This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Մատղաշ եգիպտացորենով բաղադրատոմսերի ներքին ճկունությունը

 

Փաստեր, որ պետք է իմանալ մատղաշ եգիպտացորենի մասին

Մատղաշ եգիպտացորենով բաղադրատոմսերի մեծ մասը հիմնված է այն գաղափարի վրա, որ վերջինս բանջարեղեն է՝ չնայած իր յուրահատուկ տեսքին: Տեսքի և համի տարբերությունը (որը զգալի է, երբ համեմատում եք մատղաշ եգիպտացորենը սովորական եգիպտացորենի հետ) մեզ համար կարող է մտածելու պատճառ դառնալ, թե ինչ պատրաստել դրանից: Լավագույն տարբերակը մատղաշ եգիպտացորենը սովորական բանջարեղենների և թեթև մսի միջև դասակարգելն է: Բնականաբար, այդպիսի մոտեցումը հիմնված չէ համի վրա, այլ ավելի շատ կենտրոնացած է այն գաղափարի վրա, որ կերակրապատրաստման տևողությունը և եղանակը պետք է կարգավորվեն` մատղաշ եգիպտացորենից առավելագույն օգուտ ստանալու համար:
 

… և բաղադրատոմսեր, որոնք արժե փորձել

  Ստորև Դուք կգտնեք երկու յուրահատուկ լուծումներ, որոնք հնարամտության և ստեղծարարության միջոցով կհարստացնեն Ձեր աշնանային երեկոները խոհանոցում՝ չնայած երկուսն էլ, ըստ էության, պարզ և բավական հեշտ պատրաստվող են:

  • Վերցրեք երկու տուփ Բոնդյուելի պահածոյացված մատղաշ եգիպտացորեն և մեկ տուփ Բոնդյուելի պահածոյացված գազար: Կտրտեք 2սմ լայնությամբ կտորների: Պատրաստեք թեթև սպիտակ սոուս (200գ) ալյուրից և կաթից, ավելացրեք կիտրոնապղպեղ` քաղցր ու թեթևակի կծու համ տալու համար: Ավելացրեք սոուսը խառնուրդին և վրան մաղադանոս շաղ տվեք:
  • Խառնեք սովորական ալյուր (2 բաժին), եգիպտացորենի ալյուր (1 բաժին) և քեմոն, մինչև ստանաք միատարր զանգված: Բացեք Բոնդյուելի պահածոյացված մատղաշ եգիպտացորենի տուփը և թողեք, որ մի քիչ քամվի: Տապակի մեջ տաքացրեք մի փոքր կարագ կամ ձեթ և յուրաքանչյուր մատղաշ եգիպտացորենը, խառնուրդի մեջ ընկղմելուց հետո, տապակեք: Մատուցեք թարմ տաքդեղի կամ թեթև մսի հետ:

 


Recipes that might interest you

Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցան
Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցան

Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցանի բաղադրատոմս:

8 persons over 45 min Medium
Պաելյա՝ իսպանական խոհանոցի դասական ուտեստ
Պաելյա՝ իսպանական խոհանոցի դասական ուտեստ

Վալենսիայում սկիզբ առնող՝ իսպանական խոհանոցի դասական ուտեստի՝ Վալենսիական ձևով պատրաստված պաելյայի բաղադրատոմս:

6 persons over 45 min Hard
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 persons over 45 min Easy
Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում
Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում

Համեղ և հյութեղ հավը սերուցքային սոուսի մեջ՝ շամպինյոններով:

4 persons under 15 min Medium
Մատղաշ եգիպտացորենով բաղադրատոմսերի ներքին ճկունությունը
 

Փաստեր, որ պետք է իմանալ մատղաշ եգիպտացորենի մասին

Մատղաշ եգիպտացորենով բաղադրատոմսերի մեծ մասը հիմնված է այն գաղափարի վրա, որ վերջինս բանջարեղեն է՝ չնայած իր յուրահատուկ տեսքին: Տեսքի և համի տարբերությունը (որը զգալի է, երբ համեմատում եք մատղաշ եգիպտացորենը սովորական եգիպտացորենի հետ) մեզ համար կարող է մտածելու պատճառ դառնալ, թե ինչ պատրաստել դրանից: Լավագույն տարբերակը մատղաշ եգիպտացորենը սովորական բանջարեղենների և թեթև մսի միջև դասակարգելն է: Բնականաբար, այդպիսի մոտեցումը հիմնված չէ համի վրա, այլ ավելի շատ կենտրոնացած է այն գաղափարի վրա, որ կերակրապատրաստման տևողությունը և եղանակը պետք է կարգավորվեն` մատղաշ եգիպտացորենից առավելագույն օգուտ ստանալու համար:
 

… և բաղադրատոմսեր, որոնք արժե փորձել

  Ստորև Դուք կգտնեք երկու յուրահատուկ լուծումներ, որոնք հնարամտության և ստեղծարարության միջոցով կհարստացնեն Ձեր աշնանային երեկոները խոհանոցում՝ չնայած երկուսն էլ, ըստ էության, պարզ և բավական հեշտ պատրաստվող են:

  • Վերցրեք երկու տուփ Բոնդյուելի պահածոյացված մատղաշ եգիպտացորեն և մեկ տուփ Բոնդյուելի պահածոյացված գազար: Կտրտեք 2սմ լայնությամբ կտորների: Պատրաստեք թեթև սպիտակ սոուս (200գ) ալյուրից և կաթից, ավելացրեք կիտրոնապղպեղ` քաղցր ու թեթևակի կծու համ տալու համար: Ավելացրեք սոուսը խառնուրդին և վրան մաղադանոս շաղ տվեք:
  • Խառնեք սովորական ալյուր (2 բաժին), եգիպտացորենի ալյուր (1 բաժին) և քեմոն, մինչև ստանաք միատարր զանգված: Բացեք Բոնդյուելի պահածոյացված մատղաշ եգիպտացորենի տուփը և թողեք, որ մի քիչ քամվի: Տապակի մեջ տաքացրեք մի փոքր կարագ կամ ձեթ և յուրաքանչյուր մատղաշ եգիպտացորենը, խառնուրդի մեջ ընկղմելուց հետո, տապակեք: Մատուցեք թարմ տաքդեղի կամ թեթև մսի հետ:

 

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description