Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Կարիոկյան ֆարոֆու

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Կտրտում ենք դեղին և կանաչ բուլղարական պղպեղները բարակ շերտերով: Եփում ենք տավարի միսը աղի ջրում, որից հետո կտրատում ենք այն խորանարդաձև: Թավայում դնում ենք մի փոքր կարագի կտոր և տապակում տավարի միսը: Այժմ կտրտում ենք երկու հասած բանան: Տեղադրում ենք միսը ափսեի մեջ: Տապակում ենք սոխը նույն ձեթի մեջ՝ մինչև այն դառնա ոսկեգույն: Սոխն արդեն գրեթե պատրաստ է: Լցնում ենք հավկիթը, ավելացնում ենք համեմունքներ և բլենդերում մանրացված եգիպտացորենը: Հավկիթին ավելացնում ենք մսի կտորները, ինչպես նաև բանան և Bonduelle-ի կանաչ, կորիզազրկված ձիթապտուղ: Այժմ ավելացնում ենք աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնում ենք, ցանում ենք եգիպտացորենի ալյուր, փակում ենք կափարիչը և թողնում 5 րոպե միջին կրակի վրա: Ձեր կարիոկյան ֆարոֆուն պատրաստ է:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Կարիօկյան ֆարոֆու


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բանջարեղենային աղցան
Բանջարեղենային աղցան

Լեհերի կողմից շատ սիրված բանջարեղենային աղցան:

6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տավարի մսով և սպիտակ լոբով աղցան
Տավարի մսով և սպիտակ լոբով աղցան

Հիանալի ամառային կերակուր

2 անձի համար 15-30 րոպե Բարդ
Գուլաբ ջամուն՝ շաքարի օշարակի մեջ տապակած գնդիկներ
Գուլաբ ջամուն՝ շաքարի օշարակի մեջ տապակած գնդիկներ

Գուլաբ ջամունը Հնդկաստանում հայտնի քաղցրավենիք է, որն իրենից ներկայացնում է շաքարի օշարակում տապակած գնդիկներ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Այնտոպֆ՝ լիարժեք ճաշ
Այնտոպֆ՝ լիարժեք ճաշ

«Այնտոպֆ» բառը գերմաներեն նշանակում է «մեկ կաթսա», ինչն էլ հանդիսանում է այս ուտեստի գաղտնիքը:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Կարիոկյան ֆարոֆու

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Կտրտում ենք դեղին և կանաչ բուլղարական պղպեղները բարակ շերտերով: Եփում ենք տավարի միսը աղի ջրում, որից հետո կտրատում ենք այն խորանարդաձև: Թավայում դնում ենք մի փոքր կարագի կտոր և տապակում տավարի միսը: Այժմ կտրտում ենք երկու հասած բանան: Տեղադրում ենք միսը ափսեի մեջ: Տապակում ենք սոխը նույն ձեթի մեջ՝ մինչև այն դառնա ոսկեգույն: Սոխն արդեն գրեթե պատրաստ է: Լցնում ենք հավկիթը, ավելացնում ենք համեմունքներ և բլենդերում մանրացված եգիպտացորենը: Հավկիթին ավելացնում ենք մսի կտորները, ինչպես նաև բանան և Bonduelle-ի կանաչ, կորիզազրկված ձիթապտուղ: Այժմ ավելացնում ենք աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնում ենք, ցանում ենք եգիպտացորենի ալյուր, փակում ենք կափարիչը և թողնում 5 րոպե միջին կրակի վրա: Ձեր կարիոկյան ֆարոֆուն պատրաստ է:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Կարիօկյան ֆարոֆու

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description