This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Կարիոկյան ֆարոֆու

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Կտրտում ենք դեղին և կանաչ բուլղարական պղպեղները բարակ շերտերով: Եփում ենք տավարի միսը աղի ջրում, որից հետո կտրատում ենք այն խորանարդաձև: Թավայում դնում ենք մի փոքր կարագի կտոր և տապակում տավարի միսը: Այժմ կտրտում ենք երկու հասած բանան: Տեղադրում ենք միսը ափսեի մեջ: Տապակում ենք սոխը նույն ձեթի մեջ՝ մինչև այն դառնա ոսկեգույն: Սոխն արդեն գրեթե պատրաստ է: Լցնում ենք հավկիթը, ավելացնում ենք համեմունքներ և բլենդերում մանրացված եգիպտացորենը: Հավկիթին ավելացնում ենք մսի կտորները, ինչպես նաև բանան և Bonduelle-ի կանաչ, կորիզազրկված ձիթապտուղ: Այժմ ավելացնում ենք աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնում ենք, ցանում ենք եգիպտացորենի ալյուր, փակում ենք կափարիչը և թողնում 5 րոպե միջին կրակի վրա: Ձեր կարիոկյան ֆարոֆուն պատրաստ է:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Կարիօկյան ֆարոֆու


Recipes that might interest you

Պապրիկաշ
Պապրիկաշ

Պապրիկաշի բաղադրատոմս:

2 persons 30-45 min Easy
Դալ՝ խյուս-ապուր
Դալ՝ խյուս-ապուր

Դալը խյուս-ապուր է՝ պատրաստված տարբեր լոբազգիներից՝ լոբուց, ոլոռից, ոսպից, մունգ լոբուց՝ կարրիի և գարամ մասալայի (տարբեր համեմունքների խառնուրդ) ավելացմամբ:

2 persons 30-45 min Easy
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 persons over 45 min Medium
Սուշիի բրինձ
Սուշիի բրինձ

Ինչպես պատրաստել սուշիի բրինձ. ճապոնական խոհանոցի հիմունքները:

4 persons over 45 min Medium
Կարիոկյան ֆարոֆու

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Կտրտում ենք դեղին և կանաչ բուլղարական պղպեղները բարակ շերտերով: Եփում ենք տավարի միսը աղի ջրում, որից հետո կտրատում ենք այն խորանարդաձև: Թավայում դնում ենք մի փոքր կարագի կտոր և տապակում տավարի միսը: Այժմ կտրտում ենք երկու հասած բանան: Տեղադրում ենք միսը ափսեի մեջ: Տապակում ենք սոխը նույն ձեթի մեջ՝ մինչև այն դառնա ոսկեգույն: Սոխն արդեն գրեթե պատրաստ է: Լցնում ենք հավկիթը, ավելացնում ենք համեմունքներ և բլենդերում մանրացված եգիպտացորենը: Հավկիթին ավելացնում ենք մսի կտորները, ինչպես նաև բանան և Bonduelle-ի կանաչ, կորիզազրկված ձիթապտուղ: Այժմ ավելացնում ենք աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնում ենք, ցանում ենք եգիպտացորենի ալյուր, փակում ենք կափարիչը և թողնում 5 րոպե միջին կրակի վրա: Ձեր կարիոկյան ֆարոֆուն պատրաստ է:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Կարիօկյան ֆարոֆու

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description