Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Մալազիական ավանդական սառցե կաչանգ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք Bonduelle GOLD եգիպտացորենի տարայի հյութը և լցնում եգիպտացորենն ափսեի մեջ: Պատրաստում ենք խորանարդաձև ժելեի կտորներ. վերջինիս համար վերցնում ենք ցանկացած մրգային ժելե, ավելացնում ենք ջուր՝ սովորականից երկու անգամ քիչ: Այնուհետ լցնում ենք խառնուրդը հարթ թավայի մեջ և 30 րոպե թողնում սառնարանում: Սառույցը փշրում ենք բլենդերի օգնությամբ այնպես, որ մեծ կտորներ մնացած չլինեն: Մրգահյութը՝ ելակի կամ բալի, լցնում ենք սառույցի վրա: Սառույցի վրա լցնում ենք մեկ գդալ լոբի և երկու գդալ եգիպտացորեն:

Այժմ վերցնում ենք մեր խորանարդաձև կտրտած ժելեն և զարդարում ենք աղանդերը: Եթե ցանկանում եք՝ կարող եք ավելացնել ցանկացած տեսակի միրգ: Ուտեստը մատուցում ենք անմիջապես: Պարզապես տեղադրում ենք անանուխի տերև և վայելում ենք համեղ և առողջարար սառցե կաչանգը՝ պատրաստված մալազիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Մալազիական ավանդական սառցե կաչանգ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Ռատատույ
Ռատատույ

Աշխարհահռչակ բանջարեղենային ճաշատեսակի` ռատատույի բաղադրատոմսը:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Մեքսիկական աղցան մակարոնեղենով և թունայով
Մեքսիկական աղցան մակարոնեղենով և թունայով

Օգտակար և հագեցնող աղցան յուրահատուկ համով

2 անձի համար 15-30 րոպե Միջին բարդության
Աղցան քաղցր եգիպտացորենով և հնդկահավով
Աղցան քաղցր եգիպտացորենով և հնդկահավով

Այս աղցանը՝ օգտակար և համեղ ուտեստ է, հեշտ տեսքով, որը կարելի է հյուրասիրել ճաշին և ընտրիքին:

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Մալազիական ավանդական սառցե կաչանգ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք Bonduelle GOLD եգիպտացորենի տարայի հյութը և լցնում եգիպտացորենն ափսեի մեջ: Պատրաստում ենք խորանարդաձև ժելեի կտորներ. վերջինիս համար վերցնում ենք ցանկացած մրգային ժելե, ավելացնում ենք ջուր՝ սովորականից երկու անգամ քիչ: Այնուհետ լցնում ենք խառնուրդը հարթ թավայի մեջ և 30 րոպե թողնում սառնարանում: Սառույցը փշրում ենք բլենդերի օգնությամբ այնպես, որ մեծ կտորներ մնացած չլինեն: Մրգահյութը՝ ելակի կամ բալի, լցնում ենք սառույցի վրա: Սառույցի վրա լցնում ենք մեկ գդալ լոբի և երկու գդալ եգիպտացորեն:

Այժմ վերցնում ենք մեր խորանարդաձև կտրտած ժելեն և զարդարում ենք աղանդերը: Եթե ցանկանում եք՝ կարող եք ավելացնել ցանկացած տեսակի միրգ: Ուտեստը մատուցում ենք անմիջապես: Պարզապես տեղադրում ենք անանուխի տերև և վայելում ենք համեղ և առողջարար սառցե կաչանգը՝ պատրաստված մալազիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Մալազիական ավանդական սառցե կաչանգ

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description