Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Իսպանական ապուր-պյուրե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում հարկավոր է կեղևազրկել լոլիկը: Դրա համար անում ենք մի փոքր կտրվածք և լցնում ենք եռացրած ջուր: Այժմ կեղևը շատ հեշտությամբ դուրս կգա: Կեղևազրկում ենք լոլիկը և կտրատում խորանարդաձև: Այժմ Bonduelle-ի կարմիր լոբին խառնում ենք լոլիկի սոուսով սպիտակ լոբու հետ՝ թողնելով սոուսը: Բլենդերով հարում ենք լոբին՝ մինչև պյուրեի տեսք ստանալը: Ապա դնում ենք կաթսայիկում, ավելացնում ենք մի քիչ ջուր և եռացնում: Մինչ պյուրեն եռում է, տապակում ենք լոլիկը՝ ձիթապտղի յուղով, և եփում ենք բուլղարական պղպեղը՝ ջեռոցում: Տապակած լոլիկը դնում ենք կաթսայիկում և տապակում ենք ևս մի քանի րոպե: Տապակած բուլղարական պղպեղը կտրատում ենք շերտաձև և ավելացնում սոուսին: Ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում՝ լցոնած սերուցքով և ձվի դեղնուցով և վայելում ենք համեղ և օգտակար իսպանական ապուր-պյուրեն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Իսպանական ապուր-պյուրե


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Շվեդ տնային տնտեսուհիները կետբուլարի (մսային կոլոլակների) բաղադրատոմսը փոխանցում են սերնդեսերունդ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Գարնանային կրոկետներ
Գարնանային կրոկետներ

Գարնանային կրոկետների բաղադրատոմս:

20 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Եգիպտացորենով թխվածք
Եգիպտացորենով թխվածք

Եգիպտացորենով թխվածք եգիպտական բաղադրատոմս: Հիանալի համադրվում է արքայախնձորի կտորների հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ռոլեր Միջերկրական միքսով
Ռոլեր Միջերկրական միքսով

Միջերկրական միքսով իշխան

2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Իսպանական ապուր-պյուրե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում հարկավոր է կեղևազրկել լոլիկը: Դրա համար անում ենք մի փոքր կտրվածք և լցնում ենք եռացրած ջուր: Այժմ կեղևը շատ հեշտությամբ դուրս կգա: Կեղևազրկում ենք լոլիկը և կտրատում խորանարդաձև: Այժմ Bonduelle-ի կարմիր լոբին խառնում ենք լոլիկի սոուսով սպիտակ լոբու հետ՝ թողնելով սոուսը: Բլենդերով հարում ենք լոբին՝ մինչև պյուրեի տեսք ստանալը: Ապա դնում ենք կաթսայիկում, ավելացնում ենք մի քիչ ջուր և եռացնում: Մինչ պյուրեն եռում է, տապակում ենք լոլիկը՝ ձիթապտղի յուղով, և եփում ենք բուլղարական պղպեղը՝ ջեռոցում: Տապակած լոլիկը դնում ենք կաթսայիկում և տապակում ենք ևս մի քանի րոպե: Տապակած բուլղարական պղպեղը կտրատում ենք շերտաձև և ավելացնում սոուսին: Ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում՝ լցոնած սերուցքով և ձվի դեղնուցով և վայելում ենք համեղ և օգտակար իսպանական ապուր-պյուրեն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Իսպանական ապուր-պյուրե