Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Կարիոկյան ֆարոֆու

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Կտրտում ենք դեղին և կանաչ բուլղարական պղպեղները բարակ շերտերով: Եփում ենք տավարի միսը աղի ջրում, որից հետո կտրատում ենք այն խորանարդաձև: Թավայում դնում ենք մի փոքր կարագի կտոր և տապակում տավարի միսը: Այժմ կտրտում ենք երկու հասած բանան: Տեղադրում ենք միսը ափսեի մեջ: Տապակում ենք սոխը նույն ձեթի մեջ՝ մինչև այն դառնա ոսկեգույն: Սոխն արդեն գրեթե պատրաստ է: Լցնում ենք հավկիթը, ավելացնում ենք համեմունքներ և բլենդերում մանրացված եգիպտացորենը: Հավկիթին ավելացնում ենք մսի կտորները, ինչպես նաև բանան և Bonduelle-ի կանաչ, կորիզազրկված ձիթապտուղ: Այժմ ավելացնում ենք աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնում ենք, ցանում ենք եգիպտացորենի ալյուր, փակում ենք կափարիչը և թողնում 5 րոպե միջին կրակի վրա: Ձեր կարիոկյան ֆարոֆուն պատրաստ է:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Կարիօկյան ֆարոֆու


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Պիցցա

Պիցցա

Պղպեղով փոքր պիցցայի բաղադրատոմս: Պիցցայի խմորն ունի սեփական երկար պատմությունը:

2 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վիետնամական աղցան տավարի մսով

Վիետնամական աղցան տավարի մսով

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստի՝ տավարի մսով աղցանի բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Քաղցր եգիպտացորենով կարկանդակ

Քաղցր եգիպտացորենով կարկանդակ

Եգիպտացորենով քաղցր, հյութալի և համեղ կարկանդակ, որը կարող է Ձեզ ուրախացնել։

10 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Կարիոկյան ֆարոֆու

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Կտրտում ենք դեղին և կանաչ բուլղարական պղպեղները բարակ շերտերով: Եփում ենք տավարի միսը աղի ջրում, որից հետո կտրատում ենք այն խորանարդաձև: Թավայում դնում ենք մի փոքր կարագի կտոր և տապակում տավարի միսը: Այժմ կտրտում ենք երկու հասած բանան: Տեղադրում ենք միսը ափսեի մեջ: Տապակում ենք սոխը նույն ձեթի մեջ՝ մինչև այն դառնա ոսկեգույն: Սոխն արդեն գրեթե պատրաստ է: Լցնում ենք հավկիթը, ավելացնում ենք համեմունքներ և բլենդերում մանրացված եգիպտացորենը: Հավկիթին ավելացնում ենք մսի կտորները, ինչպես նաև բանան և Bonduelle-ի կանաչ, կորիզազրկված ձիթապտուղ: Այժմ ավելացնում ենք աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնում ենք, ցանում ենք եգիպտացորենի ալյուր, փակում ենք կափարիչը և թողնում 5 րոպե միջին կրակի վրա: Ձեր կարիոկյան ֆարոֆուն պատրաստ է:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Կարիօկյան ֆարոֆու