Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Պաստայի տեսակները

Ամբողջական սնուցման պաստա. այս անվան տակ հնարավոր է գտնել ամբողջական սնուցման ալյուրից պատրաստած պաստա: Վերջինս կարող է լինել ցորենի ալյուր (պաստան ունի թեթև շականագագույն կամ դեղին գույն) կամ տարեկանի ալյուր (պաստան ունի մուգ դարչնագույն գույն): Ամբողջական սնուցման ցորենի ալյուրից պատրաստած պաստան ավելի շատ վիտամիններ և հանքային նյութեր է պարունակում, քան դասական տեսակը:

Բրնձե մակարոնեղենը պատրաստվում է բրնձե ալյուրից: Այն հիմնականում բաղկացած է օսլայից և չունի սնձան և ճարպեր: Այն շատ հայտնի է Ասիայում, մասնավորապես՝ Չինաստանում: Բրնձե մակարոնը կարելի է մատուցել հավի, ծովամթերքի և բանջարեղենի հետ: Կատարյալ տարբերակ է ասիական ապուրների համար:

Սոյայի լոբիներից պատրաստած մակարոնեղեն. կարելի է ենթադրել, որ այն ստանում են սոյայի լոբիներից, սակայն այս տեսակի պաստայի առևտրային անվանումը սխալ է: Իրականում դրա բաղադրության հիմնական մասը կազմում է մունգ տեսակի լոբու օսլան: Նրա սպիտակուցի պարունակությունը մոտավորապես 10% է: Այն չի պարունակում սնձան: Ամենից հարմար է այն մատուցել ապուրների, խոզի, տավարի և բանջարեղենի հետ՝ որպես հավելում, ինչպես նաև օգտագործել գարնանային գլանափաթեթներ պատրաստելիս:

Ցորենից պատրաստած պաստա. դեղին պաստա՝ պատրաստված ցորենի ալյուրից: Այն հարուստ է մանրաթելերով և B, E և A վիտամիններով: Այն նաև պարունակում է մագնեզիում և կալիում: Այն համարվում է շատ առողջարար սնունդ: Հարմար է մեքսիկական աղցանների համար և շատ համեղ է լոբու հետ:

pasta-shape2-AM

Գտե՛ք պաստայի ձեր սիրելի տեսակը:

Ձեռք բերեք համեղ բաղադրատոմսեր Ճաշելու վերաբերյալ ցուցումներ և հուշումներ Լազանյա. Իտալական թխվածքաճաշ պաստայով, մսով և բանջարեղենով կայքում:


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բուրիտտո

Բուրիտտո

Մեքսիկական խոհանոցի գնահատողների սիրելի ուտեստի՝ բուրիտոյի բաղադրատոմս:

12 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Գարնանային կրոկետներ

Գարնանային կրոկետներ

Գարնանային կրոկետների բաղադրատոմս:

20 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Շվեդ տնային տնտեսուհիները կետբուլարի (մսային կոլոլակների) բաղադրատոմսը փոխանցում են սերնդեսերունդ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Կալդո Վերդե

Կալդո Վերդե

Կալդո Վերդեն (Caldo Verde) ավանդական պորտուգալական ապուր է, որի պատրաստման համար օգտագործում են «couve gallega» տեսակի կաղամբի տերևներ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Պաստայի տեսակները

Ամբողջական սնուցման պաստա. այս անվան տակ հնարավոր է գտնել ամբողջական սնուցման ալյուրից պատրաստած պաստա: Վերջինս կարող է լինել ցորենի ալյուր (պաստան ունի թեթև շականագագույն կամ դեղին գույն) կամ տարեկանի ալյուր (պաստան ունի մուգ դարչնագույն գույն): Ամբողջական սնուցման ցորենի ալյուրից պատրաստած պաստան ավելի շատ վիտամիններ և հանքային նյութեր է պարունակում, քան դասական տեսակը:

Բրնձե մակարոնեղենը պատրաստվում է բրնձե ալյուրից: Այն հիմնականում բաղկացած է օսլայից և չունի սնձան և ճարպեր: Այն շատ հայտնի է Ասիայում, մասնավորապես՝ Չինաստանում: Բրնձե մակարոնը կարելի է մատուցել հավի, ծովամթերքի և բանջարեղենի հետ: Կատարյալ տարբերակ է ասիական ապուրների համար:

Սոյայի լոբիներից պատրաստած մակարոնեղեն. կարելի է ենթադրել, որ այն ստանում են սոյայի լոբիներից, սակայն այս տեսակի պաստայի առևտրային անվանումը սխալ է: Իրականում դրա բաղադրության հիմնական մասը կազմում է մունգ տեսակի լոբու օսլան: Նրա սպիտակուցի պարունակությունը մոտավորապես 10% է: Այն չի պարունակում սնձան: Ամենից հարմար է այն մատուցել ապուրների, խոզի, տավարի և բանջարեղենի հետ՝ որպես հավելում, ինչպես նաև օգտագործել գարնանային գլանափաթեթներ պատրաստելիս:

Ցորենից պատրաստած պաստա. դեղին պաստա՝ պատրաստված ցորենի ալյուրից: Այն հարուստ է մանրաթելերով և B, E և A վիտամիններով: Այն նաև պարունակում է մագնեզիում և կալիում: Այն համարվում է շատ առողջարար սնունդ: Հարմար է մեքսիկական աղցանների համար և շատ համեղ է լոբու հետ:

pasta-shape2-AM

Գտե՛ք պաստայի ձեր սիրելի տեսակը:

Ձեռք բերեք համեղ բաղադրատոմսեր Ճաշելու վերաբերյալ ցուցումներ և հուշումներ Լազանյա. Իտալական թխվածքաճաշ պաստայով, մսով և բանջարեղենով կայքում: