Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Մեքսիկական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրտում ենք կեղևազրկված դդումը մանր կտորների, տեղադրում ենք Pyrex թավայի մեջ, ավելացնում մի փոքր ձիթապտղի ձեթ և տեղադրում այս ամենը տաքացրած ջեռոցում: Եփում ենք ուտեստը 15-20 րոպե՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով: Վերցնում ենք տավարի միսը, կտրատում ենք այն երկու բիֆշտեքսի կտորի, ցանում ենք տակոյի համեմունք կամ ցանկության դեպքում կարելի է այն ինքնուրույն պատրաստել՝ խառնելով վայրի սուսամբար, սուսամբար, ռեհան, կարմիր պղպեղ, չաման, համեմ և աղ: Ցանում ենք երկու կողմերին էլ: Ապա տապակում ենք թավայում՝ ձիթապտղի ձեթով:

Դնում ենք միսն ափսեում և թողնում, որ հովանա: Կիսում ենք լայմը և տապակում կտորները մսից հետո մնացած ձեթում: Դա անելու համար պարզապես տեղադրում ենք դրանք թավայում: Այժմ վերցնում ենք Bonduelle-ի կարմիր լոբին: Դատարկում ենք տարայում եղած հեղուկը և լցնում լոբին աղցանի համար հատկացված մեծ ամանում: Մանրացնում ենք սոխը, համեմն ու սխտորը և ավելացնում լոբուն: Ավելացնում ենք նաև եգիպտացորենը և եփած դդումը: Այժմ շերտերով կտրատում ենք սենյակային ջերմաստիճանի հասցրած տավարի միսը, ավելացնում ենք աղցանին և լավ խառնում: Մատուցում ենք մեքսիկական աղցանը կիսած լայմի կտորներով և վայելում ենք օգտակար ուտեստը:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Մեքսիկական աղցան


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս
Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս

Ցացիկին հիանալի միջոց է յոգուրտից և թարմ վարունգից սոուս պատրաստելու համար՝ ձիթայուղի, սխտորի, աղի ու պղպեղի ավելացմամբ:

6 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Էմպանադաս՝ արգենտինական պելմենիներ
Էմպանադաս՝ արգենտինական պելմենիներ

Էմպանադասը մեծ արգենտինական պելմենիներ են՝ պատրաստված տավարի մսով:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ

Սիսեռից խրթխրթան բլիթների՝ ֆալաֆելի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Մեքսիկական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրտում ենք կեղևազրկված դդումը մանր կտորների, տեղադրում ենք Pyrex թավայի մեջ, ավելացնում մի փոքր ձիթապտղի ձեթ և տեղադրում այս ամենը տաքացրած ջեռոցում: Եփում ենք ուտեստը 15-20 րոպե՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով: Վերցնում ենք տավարի միսը, կտրատում ենք այն երկու բիֆշտեքսի կտորի, ցանում ենք տակոյի համեմունք կամ ցանկության դեպքում կարելի է այն ինքնուրույն պատրաստել՝ խառնելով վայրի սուսամբար, սուսամբար, ռեհան, կարմիր պղպեղ, չաման, համեմ և աղ: Ցանում ենք երկու կողմերին էլ: Ապա տապակում ենք թավայում՝ ձիթապտղի ձեթով:

Դնում ենք միսն ափսեում և թողնում, որ հովանա: Կիսում ենք լայմը և տապակում կտորները մսից հետո մնացած ձեթում: Դա անելու համար պարզապես տեղադրում ենք դրանք թավայում: Այժմ վերցնում ենք Bonduelle-ի կարմիր լոբին: Դատարկում ենք տարայում եղած հեղուկը և լցնում լոբին աղցանի համար հատկացված մեծ ամանում: Մանրացնում ենք սոխը, համեմն ու սխտորը և ավելացնում լոբուն: Ավելացնում ենք նաև եգիպտացորենը և եփած դդումը: Այժմ շերտերով կտրատում ենք սենյակային ջերմաստիճանի հասցրած տավարի միսը, ավելացնում ենք աղցանին և լավ խառնում: Մատուցում ենք մեքսիկական աղցանը կիսած լայմի կտորներով և վայելում ենք օգտակար ուտեստը:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Մեքսիկական աղցան

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description