Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Թուրքական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Վերցնում ենք կարմիր և կանաչ բուլղարական պղպեղները, կիսում ենք, մաքրում սերմերից և ցողուններից, հետո կտրտում: Աղի ջրում եռացնում ենք հավն ու սունկը: Հարկավոր է նաև եփել 4 ձու:

Սոուսի պատրաստման համար մանրացված սխտորը խառնում ենք ձիթապտղի յուղի հետ: Ավելացնում ենք քացախ, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ և աղ: Լավ խառնում ենք: Պղպեղներին ավելացնում ենք հովացած հավն ու սունկը: Ավելացնում ենք հավկիթները, ձիթապտուղները և սոճու ընկույզները: Խառնում ենք ամենը: Ավելացնում ենք սոուսն ու թողնում ամենը 30 րոպե սառնարանում: Մատուցում ենք որպես նախուտեստ և վայելում համեղ և առողջարար թուրքական աղցանը՝ պատրաստված թուրքական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Թուրքական աղցան


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեքսիկական աղցան կուս-կուսով
Մեքսիկական աղցան կուս-կուսով

Համեղ ուտեստ, որը կուրախացնի ձեր մտերիմներին

2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Դալ՝ խյուս-ապուր
Դալ՝ խյուս-ապուր

Դալը խյուս-ապուր է՝ պատրաստված տարբեր լոբազգիներից՝ լոբուց, ոլոռից, ոսպից, մունգ լոբուց՝ կարրիի և գարամ մասալայի (տարբեր համեմունքների խառնուրդ) ավելացմամբ:

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով
Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով

Թթվասերի սոուսի մեջ պատրաստված սննդարար և օգտակար սնկերի բաղադրատոմս՝ իրական հաճույք գուրմանների համար:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
Թթու դրած կաղամբ
Թթու դրած կաղամբ

Sauerkraut-ը կամ թթու դրած կաղամբը համարվում է աշխարհում ամենահայտնի գերմանական ուտեստը:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Թուրքական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Վերցնում ենք կարմիր և կանաչ բուլղարական պղպեղները, կիսում ենք, մաքրում սերմերից և ցողուններից, հետո կտրտում: Աղի ջրում եռացնում ենք հավն ու սունկը: Հարկավոր է նաև եփել 4 ձու:

Սոուսի պատրաստման համար մանրացված սխտորը խառնում ենք ձիթապտղի յուղի հետ: Ավելացնում ենք քացախ, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ և աղ: Լավ խառնում ենք: Պղպեղներին ավելացնում ենք հովացած հավն ու սունկը: Ավելացնում ենք հավկիթները, ձիթապտուղները և սոճու ընկույզները: Խառնում ենք ամենը: Ավելացնում ենք սոուսն ու թողնում ամենը 30 րոպե սառնարանում: Մատուցում ենք որպես նախուտեստ և վայելում համեղ և առողջարար թուրքական աղցանը՝ պատրաստված թուրքական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Թուրքական աղցան