Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ռուսական Կուլիբյակա

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք ծաղկակաղամբի հեղուկն ու մի կողմ դնում, որ սառչի: Այնուհետև վերցնում ենք մի կտոր կարագ և դնում թավայում: Նաև ավելացնում ենք Bonduelle-ի սառեցված, կտրատած սունկ: Վերջում ավելացնում ենք մանրացրած սոխն ու սխտորը: Ավելացնում ենք այս մթերքները խառնուրդին և տապակում ենք ուժեղ կրակի վրա մոտ 3 րոպե: Սնկի խառնուրդը դնում ենք ափսեի մեջ և մանր կտրտում ենք ձկան ֆիլեն: Այժմ թավայի մեջ դնում ենք մի քիչ կարագ և տապակում ենք ֆիլեի կտորները մոտ մեկ րոպե: Ձկան ֆիլեի կտորները լցնում ենք սնկի ուտեստի վրա, այնուհետև ավելացնում ձիթապտուղներ՝ կտրատած շրջանաձև, և կանաչ սոխ: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և համեմում թթվասերով: Այս ամենը լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք խմորիչով պատրաստված խմորը, տեղադրում ենք ձուկն ու սնկի խառնուրդը մեջտեղում, ձգում ենք խմորի ծայրերն ու ամրացնում իրար: Ուտեստը դնում ենք ձեթով պատած Pyrex թավայի մեջ և եփում 24 րոպե: Այնուհետև մեր մեծ կարկանդակի մակերեսը պատում ենք հարած ձվով և եփում ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք սառը ծաղկակաղամբով և թթվասերով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ռուսական Կուլիբյակա


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Պանիր Բուրրատա եգիպտացորենով ու պեստո մածուկով

Պանիր Բուրրատա եգիպտացորենով ու պեստո մածուկով

Շատ համեղ ու հեշտ բաղադրատոմս

2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ "Ջերկ" մարինադի մեջ ճտի պատրաստման բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Թուրքական հաց էկմեկ

Թուրքական հաց էկմեկ

Հաջողությամբ համադրվում է գրիլի վրա պատրաստված ուտեստների և գիրոսի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Գուլաբ ջամուն՝ շաքարի օշարակի մեջ տապակած գնդիկներ

Գուլաբ ջամուն՝ շաքարի օշարակի մեջ տապակած գնդիկներ

Գուլաբ ջամունը Հնդկաստանում հայտնի քաղցրավենիք է, որն իրենից ներկայացնում է շաքարի օշարակում տապակած գնդիկներ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Ռուսական Կուլիբյակա

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք ծաղկակաղամբի հեղուկն ու մի կողմ դնում, որ սառչի: Այնուհետև վերցնում ենք մի կտոր կարագ և դնում թավայում: Նաև ավելացնում ենք Bonduelle-ի սառեցված, կտրատած սունկ: Վերջում ավելացնում ենք մանրացրած սոխն ու սխտորը: Ավելացնում ենք այս մթերքները խառնուրդին և տապակում ենք ուժեղ կրակի վրա մոտ 3 րոպե: Սնկի խառնուրդը դնում ենք ափսեի մեջ և մանր կտրտում ենք ձկան ֆիլեն: Այժմ թավայի մեջ դնում ենք մի քիչ կարագ և տապակում ենք ֆիլեի կտորները մոտ մեկ րոպե: Ձկան ֆիլեի կտորները լցնում ենք սնկի ուտեստի վրա, այնուհետև ավելացնում ձիթապտուղներ՝ կտրատած շրջանաձև, և կանաչ սոխ: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և համեմում թթվասերով: Այս ամենը լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք խմորիչով պատրաստված խմորը, տեղադրում ենք ձուկն ու սնկի խառնուրդը մեջտեղում, ձգում ենք խմորի ծայրերն ու ամրացնում իրար: Ուտեստը դնում ենք ձեթով պատած Pyrex թավայի մեջ և եփում 24 րոպե: Այնուհետև մեր մեծ կարկանդակի մակերեսը պատում ենք հարած ձվով և եփում ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք սառը ծաղկակաղամբով և թթվասերով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ռուսական Կուլիբյակա