This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Սպիտակ բանջարեղենը` վարակների թշնամի

Սպիտակ բանջարեղենը հսկայական դեր է կատարում մեր առողջության մակարդակը բարձր պահելու գործում: Դրանց կարևորագույն ազդեցությունն են`

  • հակաբակտերիալ ազդեցությունը
  • հակաբորբոքային ազդեցությունը
  • դիասլոտիկ ազդեցությունը
  • արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակի կարգավորումը
  • աղիների գործունեության կարգավորումը

Սպիտակ բանջարեղենները պարունակում են ֆլավոնոիդներ (հակաօքսիդանտներ), ալլիցին` հակաբակտերիալ հատկություններ ունեցող նյութ: Վերջինիս շնորհիվ, դրանք թեթևացնում են վիրուսային և բակտերիալ վարակների և նույնիսկ ասթմայի հետ կապված ախտանիշները: Հակաօքսիդանտների մեծ բաղադրության շնորհիվ, դրանք նվազեցնում են հաստ աղիքի, կրծքագեղձի, շագանակագեղձի քաղցկեղի վտանգը: Դրանք նաև հավասարակշռում են հորմոնների մակարդակը՝ նվազեցնելով հորմոնալ ֆոնի վրա առաջացող քաղցկեղների վտանգը: Սպիտակ բանջարեղենները կարող են նաև բարերար ազդեցություն ունենալ մեր սրտանոթային համակարգի աշխատանքի վրա: Դրանք կարող են նվազեցնել արյան մեջ վատ խոլեստերինի մակարդակը, կարգավորելով արյան ճնշման մակարդակը և մակարդելիությունը: Բացի այդ, դրանք արդյունավետ կերպով կարգավորում են աղիների գործունեությունը և խոչընդոտում են հաստ աղիքի պոլիպների առաջացմանը:

Սպիտակ բանջարեղենների խմբից են`

  • սխտորը
  • ծաղկակաղամբը
  • սպիտակ սոխը
  • պրասը
  • եղերդակը
  • կարտոֆիլը

Recipes that might interest you

Խոհարարի աղցան
Խոհարարի աղցան

Խոհարարի աղցանի բաղադրատոմս

4 persons over 45 min Easy
Վիետնամական ապուր «Pho»
Վիետնամական ապուր «Pho»

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստ՝ «Pho» ապուրի բաղադրատոմս:

8 persons over 45 min Easy
Կաղամբով աղցան
Կաղամբով աղցան

Կաղամբով աղցանի բաղադրատոմս:

4 persons 30-45 min Easy
Ցևիչե՝ հում ծովային ձուկ
Ցևիչե՝ հում ծովային ձուկ

Համեմունքներով պատրաստված հում ծովային ձկան՝ ցևիչեի բաղադրատոմս:

3 persons over 45 min Medium
Սպիտակ բանջարեղենը` վարակների թշնամի

Սպիտակ բանջարեղենը հսկայական դեր է կատարում մեր առողջության մակարդակը բարձր պահելու գործում: Դրանց կարևորագույն ազդեցությունն են`

  • հակաբակտերիալ ազդեցությունը
  • հակաբորբոքային ազդեցությունը
  • դիասլոտիկ ազդեցությունը
  • արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակի կարգավորումը
  • աղիների գործունեության կարգավորումը

Սպիտակ բանջարեղենները պարունակում են ֆլավոնոիդներ (հակաօքսիդանտներ), ալլիցին` հակաբակտերիալ հատկություններ ունեցող նյութ: Վերջինիս շնորհիվ, դրանք թեթևացնում են վիրուսային և բակտերիալ վարակների և նույնիսկ ասթմայի հետ կապված ախտանիշները: Հակաօքսիդանտների մեծ բաղադրության շնորհիվ, դրանք նվազեցնում են հաստ աղիքի, կրծքագեղձի, շագանակագեղձի քաղցկեղի վտանգը: Դրանք նաև հավասարակշռում են հորմոնների մակարդակը՝ նվազեցնելով հորմոնալ ֆոնի վրա առաջացող քաղցկեղների վտանգը: Սպիտակ բանջարեղենները կարող են նաև բարերար ազդեցություն ունենալ մեր սրտանոթային համակարգի աշխատանքի վրա: Դրանք կարող են նվազեցնել արյան մեջ վատ խոլեստերինի մակարդակը, կարգավորելով արյան ճնշման մակարդակը և մակարդելիությունը: Բացի այդ, դրանք արդյունավետ կերպով կարգավորում են աղիների գործունեությունը և խոչընդոտում են հաստ աղիքի պոլիպների առաջացմանը:

Սպիտակ բանջարեղենների խմբից են`

  • սխտորը
  • ծաղկակաղամբը
  • սպիտակ սոխը
  • պրասը
  • եղերդակը
  • կարտոֆիլը
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description