This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

«Պաստել դե Չոկլո». շոգեխաշած ուտեստ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Դատարկում ենք Bonduelle-ի սև, կորիզազրկված ձիթապտղի տարայում եղած հյութը: Մեզ հարկավոր է շատ բարակ շերտերով կտրտած տավարի միս, ինչպես նաև հավի կրծքամիս: Այժմ տավարի մսին ավելացնում ենք մի քիչ աղ, սխտոր, պղպեղ և սև պղպեղ: Տապակում ենք բուսական յուղով ուժեղ կրակի վրա 8 րոպե: Համեմում ենք հավի միսը. ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մինչ միսը տապակվում է՝ աղացով կամ բլենդերով աղում ենք եգիպտացորենը: Հարկավոր է ստանալ խյուսի թանձրություն: Ստացված խառնուրդին ավելացնում ենք մի քիչ աղ, կաթ, պղպեղ և մեկ թեյի գդալ ձեթ: Լավ խառնում ենք: Այժմ կերամիկական ամանում դնում ենք մի կտոր կարագ, լցնում ենք մի շերտ եգիպտացորենի խառնուրդ, ապա՝ մի շերտ միս, հավի կտորներ, ձիթապտուղներ, և ծածկում ենք այս ամենը եգիպտացորենով: Տեղադրում ենք ուտեստը մինչև 150 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 15 րոպեով, որից հետո բարձրացնում ենք ջերմաստիճանը 220-ի և թողնում ենք եփվի ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում համեղ և առողջարար շոգեխաշած ուտեստ «Պաստել դե Չոկլո»-ն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

«Պաստել դե Չոկլո». շոգեխաշած ուտեստ


Recipes that might interest you

Պանիր Բուրրատա եգիպտացորենով ու պեստո մածուկով
Պանիր Բուրրատա եգիպտացորենով ու պեստո մածուկով

Շատ համեղ ու հեշտ բաղադրատոմս

2 persons 15-30 min Easy
Նախաճաշ. Ոլոռի մուս տոստի վրա
Նախաճաշ. Ոլոռի մուս տոստի վրա

Բուսական նախաճաշ, խիտ և համեղ

2 persons 30-45 min Medium
Եգիպտացորենի ապուր
Եգիպտացորենի ապուր

Եգիպտացորենով ապուրի բաղադրատոմս

4 persons 30-45 min Easy
Բուլկուց կնեդլիկներ
Բուլկուց կնեդլիկներ

Կնեդլիկների՝ կարտոֆիլի կամ բրձնի փոխարեն մսի հետ մատուցվող չեխական ավանդական խորտիկի բաղադրատոմս:

3 persons over 45 min Easy
«Պաստել դե Չոկլո». շոգեխաշած ուտեստ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Դատարկում ենք Bonduelle-ի սև, կորիզազրկված ձիթապտղի տարայում եղած հյութը: Մեզ հարկավոր է շատ բարակ շերտերով կտրտած տավարի միս, ինչպես նաև հավի կրծքամիս: Այժմ տավարի մսին ավելացնում ենք մի քիչ աղ, սխտոր, պղպեղ և սև պղպեղ: Տապակում ենք բուսական յուղով ուժեղ կրակի վրա 8 րոպե: Համեմում ենք հավի միսը. ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մինչ միսը տապակվում է՝ աղացով կամ բլենդերով աղում ենք եգիպտացորենը: Հարկավոր է ստանալ խյուսի թանձրություն: Ստացված խառնուրդին ավելացնում ենք մի քիչ աղ, կաթ, պղպեղ և մեկ թեյի գդալ ձեթ: Լավ խառնում ենք: Այժմ կերամիկական ամանում դնում ենք մի կտոր կարագ, լցնում ենք մի շերտ եգիպտացորենի խառնուրդ, ապա՝ մի շերտ միս, հավի կտորներ, ձիթապտուղներ, և ծածկում ենք այս ամենը եգիպտացորենով: Տեղադրում ենք ուտեստը մինչև 150 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 15 րոպեով, որից հետո բարձրացնում ենք ջերմաստիճանը 220-ի և թողնում ենք եփվի ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում համեղ և առողջարար շոգեխաշած ուտեստ «Պաստել դե Չոկլո»-ն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

«Պաստել դե Չոկլո». շոգեխաշած ուտեստ

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description