Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Իսպանական ապուր-պյուրե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում հարկավոր է կեղևազրկել լոլիկը: Դրա համար անում ենք մի փոքր կտրվածք և լցնում ենք եռացրած ջուր: Այժմ կեղևը շատ հեշտությամբ դուրս կգա: Կեղևազրկում ենք լոլիկը և կտրատում խորանարդաձև: Այժմ Bonduelle-ի կարմիր լոբին խառնում ենք լոլիկի սոուսով սպիտակ լոբու հետ՝ թողնելով սոուսը: Բլենդերով հարում ենք լոբին՝ մինչև պյուրեի տեսք ստանալը: Ապա դնում ենք կաթսայիկում, ավելացնում ենք մի քիչ ջուր և եռացնում: Մինչ պյուրեն եռում է, տապակում ենք լոլիկը՝ ձիթապտղի յուղով, և եփում ենք բուլղարական պղպեղը՝ ջեռոցում: Տապակած լոլիկը դնում ենք կաթսայիկում և տապակում ենք ևս մի քանի րոպե: Տապակած բուլղարական պղպեղը կտրատում ենք շերտաձև և ավելացնում սոուսին: Ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում՝ լցոնած սերուցքով և ձվի դեղնուցով և վայելում ենք համեղ և օգտակար իսպանական ապուր-պյուրեն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Իսպանական ապուր-պյուրե


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Տապակած թռչող ձուկ

Տապակած թռչող ձուկ

Կարիբյան խոհանոցի կերակուր հանդիսացող թռչող ձկան պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Բանջարեղենային աղցան

Բանջարեղենային աղցան

Լեհերի կողմից շատ սիրված բանջարեղենային աղցան:

6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Բանջարեղենով ռուլետներ

Բանջարեղենով ռուլետներ

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստի՝ բանջարեղենով ռուլետների պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Իսպանական ապուր-պյուրե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում հարկավոր է կեղևազրկել լոլիկը: Դրա համար անում ենք մի փոքր կտրվածք և լցնում ենք եռացրած ջուր: Այժմ կեղևը շատ հեշտությամբ դուրս կգա: Կեղևազրկում ենք լոլիկը և կտրատում խորանարդաձև: Այժմ Bonduelle-ի կարմիր լոբին խառնում ենք լոլիկի սոուսով սպիտակ լոբու հետ՝ թողնելով սոուսը: Բլենդերով հարում ենք լոբին՝ մինչև պյուրեի տեսք ստանալը: Ապա դնում ենք կաթսայիկում, ավելացնում ենք մի քիչ ջուր և եռացնում: Մինչ պյուրեն եռում է, տապակում ենք լոլիկը՝ ձիթապտղի յուղով, և եփում ենք բուլղարական պղպեղը՝ ջեռոցում: Տապակած լոլիկը դնում ենք կաթսայիկում և տապակում ենք ևս մի քանի րոպե: Տապակած բուլղարական պղպեղը կտրատում ենք շերտաձև և ավելացնում սոուսին: Ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում՝ լցոնած սերուցքով և ձվի դեղնուցով և վայելում ենք համեղ և օգտակար իսպանական ապուր-պյուրեն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Իսպանական ապուր-պյուրե