Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Իսպանական ապուր-պյուրե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում հարկավոր է կեղևազրկել լոլիկը: Դրա համար անում ենք մի փոքր կտրվածք և լցնում ենք եռացրած ջուր: Այժմ կեղևը շատ հեշտությամբ դուրս կգա: Կեղևազրկում ենք լոլիկը և կտրատում խորանարդաձև: Այժմ Bonduelle-ի կարմիր լոբին խառնում ենք լոլիկի սոուսով սպիտակ լոբու հետ՝ թողնելով սոուսը: Բլենդերով հարում ենք լոբին՝ մինչև պյուրեի տեսք ստանալը: Ապա դնում ենք կաթսայիկում, ավելացնում ենք մի քիչ ջուր և եռացնում: Մինչ պյուրեն եռում է, տապակում ենք լոլիկը՝ ձիթապտղի յուղով, և եփում ենք բուլղարական պղպեղը՝ ջեռոցում: Տապակած լոլիկը դնում ենք կաթսայիկում և տապակում ենք ևս մի քանի րոպե: Տապակած բուլղարական պղպեղը կտրատում ենք շերտաձև և ավելացնում սոուսին: Ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում՝ լցոնած սերուցքով և ձվի դեղնուցով և վայելում ենք համեղ և օգտակար իսպանական ապուր-պյուրեն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Իսպանական ապուր-պյուրե


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Կանաչ ոլոռով պաստա
Կանաչ ոլոռով պաստա

Կանաչ ոլոռով համեղ պաստա

2 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Բուրիտտո
Բուրիտտո

Մեքսիկական խոհանոցի գնահատողների սիրելի ուտեստի՝ բուրիտոյի բաղադրատոմս:

12 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով
Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով

Թթվասերի սոուսի մեջ պատրաստված սննդարար և օգտակար սնկերի բաղադրատոմս՝ իրական հաճույք գուրմանների համար:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
Իսպանական ապուր-պյուրե

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Սկզբում հարկավոր է կեղևազրկել լոլիկը: Դրա համար անում ենք մի փոքր կտրվածք և լցնում ենք եռացրած ջուր: Այժմ կեղևը շատ հեշտությամբ դուրս կգա: Կեղևազրկում ենք լոլիկը և կտրատում խորանարդաձև: Այժմ Bonduelle-ի կարմիր լոբին խառնում ենք լոլիկի սոուսով սպիտակ լոբու հետ՝ թողնելով սոուսը: Բլենդերով հարում ենք լոբին՝ մինչև պյուրեի տեսք ստանալը: Ապա դնում ենք կաթսայիկում, ավելացնում ենք մի քիչ ջուր և եռացնում: Մինչ պյուրեն եռում է, տապակում ենք լոլիկը՝ ձիթապտղի յուղով, և եփում ենք բուլղարական պղպեղը՝ ջեռոցում: Տապակած լոլիկը դնում ենք կաթսայիկում և տապակում ենք ևս մի քանի րոպե: Տապակած բուլղարական պղպեղը կտրատում ենք շերտաձև և ավելացնում սոուսին: Ավելացնում ենք աղ և պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում՝ լցոնած սերուցքով և ձվի դեղնուցով և վայելում ենք համեղ և օգտակար իսպանական ապուր-պյուրեն:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Իսպանական ապուր-պյուրե

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description