Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք Bonduelle-ի սպիտակ լոբու տարայում եղած հեղուկը և լցնում լոբին ափսեի մեջ: Այժմ կտրատում ենք սմբուկը և փոքր դդմիկները, ինչպես նաև շերտաձև մանրեցնում բուլղարական պղպեղը: Խորը թավայում տաքացնում ենք ձիթապտղի ձեթը և տապակում աղացած միսը մոտ 5-7 րոպե: Ավելացնում ենք աղ, պղպեղ, մեկ բաժակ նախապես եփած արգանակ, բուլղարական պղպեղ, սմբուկ, փոքր դդմիկներ, լոբի, սիսեռ և լոլիկ՝ իր իսկ հյութում: Համեմում ենք չորացրած համեմունքներով. վայրի սուսամբար, ռեհան և խնկունի: Ծածկում ենք կափարիչն ու եփում ուտեստը 15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ՝ պատրաստված ֆրանսիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Սնկով աղցան
Սնկով աղցան

Համեղ և օգտակար աղցան մարինացված շամպինյոններով:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Բուլկուց կնեդլիկներ
Բուլկուց կնեդլիկներ

Կնեդլիկների՝ կարտոֆիլի կամ բրձնի փոխարեն մսի հետ մատուցվող չեխական ավանդական խորտիկի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ալֆահորես՝ խտացրած կաթով թխվածքաբլիթներ
Ալֆահորես՝ խտացրած կաթով թխվածքաբլիթներ

Բազմաթիվ լատինոամերիկյան երկրներում և Իսպանիայում կարելի է հանդիպել այսպիսի անվանումով թխվածքաբլիթ, սակայն բաղադրատոմսերը շատ տարբեր են:

20 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք Bonduelle-ի սպիտակ լոբու տարայում եղած հեղուկը և լցնում լոբին ափսեի մեջ: Այժմ կտրատում ենք սմբուկը և փոքր դդմիկները, ինչպես նաև շերտաձև մանրեցնում բուլղարական պղպեղը: Խորը թավայում տաքացնում ենք ձիթապտղի ձեթը և տապակում աղացած միսը մոտ 5-7 րոպե: Ավելացնում ենք աղ, պղպեղ, մեկ բաժակ նախապես եփած արգանակ, բուլղարական պղպեղ, սմբուկ, փոքր դդմիկներ, լոբի, սիսեռ և լոլիկ՝ իր իսկ հյութում: Համեմում ենք չորացրած համեմունքներով. վայրի սուսամբար, ռեհան և խնկունի: Ծածկում ենք կափարիչն ու եփում ուտեստը 15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ՝ պատրաստված ֆրանսիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ