Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Շրջագայություն խոհանոցներով

Բարի ախորժակ

Սնունդի վայելումը ոչ միայն շեֆ-խոհարարների մենաշնորհն է, այլ մեզանից յուրաքանչյուրի իրավունքը: Սննդառությանը փորձեք նայել այլ աչքերով, օրինակ՝ որպես մի բանի, որ օգնում է լինել բարեկազմ և երջանիկ:Աշխարհում այնքան բազմատեսակ և աննկարագրելիորեն համեղ ուտելիքներ կան, որ սնվելը որպես ձանձրալի պարտականություն դիտարկելն ուղղակի ամոթ է: Փորձեք նկատել սննդի գեղեցկությունը, վայելել նրա համը, հոտը և տեսքը: Թող ամեն անգամ սնունդ ընդունելը լինի հանգստի, լիցքաթափման և վայելքի պահ:

travel Culinary-Journeys

Դեռ այնքան բան կա բացահայտելու

Ճանապարհորդելիս ամենահաճելի փորձությունը տվյալ երկրի առանձնահատուկ ճաշատեսակներին ծանոթանալն է, քանի որ դրանով կարծես այդ երկրի մշակույթի համ ու հոտին  ես ծանոթանում: Արդյունքում հաճելի հիշողություններ են մնում ոչ միայն որոշակի ճաշատեսակի, այլև վայրի և այնտեղ անցկացրած հրաշալի ժամանակի մասին: Սակայն աշխարհի խոհանոցներին ծանոթանալու համար պարտադիր չէ  մեկնել արտերկիր: Պարզապես անհրաժեշտ է գնալ խանութ կամ շուկա և գնել մի շարք անսովոր մթերքներ:Կարող է ստացվի այնպես, որ սեղական ապրանքանիշների և հողագործների առաջարկած սննդատեսակները ձեզ առավել ախորժաբեր և հրապուրիչ թվան, քան ամենաէկզոտիկ ուտելիքները:

Culinary-Journeys2 travel2 Culinary-Journeys3

Փորձեք մերթ ընդ մերթ գտնել և վայելել որևէ նոր բան ու կտեսնեք, թե որքան հրաշալի փորձություն կարող է դա լինել:


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

Պուչերոն ուտեստ է, որ Արգենտինա են բերել իսպանացի գաղթականները:

12 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Պիցցա

Պիցցա

Պղպեղով փոքր պիցցայի բաղադրատոմս: Պիցցայի խմորն ունի սեփական երկար պատմությունը:

2 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով

Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով

Պատրաստում ենք ճապոնական ճաշատեսակ` մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ

Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ

Սիսեռից խրթխրթան բլիթների՝ ֆալաֆելի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Շրջագայություն խոհանոցներով

Բարի ախորժակ

Սնունդի վայելումը ոչ միայն շեֆ-խոհարարների մենաշնորհն է, այլ մեզանից յուրաքանչյուրի իրավունքը: Սննդառությանը փորձեք նայել այլ աչքերով, օրինակ՝ որպես մի բանի, որ օգնում է լինել բարեկազմ և երջանիկ:Աշխարհում այնքան բազմատեսակ և աննկարագրելիորեն համեղ ուտելիքներ կան, որ սնվելը որպես ձանձրալի պարտականություն դիտարկելն ուղղակի ամոթ է: Փորձեք նկատել սննդի գեղեցկությունը, վայելել նրա համը, հոտը և տեսքը: Թող ամեն անգամ սնունդ ընդունելը լինի հանգստի, լիցքաթափման և վայելքի պահ:

travel Culinary-Journeys

Դեռ այնքան բան կա բացահայտելու

Ճանապարհորդելիս ամենահաճելի փորձությունը տվյալ երկրի առանձնահատուկ ճաշատեսակներին ծանոթանալն է, քանի որ դրանով կարծես այդ երկրի մշակույթի համ ու հոտին  ես ծանոթանում: Արդյունքում հաճելի հիշողություններ են մնում ոչ միայն որոշակի ճաշատեսակի, այլև վայրի և այնտեղ անցկացրած հրաշալի ժամանակի մասին: Սակայն աշխարհի խոհանոցներին ծանոթանալու համար պարտադիր չէ  մեկնել արտերկիր: Պարզապես անհրաժեշտ է գնալ խանութ կամ շուկա և գնել մի շարք անսովոր մթերքներ:Կարող է ստացվի այնպես, որ սեղական ապրանքանիշների և հողագործների առաջարկած սննդատեսակները ձեզ առավել ախորժաբեր և հրապուրիչ թվան, քան ամենաէկզոտիկ ուտելիքները:

Culinary-Journeys2 travel2 Culinary-Journeys3

Փորձեք մերթ ընդ մերթ գտնել և վայելել որևէ նոր բան ու կտեսնեք, թե որքան հրաշալի փորձություն կարող է դա լինել: