Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Իտալական խոհանոցը ձեր լավագույն գործընկերն է

 

Խոհարարական ավանդույթը

Իտալական խոհանոցն աշխարհի հնագույն և փորձառու խոհարարական ավանդույթներից է: Ք. Ա. 4-րդ դարից սկսած՝ երբ դրա առաջին հետքերը հայտնվեցին երկրի վրա, այն անցավ երկար և քարքարոտ ճանապարհ, որպեսզի դառնա այն, ինչ դարձել է այսօր: Իտալական խոհանոցը մեծ ազդեցություն է եղել Բյուզանդիայից, Հին Հռոմից, Հին Հունաստանից, Միջին Արևելքից և այլն:

Այսօր իտալական խոհանոցը կազմված է բաղադրիչների բազմազանությունից: Երբ խոսում ենք իտալական ճաշատեսակների մասին, առաջին բանը, որ գալիս է մեր մտքին պանրի կտորներն են, բանջարեղենի բազմազանությունը, համեմունքները, պաստան և գինին:
 

Իտալական ճաշատեսակ

Բաղադրիչների բազմազանությունից զատ իտալական խոհանոցը տալիս է ժամանակ խնայող և միևնույն ժամանակ ժամանակատար ճաշատեսակներ: Այս համատեքստում «ժամանակ խնայողը» նշանակում է, որ դուք կարող եք չշտապել և սպասել մինչև ձեր ողջ ճաշը պատրաստ կլինի:

 
 

Իտալական ճաշատեսակներից շատերը հիմնված են բանջարեղենի վրա և վերը նշված տարածված բաղադրիչների վրա, այնպես որ կարող եք պատրաստել ամեն ինչ`սկսած անտիպաստոյից (նախուտեստ) և պրիմոյից (հիմնական ուտեստ) մինչև դոլչե (աղանդեր) 30 րոպեի ընթացքում և անցկացնեք հաջորդ 15 րոպեն վայելելով համեստ իտալական ճաշ:

Այս 45 րոպեանոց ընդմիջումը հաստատ չի խափանի ձեր գործնական պլաններն այսօրվա համար:

Իտալական խոհանոցում լավն այն է, որ իտալական ճաշատեսակներից շատերի հիմքում բանջարեղենն է, այնպես որ կարող եք օգտագործել սառեցրած բանջարեղեն և լավ իտալական ճաշ ունենաք՝ երբ ցանկանաք:


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Կալդո Վերդե
Կալդո Վերդե

Կալդո Վերդեն (Caldo Verde) ավանդական պորտուգալական ապուր է, որի պատրաստման համար օգտագործում են «couve gallega» տեսակի կաղամբի տերևներ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Թուրքական հաց էկմեկ
Թուրքական հաց էկմեկ

Հաջողությամբ համադրվում է գրիլի վրա պատրաստված ուտեստների և գիրոսի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Բանջարեղենով ռուլետներ
Բանջարեղենով ռուլետներ

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստի՝ բանջարեղենով ռուլետների պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Թահինի սոուս՝ քունջութի մածուկից
Թահինի սոուս՝ քունջութի մածուկից

Թահինի սոուսի բաղադրատոմս՝ պատրաստվում է քունջութի սերմերից:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Պարզ
Իտալական խոհանոցը ձեր լավագույն գործընկերն է
 

Խոհարարական ավանդույթը

Իտալական խոհանոցն աշխարհի հնագույն և փորձառու խոհարարական ավանդույթներից է: Ք. Ա. 4-րդ դարից սկսած՝ երբ դրա առաջին հետքերը հայտնվեցին երկրի վրա, այն անցավ երկար և քարքարոտ ճանապարհ, որպեսզի դառնա այն, ինչ դարձել է այսօր: Իտալական խոհանոցը մեծ ազդեցություն է եղել Բյուզանդիայից, Հին Հռոմից, Հին Հունաստանից, Միջին Արևելքից և այլն:

Այսօր իտալական խոհանոցը կազմված է բաղադրիչների բազմազանությունից: Երբ խոսում ենք իտալական ճաշատեսակների մասին, առաջին բանը, որ գալիս է մեր մտքին պանրի կտորներն են, բանջարեղենի բազմազանությունը, համեմունքները, պաստան և գինին:
 

Իտալական ճաշատեսակ

Բաղադրիչների բազմազանությունից զատ իտալական խոհանոցը տալիս է ժամանակ խնայող և միևնույն ժամանակ ժամանակատար ճաշատեսակներ: Այս համատեքստում «ժամանակ խնայողը» նշանակում է, որ դուք կարող եք չշտապել և սպասել մինչև ձեր ողջ ճաշը պատրաստ կլինի:

 
 

Իտալական ճաշատեսակներից շատերը հիմնված են բանջարեղենի վրա և վերը նշված տարածված բաղադրիչների վրա, այնպես որ կարող եք պատրաստել ամեն ինչ`սկսած անտիպաստոյից (նախուտեստ) և պրիմոյից (հիմնական ուտեստ) մինչև դոլչե (աղանդեր) 30 րոպեի ընթացքում և անցկացնեք հաջորդ 15 րոպեն վայելելով համեստ իտալական ճաշ:

Այս 45 րոպեանոց ընդմիջումը հաստատ չի խափանի ձեր գործնական պլաններն այսօրվա համար:

Իտալական խոհանոցում լավն այն է, որ իտալական ճաշատեսակներից շատերի հիմքում բանջարեղենն է, այնպես որ կարող եք օգտագործել սառեցրած բանջարեղեն և լավ իտալական ճաշ ունենաք՝ երբ ցանկանաք: