Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Սիրիական սոթե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում անհրաժեշտ է կեղևազրկել լոլիկը: Դա շատ հեշտ է. անում ենք մի փոքր կտրվածք և ավելացնում ենք եռացրած ջուր: Կեղևազրկված լոլիկները անցկացնում ենք մաղով և ստանում ենք ահա այսպիսի՛ սոուս: Մսին ավելացնում ենք սխտոր և քսում որոշ համեմունքներ: Թեթևակի տապակում ենք այն շատ ձեթով լի թավայում: Ավելացնում ենք 3-4 լավ մանրացրած սխտորի ատամիկներ, կտրտած սոխ և տապակում ևս մի քանի րոպե: Ավելացնում ենք մեր խյուսի տեսք ունեցող լոլիկի սոուսը և մի քիչ աղ, 15-20 րոպե եփում ենք ցածր կրակի վրա (անհրաժեշտության դեպքում կարող եք նաև ավելացնել ջուր): Մինչ միսն եփվում է, կտրատում ենք կարտոֆիլը մեծ կտորների և տապակում ուժեղ կրակի վրա: Սառեցված վիճակից հետ ենք բերում Bonduelle-ի կանաչ լոբին և երիտասարդ գազարը: Տեղադրում ենք կարտոֆիլը, լոբին, սիսեռն ու գազարը Pyrex կերամիկական թավայի մեջ: Դնում ենք միսը վերին շերտի վրա և ավելացնում սոուսը: Թողնում ենք ուտեստը ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար սիրիական սոթեն՝ պատրաստված սիրիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Սիրիական սոթե


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Շերտավոր խմորով և կարմիր լոբով ուտեստ

Շերտավոր խմորով և կարմիր լոբով ուտեստ

Այս աղցանը՝ օգտակար և համեղ ուտեստ է, հեշտ տեսքով, որը կարելի է հյուրասիրել ճաշին և ընտրիքին:

9 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Տապակած թռչող ձուկ

Տապակած թռչող ձուկ

Կարիբյան խոհանոցի կերակուր հանդիսացող թռչող ձկան պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

Պուչերոն ուտեստ է, որ Արգենտինա են բերել իսպանացի գաղթականները:

12 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը

Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը

Իտալական խոհանոցի բացառիկ ճաշատեսակի՝ սիցիլական սպագետտիի բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Սիրիական սոթե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում անհրաժեշտ է կեղևազրկել լոլիկը: Դա շատ հեշտ է. անում ենք մի փոքր կտրվածք և ավելացնում ենք եռացրած ջուր: Կեղևազրկված լոլիկները անցկացնում ենք մաղով և ստանում ենք ահա այսպիսի՛ սոուս: Մսին ավելացնում ենք սխտոր և քսում որոշ համեմունքներ: Թեթևակի տապակում ենք այն շատ ձեթով լի թավայում: Ավելացնում ենք 3-4 լավ մանրացրած սխտորի ատամիկներ, կտրտած սոխ և տապակում ևս մի քանի րոպե: Ավելացնում ենք մեր խյուսի տեսք ունեցող լոլիկի սոուսը և մի քիչ աղ, 15-20 րոպե եփում ենք ցածր կրակի վրա (անհրաժեշտության դեպքում կարող եք նաև ավելացնել ջուր): Մինչ միսն եփվում է, կտրատում ենք կարտոֆիլը մեծ կտորների և տապակում ուժեղ կրակի վրա: Սառեցված վիճակից հետ ենք բերում Bonduelle-ի կանաչ լոբին և երիտասարդ գազարը: Տեղադրում ենք կարտոֆիլը, լոբին, սիսեռն ու գազարը Pyrex կերամիկական թավայի մեջ: Դնում ենք միսը վերին շերտի վրա և ավելացնում սոուսը: Թողնում ենք ուտեստը ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար սիրիական սոթեն՝ պատրաստված սիրիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Սիրիական սոթե