Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

Տեղադրեք բաժակները հիմնական ափսեի վերևում՝ աջ կողմում. մենք սովորաբար դրանք վերցնում ենք աջ ձեռքով: Սկսելով աջ կողմից՝ տեղադրեք սպիտակ գինու բաժակը, այնուհետ՝ կարմիր: Ջրի բաժակը տեղադրեք կողքին. այն պետք է հեշտությամբ հասանելի լինի ողջ խնջույքի ընթացքում: Կարևոր է նշել նաև, որ աղանդերի բաժակները պետք չէ տեղադրել խնջույքի սկզբին, այլ միայն այն ժամանակ, երբ մատուցում ենք սուրճը կամ թեյը: Պատշաճ ընտրված բաժակները, բացի գեղագիտական գործառույթից, թույլ են տալիս ճիշտ գնահատել գինու գույնը, համը և բույրը: Գինու բաժակները պետք է լինեն անգույն և պատրաստված հարթ, բարակ ապակուց: Միայն այս կերպ կարելի է տեսնել դրանց պարունակությունը:

Բաժակի ձևը մեծ դեր է խաղում գինու համտեսման ժամանակ: Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ տարբեր բաժակներում մատուցված գինին ունի այնպիսի տարբեր համեր, որ անգամ հնարավոր չէ եզրակացնել, որ դա նույն խմիչքն է: Բաժակի ամենաճիշտ ձևը ներքևում ձվի տեսքով լայնացողն է:

Կարևոր է նաև, թե ինչպես ենք բռնում բաժակը: Բաժակը պետք է բռնել ոտիկից՝ խմիչքի տաքացումը կանխարգելու և մակերեսը մաքուր պահելու նպատակով:

Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

Օգտագործե՛ք այս կանոնները և համոզվե՛ք, թե որքան լի է ձեր սեղանը դառնում:

Վայելե՛ք ձեր խնջույքն ու իմացե՛ք ավելին`

Գերժամանակակից կերուխում և ընթրիք Բանջարեղենները ձեր սեղանին


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թարմ շամպինյոններով աղցան
Թարմ շամպինյոններով աղցան

Այս հրաշալի ուտեստը Ձեզ էներգիա և ուրախություն կպարգևի:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վիետնամական ապուր «Pho»
Վիետնամական ապուր «Pho»

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստ՝ «Pho» ապուրի բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Չապատի՝ հնդկական հաց
Չապատի՝ հնդկական հաց

Չապատին լոշիկի պես հնդկական հաց է, որը պատրաստում են տարեկանի ալյուրից և թխում բաց կրակի վրա:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

Տեղադրեք բաժակները հիմնական ափսեի վերևում՝ աջ կողմում. մենք սովորաբար դրանք վերցնում ենք աջ ձեռքով: Սկսելով աջ կողմից՝ տեղադրեք սպիտակ գինու բաժակը, այնուհետ՝ կարմիր: Ջրի բաժակը տեղադրեք կողքին. այն պետք է հեշտությամբ հասանելի լինի ողջ խնջույքի ընթացքում: Կարևոր է նշել նաև, որ աղանդերի բաժակները պետք չէ տեղադրել խնջույքի սկզբին, այլ միայն այն ժամանակ, երբ մատուցում ենք սուրճը կամ թեյը: Պատշաճ ընտրված բաժակները, բացի գեղագիտական գործառույթից, թույլ են տալիս ճիշտ գնահատել գինու գույնը, համը և բույրը: Գինու բաժակները պետք է լինեն անգույն և պատրաստված հարթ, բարակ ապակուց: Միայն այս կերպ կարելի է տեսնել դրանց պարունակությունը:

Բաժակի ձևը մեծ դեր է խաղում գինու համտեսման ժամանակ: Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ տարբեր բաժակներում մատուցված գինին ունի այնպիսի տարբեր համեր, որ անգամ հնարավոր չէ եզրակացնել, որ դա նույն խմիչքն է: Բաժակի ամենաճիշտ ձևը ներքևում ձվի տեսքով լայնացողն է:

Կարևոր է նաև, թե ինչպես ենք բռնում բաժակը: Բաժակը պետք է բռնել ոտիկից՝ խմիչքի տաքացումը կանխարգելու և մակերեսը մաքուր պահելու նպատակով:

Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

Օգտագործե՛ք այս կանոնները և համոզվե՛ք, թե որքան լի է ձեր սեղանը դառնում:

Վայելե՛ք ձեր խնջույքն ու իմացե՛ք ավելին`

Գերժամանակակից կերուխում և ընթրիք Բանջարեղենները ձեր սեղանին

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description