Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Մալազիական ավանդական սառցե կաչանգ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք Bonduelle GOLD եգիպտացորենի տարայի հյութը և լցնում եգիպտացորենն ափսեի մեջ: Պատրաստում ենք խորանարդաձև ժելեի կտորներ. վերջինիս համար վերցնում ենք ցանկացած մրգային ժելե, ավելացնում ենք ջուր՝ սովորականից երկու անգամ քիչ: Այնուհետ լցնում ենք խառնուրդը հարթ թավայի մեջ և 30 րոպե թողնում սառնարանում: Սառույցը փշրում ենք բլենդերի օգնությամբ այնպես, որ մեծ կտորներ մնացած չլինեն: Մրգահյութը՝ ելակի կամ բալի, լցնում ենք սառույցի վրա: Սառույցի վրա լցնում ենք մեկ գդալ լոբի և երկու գդալ եգիպտացորեն:

Այժմ վերցնում ենք մեր խորանարդաձև կտրտած ժելեն և զարդարում ենք աղանդերը: Եթե ցանկանում եք՝ կարող եք ավելացնել ցանկացած տեսակի միրգ: Ուտեստը մատուցում ենք անմիջապես: Պարզապես տեղադրում ենք անանուխի տերև և վայելում ենք համեղ և առողջարար սառցե կաչանգը՝ պատրաստված մալազիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Մալազիական ավանդական սառցե կաչանգ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բուլկուց կնեդլիկներ
Բուլկուց կնեդլիկներ

Կնեդլիկների՝ կարտոֆիլի կամ բրձնի փոխարեն մսի հետ մատուցվող չեխական ավանդական խորտիկի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ
Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ "Ջերկ" մարինադի մեջ ճտի պատրաստման բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ

Սիսեռից խրթխրթան բլիթների՝ ֆալաֆելի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Մարինացված սաղմոն ոսպի աղցանով
Մարինացված սաղմոն ոսպի աղցանով

Ոսպով և սոուսով մարինացված սաղմոնի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Մալազիական ավանդական սառցե կաչանգ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Դատարկում ենք Bonduelle GOLD եգիպտացորենի տարայի հյութը և լցնում եգիպտացորենն ափսեի մեջ: Պատրաստում ենք խորանարդաձև ժելեի կտորներ. վերջինիս համար վերցնում ենք ցանկացած մրգային ժելե, ավելացնում ենք ջուր՝ սովորականից երկու անգամ քիչ: Այնուհետ լցնում ենք խառնուրդը հարթ թավայի մեջ և 30 րոպե թողնում սառնարանում: Սառույցը փշրում ենք բլենդերի օգնությամբ այնպես, որ մեծ կտորներ մնացած չլինեն: Մրգահյութը՝ ելակի կամ բալի, լցնում ենք սառույցի վրա: Սառույցի վրա լցնում ենք մեկ գդալ լոբի և երկու գդալ եգիպտացորեն:

Այժմ վերցնում ենք մեր խորանարդաձև կտրտած ժելեն և զարդարում ենք աղանդերը: Եթե ցանկանում եք՝ կարող եք ավելացնել ցանկացած տեսակի միրգ: Ուտեստը մատուցում ենք անմիջապես: Պարզապես տեղադրում ենք անանուխի տերև և վայելում ենք համեղ և առողջարար սառցե կաչանգը՝ պատրաստված մալազիական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Մալազիական ավանդական սառցե կաչանգ

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description