Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Մեքսիկական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրտում ենք կեղևազրկված դդումը մանր կտորների, տեղադրում ենք Pyrex թավայի մեջ, ավելացնում մի փոքր ձիթապտղի ձեթ և տեղադրում այս ամենը տաքացրած ջեռոցում: Եփում ենք ուտեստը 15-20 րոպե՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով: Վերցնում ենք տավարի միսը, կտրատում ենք այն երկու բիֆշտեքսի կտորի, ցանում ենք տակոյի համեմունք կամ ցանկության դեպքում կարելի է այն ինքնուրույն պատրաստել՝ խառնելով վայրի սուսամբար, սուսամբար, ռեհան, կարմիր պղպեղ, չաման, համեմ և աղ: Ցանում ենք երկու կողմերին էլ: Ապա տապակում ենք թավայում՝ ձիթապտղի ձեթով:

Դնում ենք միսն ափսեում և թողնում, որ հովանա: Կիսում ենք լայմը և տապակում կտորները մսից հետո մնացած ձեթում: Դա անելու համար պարզապես տեղադրում ենք դրանք թավայում: Այժմ վերցնում ենք Bonduelle-ի կարմիր լոբին: Դատարկում ենք տարայում եղած հեղուկը և լցնում լոբին աղցանի համար հատկացված մեծ ամանում: Մանրացնում ենք սոխը, համեմն ու սխտորը և ավելացնում լոբուն: Ավելացնում ենք նաև եգիպտացորենը և եփած դդումը: Այժմ շերտերով կտրատում ենք սենյակային ջերմաստիճանի հասցրած տավարի միսը, ավելացնում ենք աղցանին և լավ խառնում: Մատուցում ենք մեքսիկական աղցանը կիսած լայմի կտորներով և վայելում ենք օգտակար ուտեստը:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Մեքսիկական աղցան


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Ցևիչե՝ հում ծովային ձուկ

Ցևիչե՝ հում ծովային ձուկ

Համեմունքներով պատրաստված հում ծովային ձկան՝ ցևիչեի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Լազանյա՝ իտալական ջեռեփուկ պաստայով, մսով և բանջարեղենով

Լազանյա՝ իտալական ջեռեփուկ պաստայով, մսով և բանջարեղենով

Իտալական ամենահայտնի ճաշատեսակներից մեկի՝ լազանյայի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Չապատի՝ հնդկական հաց

Չապատի՝ հնդկական հաց

Չապատին լոշիկի պես հնդկական հաց է, որը պատրաստում են տարեկանի ալյուրից և թխում բաց կրակի վրա:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Կանաչ ոլոռով պաստա

Կանաչ ոլոռով պաստա

Կանաչ ոլոռով համեղ պաստա

2 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Մեքսիկական աղցան

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրտում ենք կեղևազրկված դդումը մանր կտորների, տեղադրում ենք Pyrex թավայի մեջ, ավելացնում մի փոքր ձիթապտղի ձեթ և տեղադրում այս ամենը տաքացրած ջեռոցում: Եփում ենք ուտեստը 15-20 րոպե՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով: Վերցնում ենք տավարի միսը, կտրատում ենք այն երկու բիֆշտեքսի կտորի, ցանում ենք տակոյի համեմունք կամ ցանկության դեպքում կարելի է այն ինքնուրույն պատրաստել՝ խառնելով վայրի սուսամբար, սուսամբար, ռեհան, կարմիր պղպեղ, չաման, համեմ և աղ: Ցանում ենք երկու կողմերին էլ: Ապա տապակում ենք թավայում՝ ձիթապտղի ձեթով:

Դնում ենք միսն ափսեում և թողնում, որ հովանա: Կիսում ենք լայմը և տապակում կտորները մսից հետո մնացած ձեթում: Դա անելու համար պարզապես տեղադրում ենք դրանք թավայում: Այժմ վերցնում ենք Bonduelle-ի կարմիր լոբին: Դատարկում ենք տարայում եղած հեղուկը և լցնում լոբին աղցանի համար հատկացված մեծ ամանում: Մանրացնում ենք սոխը, համեմն ու սխտորը և ավելացնում լոբուն: Ավելացնում ենք նաև եգիպտացորենը և եփած դդումը: Այժմ շերտերով կտրատում ենք սենյակային ջերմաստիճանի հասցրած տավարի միսը, ավելացնում ենք աղցանին և լավ խառնում: Մատուցում ենք մեքսիկական աղցանը կիսած լայմի կտորներով և վայելում ենք օգտակար ուտեստը:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Մեքսիկական աղցան