Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Կարիոկյան ֆարոֆու

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Կտրտում ենք դեղին և կանաչ բուլղարական պղպեղները բարակ շերտերով: Եփում ենք տավարի միսը աղի ջրում, որից հետո կտրատում ենք այն խորանարդաձև: Թավայում դնում ենք մի փոքր կարագի կտոր և տապակում տավարի միսը: Այժմ կտրտում ենք երկու հասած բանան: Տեղադրում ենք միսը ափսեի մեջ: Տապակում ենք սոխը նույն ձեթի մեջ՝ մինչև այն դառնա ոսկեգույն: Սոխն արդեն գրեթե պատրաստ է: Լցնում ենք հավկիթը, ավելացնում ենք համեմունքներ և բլենդերում մանրացված եգիպտացորենը: Հավկիթին ավելացնում ենք մսի կտորները, ինչպես նաև բանան և Bonduelle-ի կանաչ, կորիզազրկված ձիթապտուղ: Այժմ ավելացնում ենք աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնում ենք, ցանում ենք եգիպտացորենի ալյուր, փակում ենք կափարիչը և թողնում 5 րոպե միջին կրակի վրա: Ձեր կարիոկյան ֆարոֆուն պատրաստ է:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Կարիօկյան ֆարոֆու


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Նրբաբլիթներ
Նրբաբլիթներ

Ավանդական հրեական ուտեստի՝ միջուկով նրբաբլիթների պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Գորտի տոտիկներ՝ շոգեխաշած սպիտակ գինու սոուսում
Գորտի տոտիկներ՝ շոգեխաշած սպիտակ գինու սոուսում

Բաղադրատոմս ֆրանսիական խոհանոցի ամենահայտնի դելիկատեսներից մեկի համար:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում
Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում

Համեղ և հյութեղ հավը սերուցքային սոուսի մեջ՝ շամպինյոններով:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
Սնկով աղցան
Սնկով աղցան

Համեղ և օգտակար աղցան մարինացված շամպինյոններով:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Կարիոկյան ֆարոֆու

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Կտրտում ենք դեղին և կանաչ բուլղարական պղպեղները բարակ շերտերով: Եփում ենք տավարի միսը աղի ջրում, որից հետո կտրատում ենք այն խորանարդաձև: Թավայում դնում ենք մի փոքր կարագի կտոր և տապակում տավարի միսը: Այժմ կտրտում ենք երկու հասած բանան: Տեղադրում ենք միսը ափսեի մեջ: Տապակում ենք սոխը նույն ձեթի մեջ՝ մինչև այն դառնա ոսկեգույն: Սոխն արդեն գրեթե պատրաստ է: Լցնում ենք հավկիթը, ավելացնում ենք համեմունքներ և բլենդերում մանրացված եգիպտացորենը: Հավկիթին ավելացնում ենք մսի կտորները, ինչպես նաև բանան և Bonduelle-ի կանաչ, կորիզազրկված ձիթապտուղ: Այժմ ավելացնում ենք աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնում ենք, ցանում ենք եգիպտացորենի ալյուր, փակում ենք կափարիչը և թողնում 5 րոպե միջին կրակի վրա: Ձեր կարիոկյան ֆարոֆուն պատրաստ է:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Կարիօկյան ֆարոֆու

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description