Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Շրջագայություն խոհանոցներով

Բարի ախորժակ

Սնունդի վայելումը ոչ միայն շեֆ-խոհարարների մենաշնորհն է, այլ մեզանից յուրաքանչյուրի իրավունքը: Սննդառությանը փորձեք նայել այլ աչքերով, օրինակ՝ որպես մի բանի, որ օգնում է լինել բարեկազմ և երջանիկ:Աշխարհում այնքան բազմատեսակ և աննկարագրելիորեն համեղ ուտելիքներ կան, որ սնվելը որպես ձանձրալի պարտականություն դիտարկելն ուղղակի ամոթ է: Փորձեք նկատել սննդի գեղեցկությունը, վայելել նրա համը, հոտը և տեսքը: Թող ամեն անգամ սնունդ ընդունելը լինի հանգստի, լիցքաթափման և վայելքի պահ:

travel Culinary-Journeys

Դեռ այնքան բան կա բացահայտելու

Ճանապարհորդելիս ամենահաճելի փորձությունը տվյալ երկրի առանձնահատուկ ճաշատեսակներին ծանոթանալն է, քանի որ դրանով կարծես այդ երկրի մշակույթի համ ու հոտին  ես ծանոթանում: Արդյունքում հաճելի հիշողություններ են մնում ոչ միայն որոշակի ճաշատեսակի, այլև վայրի և այնտեղ անցկացրած հրաշալի ժամանակի մասին: Սակայն աշխարհի խոհանոցներին ծանոթանալու համար պարտադիր չէ  մեկնել արտերկիր: Պարզապես անհրաժեշտ է գնալ խանութ կամ շուկա և գնել մի շարք անսովոր մթերքներ:Կարող է ստացվի այնպես, որ սեղական ապրանքանիշների և հողագործների առաջարկած սննդատեսակները ձեզ առավել ախորժաբեր և հրապուրիչ թվան, քան ամենաէկզոտիկ ուտելիքները:

Culinary-Journeys2 travel2 Culinary-Journeys3

Փորձեք մերթ ընդ մերթ գտնել և վայելել որևէ նոր բան ու կտեսնեք, թե որքան հրաշալի փորձություն կարող է դա լինել:


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Թահինի սոուս՝ քունջութի մածուկից
Թահինի սոուս՝ քունջութի մածուկից

Թահինի սոուսի բաղադրատոմս՝ պատրաստվում է քունջութի սերմերից:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Պարզ
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ

Սիսեռից խրթխրթան բլիթների՝ ֆալաֆելի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ակի և բակալաու
Ակի և բակալաու

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ ակի և բակալաուի (aki y bacalao) պատրաստման բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Շրջագայություն խոհանոցներով

Բարի ախորժակ

Սնունդի վայելումը ոչ միայն շեֆ-խոհարարների մենաշնորհն է, այլ մեզանից յուրաքանչյուրի իրավունքը: Սննդառությանը փորձեք նայել այլ աչքերով, օրինակ՝ որպես մի բանի, որ օգնում է լինել բարեկազմ և երջանիկ:Աշխարհում այնքան բազմատեսակ և աննկարագրելիորեն համեղ ուտելիքներ կան, որ սնվելը որպես ձանձրալի պարտականություն դիտարկելն ուղղակի ամոթ է: Փորձեք նկատել սննդի գեղեցկությունը, վայելել նրա համը, հոտը և տեսքը: Թող ամեն անգամ սնունդ ընդունելը լինի հանգստի, լիցքաթափման և վայելքի պահ:

travel Culinary-Journeys

Դեռ այնքան բան կա բացահայտելու

Ճանապարհորդելիս ամենահաճելի փորձությունը տվյալ երկրի առանձնահատուկ ճաշատեսակներին ծանոթանալն է, քանի որ դրանով կարծես այդ երկրի մշակույթի համ ու հոտին  ես ծանոթանում: Արդյունքում հաճելի հիշողություններ են մնում ոչ միայն որոշակի ճաշատեսակի, այլև վայրի և այնտեղ անցկացրած հրաշալի ժամանակի մասին: Սակայն աշխարհի խոհանոցներին ծանոթանալու համար պարտադիր չէ  մեկնել արտերկիր: Պարզապես անհրաժեշտ է գնալ խանութ կամ շուկա և գնել մի շարք անսովոր մթերքներ:Կարող է ստացվի այնպես, որ սեղական ապրանքանիշների և հողագործների առաջարկած սննդատեսակները ձեզ առավել ախորժաբեր և հրապուրիչ թվան, քան ամենաէկզոտիկ ուտելիքները:

Culinary-Journeys2 travel2 Culinary-Journeys3

Փորձեք մերթ ընդ մերթ գտնել և վայելել որևէ նոր բան ու կտեսնեք, թե որքան հրաշալի փորձություն կարող է դա լինել:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description