Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

«Պաստել դե Չոկլո». շոգեխաշած ուտեստ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Դատարկում ենք Bonduelle-ի սև, կորիզազրկված ձիթապտղի տարայում եղած հյութը: Մեզ հարկավոր է շատ բարակ շերտերով կտրտած տավարի միս, ինչպես նաև հավի կրծքամիս: Այժմ տավարի մսին ավելացնում ենք մի քիչ աղ, սխտոր, պղպեղ և սև պղպեղ: Տապակում ենք բուսական յուղով ուժեղ կրակի վրա 8 րոպե: Համեմում ենք հավի միսը. ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մինչ միսը տապակվում է՝ աղացով կամ բլենդերով աղում ենք եգիպտացորենը: Հարկավոր է ստանալ խյուսի թանձրություն: Ստացված խառնուրդին ավելացնում ենք մի քիչ աղ, կաթ, պղպեղ և մեկ թեյի գդալ ձեթ: Լավ խառնում ենք: Այժմ կերամիկական ամանում դնում ենք մի կտոր կարագ, լցնում ենք մի շերտ եգիպտացորենի խառնուրդ, ապա՝ մի շերտ միս, հավի կտորներ, ձիթապտուղներ, և ծածկում ենք այս ամենը եգիպտացորենով: Տեղադրում ենք ուտեստը մինչև 150 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 15 րոպեով, որից հետո բարձրացնում ենք ջերմաստիճանը 220-ի և թողնում ենք եփվի ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում համեղ և առողջարար շոգեխաշած ուտեստ «Պաստել դե Չոկլո»-ն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

«Պաստել դե Չոկլո». շոգեխաշած ուտեստ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Շվեդ տնային տնտեսուհիները կետբուլարի (մսային կոլոլակների) բաղադրատոմսը փոխանցում են սերնդեսերունդ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Հյուցպոտ՝ պատմական կերակուր

Հյուցպոտ՝ պատմական կերակուր

Հյուցպոտը հոլանդական խոհանոցի ազգային ուտեստ է՝ կապված այդ երկրի պատմական անցյալի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Կարագով բլիթներ

Կարագով բլիթներ

Poffertjes՝ հոլանդական ավանդական բլիթներ, որոնք սովորական բլիթներից տարբերվում են փոքր չափերով և քաղցրությամբ:

6 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Խոհարարի աղցան

Խոհարարի աղցան

Խոհարարի աղցանի բաղադրատոմս

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
«Պաստել դե Չոկլո». շոգեխաշած ուտեստ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Դատարկում ենք Bonduelle-ի սև, կորիզազրկված ձիթապտղի տարայում եղած հյութը: Մեզ հարկավոր է շատ բարակ շերտերով կտրտած տավարի միս, ինչպես նաև հավի կրծքամիս: Այժմ տավարի մսին ավելացնում ենք մի քիչ աղ, սխտոր, պղպեղ և սև պղպեղ: Տապակում ենք բուսական յուղով ուժեղ կրակի վրա 8 րոպե: Համեմում ենք հավի միսը. ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մինչ միսը տապակվում է՝ աղացով կամ բլենդերով աղում ենք եգիպտացորենը: Հարկավոր է ստանալ խյուսի թանձրություն: Ստացված խառնուրդին ավելացնում ենք մի քիչ աղ, կաթ, պղպեղ և մեկ թեյի գդալ ձեթ: Լավ խառնում ենք: Այժմ կերամիկական ամանում դնում ենք մի կտոր կարագ, լցնում ենք մի շերտ եգիպտացորենի խառնուրդ, ապա՝ մի շերտ միս, հավի կտորներ, ձիթապտուղներ, և ծածկում ենք այս ամենը եգիպտացորենով: Տեղադրում ենք ուտեստը մինչև 150 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 15 րոպեով, որից հետո բարձրացնում ենք ջերմաստիճանը 220-ի և թողնում ենք եփվի ևս 10 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում համեղ և առողջարար շոգեխաշած ուտեստ «Պաստել դե Չոկլո»-ն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

«Պաստել դե Չոկլո». շոգեխաշած ուտեստ