզները: Խառնում ենք ամենը: Ավելացնում ենք սոուսն ու թողնում ամենը 30 րոպե սառնարանում: Մատուցում ենք որպես նախուտեստ և վայելում համեղ և առողջարար թուրքական աղցանը՝ պատրաստված թուրքական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Թուրքական աղցան

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description