This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

Տեղադրեք բաժակները հիմնական ափսեի վերևում՝ աջ կողմում. մենք սովորաբար դրանք վերցնում ենք աջ ձեռքով: Սկսելով աջ կողմից՝ տեղադրեք սպիտակ գինու բաժակը, այնուհետ՝ կարմիր: Ջրի բաժակը տեղադրեք կողքին. այն պետք է հեշտությամբ հասանելի լինի ողջ խնջույքի ընթացքում: Կարևոր է նշել նաև, որ աղանդերի բաժակները պետք չէ տեղադրել խնջույքի սկզբին, այլ միայն այն ժամանակ, երբ մատուցում ենք սուրճը կամ թեյը: Պատշաճ ընտրված բաժակները, բացի գեղագիտական գործառույթից, թույլ են տալիս ճիշտ գնահատել գինու գույնը, համը և բույրը: Գինու բաժակները պետք է լինեն անգույն և պատրաստված հարթ, բարակ ապակուց: Միայն այս կերպ կարելի է տեսնել դրանց պարունակությունը:

Բաժակի ձևը մեծ դեր է խաղում գինու համտեսման ժամանակ: Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ տարբեր բաժակներում մատուցված գինին ունի այնպիսի տարբեր համեր, որ անգամ հնարավոր չէ եզրակացնել, որ դա նույն խմիչքն է: Բաժակի ամենաճիշտ ձևը ներքևում ձվի տեսքով լայնացողն է:

Կարևոր է նաև, թե ինչպես ենք բռնում բաժակը: Բաժակը պետք է բռնել ոտիկից՝ խմիչքի տաքացումը կանխարգելու և մակերեսը մաքուր պահելու նպատակով:

Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

Օգտագործե՛ք այս կանոնները և համոզվե՛ք, թե որքան լի է ձեր սեղանը դառնում:

Վայելե՛ք ձեր խնջույքն ու իմացե՛ք ավելին`

Գերժամանակակից կերուխում և ընթրիք Բանջարեղենները ձեր սեղանին


Recipes that might interest you

Աղցան Ուոլդորֆ-Աստորիա
Աղցան Ուոլդորֆ-Աստորիա

Ուոլդորֆ-Աստորիա աղցանի բաղադրատոմս:

4 persons 30-45 min Easy
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 persons over 45 min Medium
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Շվեդ տնային տնտեսուհիները կետբուլարի (մսային կոլոլակների) բաղադրատոմսը փոխանցում են սերնդեսերունդ:

4 persons 30-45 min Medium
Ֆատտա՝ մսային ապուր
Ֆատտա՝ մսային ապուր

Եգիպտոսում բնակվող ղպտիների՝ մսով ապուրի ավանդական բաղադրատոմս:

4 persons over 45 min Hard
Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

Տեղադրեք բաժակները հիմնական ափսեի վերևում՝ աջ կողմում. մենք սովորաբար դրանք վերցնում ենք աջ ձեռքով: Սկսելով աջ կողմից՝ տեղադրեք սպիտակ գինու բաժակը, այնուհետ՝ կարմիր: Ջրի բաժակը տեղադրեք կողքին. այն պետք է հեշտությամբ հասանելի լինի ողջ խնջույքի ընթացքում: Կարևոր է նշել նաև, որ աղանդերի բաժակները պետք չէ տեղադրել խնջույքի սկզբին, այլ միայն այն ժամանակ, երբ մատուցում ենք սուրճը կամ թեյը: Պատշաճ ընտրված բաժակները, բացի գեղագիտական գործառույթից, թույլ են տալիս ճիշտ գնահատել գինու գույնը, համը և բույրը: Գինու բաժակները պետք է լինեն անգույն և պատրաստված հարթ, բարակ ապակուց: Միայն այս կերպ կարելի է տեսնել դրանց պարունակությունը:

Բաժակի ձևը մեծ դեր է խաղում գինու համտեսման ժամանակ: Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ տարբեր բաժակներում մատուցված գինին ունի այնպիսի տարբեր համեր, որ անգամ հնարավոր չէ եզրակացնել, որ դա նույն խմիչքն է: Բաժակի ամենաճիշտ ձևը ներքևում ձվի տեսքով լայնացողն է:

Կարևոր է նաև, թե ինչպես ենք բռնում բաժակը: Բաժակը պետք է բռնել ոտիկից՝ խմիչքի տաքացումը կանխարգելու և մակերեսը մաքուր պահելու նպատակով:

Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

Օգտագործե՛ք այս կանոնները և համոզվե՛ք, թե որքան լի է ձեր սեղանը դառնում:

Վայելե՛ք ձեր խնջույքն ու իմացե՛ք ավելին`

Գերժամանակակից կերուխում և ընթրիք Բանջարեղենները ձեր սեղանին

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description