Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Շոգեխաշած ուտեստ՝ ամերիկյան ոճով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բուլղարական պղպեղը կիսում ենք և կտրատում կիսաշրջանաձև: Միևնույն ժամանակ աղացած հավի ֆիլեին ավելացնում ենք լավ մանրացված սոխը: Ավելացնում ենք աղ և պղպեղ և խառնում ենք ամենը: Ձեթով պատած թավայում դնում ենք բրոկկոլին: Ծածկում ենք այն աղացած մսի և պղպեղի խառնուրդի շերտով: Խառնում ենք հավկիթն ու սերուցքը և խառնուրդին ավելացնում քերած պանիր: Ավելացնում ենք այս սոուսը մեր ուտեստին և եփում ջեռոցում 45 րոպե: Զարդարում ենք համեմունքներով և մատուցում ենք տաք վիճակում:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Շոգեխաշած ուտեստ՝ ամերիկյան ոճով


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Կալալաատիկկո՝ ձկով ջեռեփուկ

Կալալաատիկկո՝ ձկով ջեռեփուկ

Կալալաատիկկոն Ֆինլանդիայում պատրաստվող ձկնային ջեռեփուկ է:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Էմպանադաս՝ արգենտինական պելմենիներ

Էմպանադաս՝ արգենտինական պելմենիներ

Էմպանադասը մեծ արգենտինական պելմենիներ են՝ պատրաստված տավարի մսով:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Շոգեխաշած ուտեստ՝ ամերիկյան ոճով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բուլղարական պղպեղը կիսում ենք և կտրատում կիսաշրջանաձև: Միևնույն ժամանակ աղացած հավի ֆիլեին ավելացնում ենք լավ մանրացված սոխը: Ավելացնում ենք աղ և պղպեղ և խառնում ենք ամենը: Ձեթով պատած թավայում դնում ենք բրոկկոլին: Ծածկում ենք այն աղացած մսի և պղպեղի խառնուրդի շերտով: Խառնում ենք հավկիթն ու սերուցքը և խառնուրդին ավելացնում քերած պանիր: Ավելացնում ենք այս սոուսը մեր ուտեստին և եփում ջեռոցում 45 րոպե: Զարդարում ենք համեմունքներով և մատուցում ենք տաք վիճակում:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Շոգեխաշած ուտեստ՝ ամերիկյան ոճով