Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ռուսական Կուլիբյակա

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք ծաղկակաղամբի հեղուկն ու մի կողմ դնում, որ սառչի: Այնուհետև վերցնում ենք մի կտոր կարագ և դնում թավայում: Նաև ավելացնում ենք Bonduelle-ի սառեցված, կտրատած սունկ: Վերջում ավելացնում ենք մանրացրած սոխն ու սխտորը: Ավելացնում ենք այս մթերքները խառնուրդին և տապակում ենք ուժեղ կրակի վրա մոտ 3 րոպե: Սնկի խառնուրդը դնում ենք ափսեի մեջ և մանր կտրտում ենք ձկան ֆիլեն: Այժմ թավայի մեջ դնում ենք մի քիչ կարագ և տապակում ենք ֆիլեի կտորները մոտ մեկ րոպե: Ձկան ֆիլեի կտորները լցնում ենք սնկի ուտեստի վրա, այնուհետև ավելացնում ձիթապտուղներ՝ կտրատած շրջանաձև, և կանաչ սոխ: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և համեմում թթվասերով: Այս ամենը լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք խմորիչով պատրաստված խմորը, տեղադրում ենք ձուկն ու սնկի խառնուրդը մեջտեղում, ձգում ենք խմորի ծայրերն ու ամրացնում իրար: Ուտեստը դնում ենք ձեթով պատած Pyrex թավայի մեջ և եփում 24 րոպե: Այնուհետև մեր մեծ կարկանդակի մակերեսը պատում ենք հարած ձվով և եփում ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք սառը ծաղկակաղամբով և թթվասերով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ռուսական Կուլիբյակա


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Գասպաչո՝ բանջարեղենային ապուր
Գասպաչո՝ բանջարեղենային ապուր

Իսպանական սառը բանջարեղենային ապուրի՝ գասպաչոյի բաղադրատոմս:

6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով
Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով

Պատրաստում ենք ճապոնական ճաշատեսակ` մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Սուշի. ճապոնական խոհանոցի ամենահայտնի ճաշատեսակ
Սուշի. ճապոնական խոհանոցի ամենահայտնի ճաշատեսակ

Խավիարով սուշիի բաղադրատոմս. ճաշատեսակ, որ հայտնի է ողջ աշխարհում:

3 անձի համար 30-45 րոպե Բարդ
Վիետնամական ապուր «Pho»
Վիետնամական ապուր «Pho»

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստ՝ «Pho» ապուրի բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ռուսական Կուլիբյակա

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք ծաղկակաղամբի հեղուկն ու մի կողմ դնում, որ սառչի: Այնուհետև վերցնում ենք մի կտոր կարագ և դնում թավայում: Նաև ավելացնում ենք Bonduelle-ի սառեցված, կտրատած սունկ: Վերջում ավելացնում ենք մանրացրած սոխն ու սխտորը: Ավելացնում ենք այս մթերքները խառնուրդին և տապակում ենք ուժեղ կրակի վրա մոտ 3 րոպե: Սնկի խառնուրդը դնում ենք ափսեի մեջ և մանր կտրտում ենք ձկան ֆիլեն: Այժմ թավայի մեջ դնում ենք մի քիչ կարագ և տապակում ենք ֆիլեի կտորները մոտ մեկ րոպե: Ձկան ֆիլեի կտորները լցնում ենք սնկի ուտեստի վրա, այնուհետև ավելացնում ձիթապտուղներ՝ կտրատած շրջանաձև, և կանաչ սոխ: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և համեմում թթվասերով: Այս ամենը լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք խմորիչով պատրաստված խմորը, տեղադրում ենք ձուկն ու սնկի խառնուրդը մեջտեղում, ձգում ենք խմորի ծայրերն ու ամրացնում իրար: Ուտեստը դնում ենք ձեթով պատած Pyrex թավայի մեջ և եփում 24 րոպե: Այնուհետև մեր մեծ կարկանդակի մակերեսը պատում ենք հարած ձվով և եփում ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք սառը ծաղկակաղամբով և թթվասերով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ռուսական Կուլիբյակա

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description