Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Սիրիական սոթե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում անհրաժեշտ է կեղևազրկել լոլիկը: Դա շատ հեշտ է. անում ենք մի փոքր կտրվածք և ավելացնում ենք եռացրած ջուր: Կեղևազրկված լոլիկները անցկացնում ենք մաղով և ստանում ենք ահա այսպիսի՛ սոուս: Մսին ավելացնում ենք սխտոր և քսում որոշ համեմունքներ: Թեթևակի տապակում ենք այն շատ ձեթով լի թավայում: Ավելացնում ենք 3-4 լավ մանրացրած սխտորի ատամիկներ, կտրտած սոխ և տապակում ևս մի քանի րոպե: Ավելացնում ենք մեր խյուսի տեսք ունեցող լոլիկի սոուսը և մի քիչ աղ, 15-20 րոպե եփում ենք ցածր կրակի վրա (անհրաժեշտության դեպքում կարող եք նաև ավելացնել ջուր): Մինչ միսն եփվում է, կտրատում ենք կարտոֆիլը մեծ կտորների և տապակում ուժեղ կրակի վրա: Սառեցված վիճակից հետ ենք բերում Bonduelle-ի կանաչ լոբին և երիտասարդ գազարը: Տեղադրում ենք կարտոֆիլը, լոբին, սիսեռն ու գազարը Pyrex կերամիկական թավայի մեջ: Դնում ենք միսը վերին շերտի վրա և ավելացնում սոուսը: Թողնում ենք ուտեստը ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար սիրիական սոթեն՝ պատրաստված սիրիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Սիրիական սոթե


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Կաղամբով աղցան

Կաղամբով աղցան

Կաղամբով աղցանի բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Մայոնեզ

Մայոնեզ

Այս սոուսն անվանում են մայոնեզ, չնայած դրա անվանումը մայոնեզային սոուս է: Դրա հայրենիքը Ֆրանսիան է:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Կարտոֆիլով աղցան

Կարտոֆիլով աղցան

Աղցանի հիմքը խաշած կարտոֆիլն է, որին ավելացնում են բազմազան բաղադրիչներ՝ բեկոն, սոխ, լոլիկ, կանաչ ոլոռ, հավկիթ, եգիպտացորեն և նույնիսկ նարինջ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Եգիպտացորենի ալյուրից տորտիլյա

Եգիպտացորենի ալյուրից տորտիլյա

Եգիպտացորենի ալյուրից տորտիլյայի բաղադրատոմս: Մեքսիկայում այս ուտեստը հիմնական սննդի հավելումն է, պարզ ասած՝ մեքսիկական հացը:

10 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Սիրիական սոթե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում անհրաժեշտ է կեղևազրկել լոլիկը: Դա շատ հեշտ է. անում ենք մի փոքր կտրվածք և ավելացնում ենք եռացրած ջուր: Կեղևազրկված լոլիկները անցկացնում ենք մաղով և ստանում ենք ահա այսպիսի՛ սոուս: Մսին ավելացնում ենք սխտոր և քսում որոշ համեմունքներ: Թեթևակի տապակում ենք այն շատ ձեթով լի թավայում: Ավելացնում ենք 3-4 լավ մանրացրած սխտորի ատամիկներ, կտրտած սոխ և տապակում ևս մի քանի րոպե: Ավելացնում ենք մեր խյուսի տեսք ունեցող լոլիկի սոուսը և մի քիչ աղ, 15-20 րոպե եփում ենք ցածր կրակի վրա (անհրաժեշտության դեպքում կարող եք նաև ավելացնել ջուր): Մինչ միսն եփվում է, կտրատում ենք կարտոֆիլը մեծ կտորների և տապակում ուժեղ կրակի վրա: Սառեցված վիճակից հետ ենք բերում Bonduelle-ի կանաչ լոբին և երիտասարդ գազարը: Տեղադրում ենք կարտոֆիլը, լոբին, սիսեռն ու գազարը Pyrex կերամիկական թավայի մեջ: Դնում ենք միսը վերին շերտի վրա և ավելացնում սոուսը: Թողնում ենք ուտեստը ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար սիրիական սոթեն՝ պատրաստված սիրիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Սիրիական սոթե