Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Թուրքական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Վերցնում ենք կարմիր և կանաչ բուլղարական պղպեղները, կիսում ենք, մաքրում սերմերից և ցողուններից, հետո կտրտում: Աղի ջրում եռացնում ենք հավն ու սունկը: Հարկավոր է նաև եփել 4 ձու:

Սոուսի պատրաստման համար մանրացված սխտորը խառնում ենք ձիթապտղի յուղի հետ: Ավելացնում ենք քացախ, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ և աղ: Լավ խառնում ենք: Պղպեղներին ավելացնում ենք հովացած հավն ու սունկը: Ավելացնում ենք հավկիթները, ձիթապտուղները և սոճու ընկույզները: Խառնում ենք ամենը: Ավելացնում ենք սոուսն ու թողնում ամենը 30 րոպե սառնարանում: Մատուցում ենք որպես նախուտեստ և վայելում համեղ և առողջարար թուրքական աղցանը՝ պատրաստված թուրքական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Թուրքական աղցան


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Հումուս՝ արաբական նախուտեստ

Հումուս՝ արաբական նախուտեստ

Հումուսի պատրաստման բաղադրատոմս. մատուցվում է պիտայի կամ չիպսերի հետ, կարող է յուրահատուկ նախուտեստ լինել ձեր հյուրերի համար, ովքեր սպասում են հիմնական ուտեստին:

6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Խոհարարի աղցան

Խոհարարի աղցան

Խոհարարի աղցանի բաղադրատոմս

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Չիզքեյք

Չիզքեյք

Չիզքեյքը շատ տարածված աղանդեր է ոչ միայն Գերմանիայում, այլև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Կարագով բլիթներ

Կարագով բլիթներ

Poffertjes՝ հոլանդական ավանդական բլիթներ, որոնք սովորական բլիթներից տարբերվում են փոքր չափերով և քաղցրությամբ:

6 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Թուրքական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Վերցնում ենք կարմիր և կանաչ բուլղարական պղպեղները, կիսում ենք, մաքրում սերմերից և ցողուններից, հետո կտրտում: Աղի ջրում եռացնում ենք հավն ու սունկը: Հարկավոր է նաև եփել 4 ձու:

Սոուսի պատրաստման համար մանրացված սխտորը խառնում ենք ձիթապտղի յուղի հետ: Ավելացնում ենք քացախ, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ և աղ: Լավ խառնում ենք: Պղպեղներին ավելացնում ենք հովացած հավն ու սունկը: Ավելացնում ենք հավկիթները, ձիթապտուղները և սոճու ընկույզները: Խառնում ենք ամենը: Ավելացնում ենք սոուսն ու թողնում ամենը 30 րոպե սառնարանում: Մատուցում ենք որպես նախուտեստ և վայելում համեղ և առողջարար թուրքական աղցանը՝ պատրաստված թուրքական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Թուրքական աղցան