This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Իտալական խոհանոցը ձեր լավագույն գործընկերն է

 

Խոհարարական ավանդույթը

Իտալական խոհանոցն աշխարհի հնագույն և փորձառու խոհարարական ավանդույթներից է: Ք. Ա. 4-րդ դարից սկսած՝ երբ դրա առաջին հետքերը հայտնվեցին երկրի վրա, այն անցավ երկար և քարքարոտ ճանապարհ, որպեսզի դառնա այն, ինչ դարձել է այսօր: Իտալական խոհանոցը մեծ ազդեցություն է եղել Բյուզանդիայից, Հին Հռոմից, Հին Հունաստանից, Միջին Արևելքից և այլն:

Այսօր իտալական խոհանոցը կազմված է բաղադրիչների բազմազանությունից: Երբ խոսում ենք իտալական ճաշատեսակների մասին, առաջին բանը, որ գալիս է մեր մտքին պանրի կտորներն են, բանջարեղենի բազմազանությունը, համեմունքները, պաստան և գինին:
 

Իտալական ճաշատեսակ

Բաղադրիչների բազմազանությունից զատ իտալական խոհանոցը տալիս է ժամանակ խնայող և միևնույն ժամանակ ժամանակատար ճաշատեսակներ: Այս համատեքստում «ժամանակ խնայողը» նշանակում է, որ դուք կարող եք չշտապել և սպասել մինչև ձեր ողջ ճաշը պատրաստ կլինի:

 
 

Իտալական ճաշատեսակներից շատերը հիմնված են բանջարեղենի վրա և վերը նշված տարածված բաղադրիչների վրա, այնպես որ կարող եք պատրաստել ամեն ինչ`սկսած անտիպաստոյից (նախուտեստ) և պրիմոյից (հիմնական ուտեստ) մինչև դոլչե (աղանդեր) 30 րոպեի ընթացքում և անցկացնեք հաջորդ 15 րոպեն վայելելով համեստ իտալական ճաշ:

Այս 45 րոպեանոց ընդմիջումը հաստատ չի խափանի ձեր գործնական պլաններն այսօրվա համար:

Իտալական խոհանոցում լավն այն է, որ իտալական ճաշատեսակներից շատերի հիմքում բանջարեղենն է, այնպես որ կարող եք օգտագործել սառեցրած բանջարեղեն և լավ իտալական ճաշ ունենաք՝ երբ ցանկանաք:


Recipes that might interest you

Վիետնամական ապուր «Pho»
Վիետնամական ապուր «Pho»

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստ՝ «Pho» ապուրի բաղադրատոմս:

8 persons over 45 min Easy
Չիզքեյք
Չիզքեյք

Չիզքեյքը շատ տարածված աղանդեր է ոչ միայն Գերմանիայում, այլև ամբողջ աշխարհում:

4 persons over 45 min Medium
Պուչերո՝ մսային գուլյաշ
Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

Պուչերոն ուտեստ է, որ Արգենտինա են բերել իսպանացի գաղթականները:

12 persons over 45 min Hard
Այնտոպֆ՝ լիարժեք ճաշ
Այնտոպֆ՝ լիարժեք ճաշ

«Այնտոպֆ» բառը գերմաներեն նշանակում է «մեկ կաթսա», ինչն էլ հանդիսանում է այս ուտեստի գաղտնիքը:

4 persons over 45 min Easy
Իտալական խոհանոցը ձեր լավագույն գործընկերն է
 

Խոհարարական ավանդույթը

Իտալական խոհանոցն աշխարհի հնագույն և փորձառու խոհարարական ավանդույթներից է: Ք. Ա. 4-րդ դարից սկսած՝ երբ դրա առաջին հետքերը հայտնվեցին երկրի վրա, այն անցավ երկար և քարքարոտ ճանապարհ, որպեսզի դառնա այն, ինչ դարձել է այսօր: Իտալական խոհանոցը մեծ ազդեցություն է եղել Բյուզանդիայից, Հին Հռոմից, Հին Հունաստանից, Միջին Արևելքից և այլն:

Այսօր իտալական խոհանոցը կազմված է բաղադրիչների բազմազանությունից: Երբ խոսում ենք իտալական ճաշատեսակների մասին, առաջին բանը, որ գալիս է մեր մտքին պանրի կտորներն են, բանջարեղենի բազմազանությունը, համեմունքները, պաստան և գինին:
 

Իտալական ճաշատեսակ

Բաղադրիչների բազմազանությունից զատ իտալական խոհանոցը տալիս է ժամանակ խնայող և միևնույն ժամանակ ժամանակատար ճաշատեսակներ: Այս համատեքստում «ժամանակ խնայողը» նշանակում է, որ դուք կարող եք չշտապել և սպասել մինչև ձեր ողջ ճաշը պատրաստ կլինի:

 
 

Իտալական ճաշատեսակներից շատերը հիմնված են բանջարեղենի վրա և վերը նշված տարածված բաղադրիչների վրա, այնպես որ կարող եք պատրաստել ամեն ինչ`սկսած անտիպաստոյից (նախուտեստ) և պրիմոյից (հիմնական ուտեստ) մինչև դոլչե (աղանդեր) 30 րոպեի ընթացքում և անցկացնեք հաջորդ 15 րոպեն վայելելով համեստ իտալական ճաշ:

Այս 45 րոպեանոց ընդմիջումը հաստատ չի խափանի ձեր գործնական պլաններն այսօրվա համար:

Իտալական խոհանոցում լավն այն է, որ իտալական ճաշատեսակներից շատերի հիմքում բանջարեղենն է, այնպես որ կարող եք օգտագործել սառեցրած բանջարեղեն և լավ իտալական ճաշ ունենաք՝ երբ ցանկանաք:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description