Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք Bonduelle-ի սպիտակ լոբու տարայում եղած հեղուկը և լցնում լոբին ափսեի մեջ: Այժմ կտրատում ենք սմբուկը և փոքր դդմիկները, ինչպես նաև շերտաձև մանրեցնում բուլղարական պղպեղը: Խորը թավայում տաքացնում ենք ձիթապտղի ձեթը և տապակում աղացած միսը մոտ 5-7 րոպե: Ավելացնում ենք աղ, պղպեղ, մեկ բաժակ նախապես եփած արգանակ, բուլղարական պղպեղ, սմբուկ, փոքր դդմիկներ, լոբի, սիսեռ և լոլիկ՝ իր իսկ հյութում: Համեմում ենք չորացրած համեմունքներով. վայրի սուսամբար, ռեհան և խնկունի: Ծածկում ենք կափարիչն ու եփում ուտեստը 15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ՝ պատրաստված ֆրանսիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Քաղցր եգիպտացորենով կարկանդակ

Քաղցր եգիպտացորենով կարկանդակ

Եգիպտացորենով քաղցր, հյութալի և համեղ կարկանդակ, որը կարող է Ձեզ ուրախացնել։

10 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս

Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս

Ցացիկին հիանալի միջոց է յոգուրտից և թարմ վարունգից սոուս պատրաստելու համար՝ ձիթայուղի, սխտորի, աղի ու պղպեղի ավելացմամբ:

6 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Սուշի. ճապոնական խոհանոցի ամենահայտնի ճաշատեսակ

Սուշի. ճապոնական խոհանոցի ամենահայտնի ճաշատեսակ

Խավիարով սուշիի բաղադրատոմս. ճաշատեսակ, որ հայտնի է ողջ աշխարհում:

3 անձի համար 30-45 րոպե Բարդ
Պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք Bonduelle-ի սպիտակ լոբու տարայում եղած հեղուկը և լցնում լոբին ափսեի մեջ: Այժմ կտրատում ենք սմբուկը և փոքր դդմիկները, ինչպես նաև շերտաձև մանրեցնում բուլղարական պղպեղը: Խորը թավայում տաքացնում ենք ձիթապտղի ձեթը և տապակում աղացած միսը մոտ 5-7 րոպե: Ավելացնում ենք աղ, պղպեղ, մեկ բաժակ նախապես եփած արգանակ, բուլղարական պղպեղ, սմբուկ, փոքր դդմիկներ, լոբի, սիսեռ և լոլիկ՝ իր իսկ հյութում: Համեմում ենք չորացրած համեմունքներով. վայրի սուսամբար, ռեհան և խնկունի: Ծածկում ենք կափարիչն ու եփում ուտեստը 15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ՝ պատրաստված ֆրանսիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Պրովանսական շոգեխաշած ուտեստ