This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Ռուսական Կուլիբյակա

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք ծաղկակաղամբի հեղուկն ու մի կողմ դնում, որ սառչի: Այնուհետև վերցնում ենք մի կտոր կարագ և դնում թավայում: Նաև ավելացնում ենք Bonduelle-ի սառեցված, կտրատած սունկ: Վերջում ավելացնում ենք մանրացրած սոխն ու սխտորը: Ավելացնում ենք այս մթերքները խառնուրդին և տապակում ենք ուժեղ կրակի վրա մոտ 3 րոպե: Սնկի խառնուրդը դնում ենք ափսեի մեջ և մանր կտրտում ենք ձկան ֆիլեն: Այժմ թավայի մեջ դնում ենք մի քիչ կարագ և տապակում ենք ֆիլեի կտորները մոտ մեկ րոպե: Ձկան ֆիլեի կտորները լցնում ենք սնկի ուտեստի վրա, այնուհետև ավելացնում ձիթապտուղներ՝ կտրատած շրջանաձև, և կանաչ սոխ: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և համեմում թթվասերով: Այս ամենը լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք խմորիչով պատրաստված խմորը, տեղադրում ենք ձուկն ու սնկի խառնուրդը մեջտեղում, ձգում ենք խմորի ծայրերն ու ամրացնում իրար: Ուտեստը դնում ենք ձեթով պատած Pyrex թավայի մեջ և եփում 24 րոպե: Այնուհետև մեր մեծ կարկանդակի մակերեսը պատում ենք հարած ձվով և եփում ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք սառը ծաղկակաղամբով և թթվասերով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ռուսական Կուլիբյակա


Recipes that might interest you

Հումուս՝ արաբական նախուտեստ
Հումուս՝ արաբական նախուտեստ

Հումուսի պատրաստման բաղադրատոմս. մատուցվում է պիտայի կամ չիպսերի հետ, կարող է յուրահատուկ նախուտեստ լինել ձեր հյուրերի համար, ովքեր սպասում են հիմնական ուտեստին:

6 persons over 45 min Easy
Պուչերո՝ մսային գուլյաշ
Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

Պուչերոն ուտեստ է, որ Արգենտինա են բերել իսպանացի գաղթականները:

12 persons over 45 min Hard
Եգիպտացորենով թխվածք
Եգիպտացորենով թխվածք

Եգիպտացորենով թխվածք եգիպտական բաղադրատոմս: Հիանալի համադրվում է արքայախնձորի կտորների հետ:

4 persons over 45 min Easy
Կարտոֆիլով աղցան
Կարտոֆիլով աղցան

Աղցանի հիմքը խաշած կարտոֆիլն է, որին ավելացնում են բազմազան բաղադրիչներ՝ բեկոն, սոխ, լոլիկ, կանաչ ոլոռ, հավկիթ, եգիպտացորեն և նույնիսկ նարինջ:

4 persons 30-45 min Easy
Ռուսական Կուլիբյակա

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք ծաղկակաղամբի հեղուկն ու մի կողմ դնում, որ սառչի: Այնուհետև վերցնում ենք մի կտոր կարագ և դնում թավայում: Նաև ավելացնում ենք Bonduelle-ի սառեցված, կտրատած սունկ: Վերջում ավելացնում ենք մանրացրած սոխն ու սխտորը: Ավելացնում ենք այս մթերքները խառնուրդին և տապակում ենք ուժեղ կրակի վրա մոտ 3 րոպե: Սնկի խառնուրդը դնում ենք ափսեի մեջ և մանր կտրտում ենք ձկան ֆիլեն: Այժմ թավայի մեջ դնում ենք մի քիչ կարագ և տապակում ենք ֆիլեի կտորները մոտ մեկ րոպե: Ձկան ֆիլեի կտորները լցնում ենք սնկի ուտեստի վրա, այնուհետև ավելացնում ձիթապտուղներ՝ կտրատած շրջանաձև, և կանաչ սոխ: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և համեմում թթվասերով: Այս ամենը լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք խմորիչով պատրաստված խմորը, տեղադրում ենք ձուկն ու սնկի խառնուրդը մեջտեղում, ձգում ենք խմորի ծայրերն ու ամրացնում իրար: Ուտեստը դնում ենք ձեթով պատած Pyrex թավայի մեջ և եփում 24 րոպե: Այնուհետև մեր մեծ կարկանդակի մակերեսը պատում ենք հարած ձվով և եփում ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք սառը ծաղկակաղամբով և թթվասերով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ռուսական Կուլիբյակա

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description