This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Ինչպես ինքնուրույն պատրաստել մակարոն

Երեք բաժին մակարոն պատրաստելու համար առաջին հերթին վերցրեք 200 գրամ ալյուր և մեկ ճաշի գդալ աղ: Մաքուր մակերեսին ալյուր շաղ տվեք՝ խմորը հունցելու համար: Ալյուրից կենտրոնում խորությամբ սար պատրաստեք, խորության մեջ ջարդեք մեկ ձու: Խմորը հունցելիս մի մոռացեք վերջինիս վրա պարբերաբար ալյուր շաղ տալ: Եթե խմորը չափից դուրս չոր է ստացվում, ավելացրեք մեկ գդալ ջուր, իսկ եթե չափից դուրս ջրիկ է ստացվում՝ մեկ գդալ ալյուր: Հարթ և առաձգական խմորը ծածկեք սրբիչով և թողեք հանգստանալու մոտ 15 րոպեների ընթացքում: Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի ջուրն ու ձուն ավելի լավ խառնվեն ալյուրին: Հաջորդիվ բաժանեք խմորը հավասար ոչ մեծ մասերի: ՄԻ փոքր ալյուր շաղ տվեք վրան և տվեք խմորներին ուղղանկյան ձև՝ կես սանտիմետր հաստությամբ: Միավորեք ստացված ուղղանկյունները իրար՝ ավելի երկար մակարոն ստանալու համար: Վերջին փուլը տնական մակարոնին պատշաճ տեսք տալն է: Դա կարելի է անել պիցցայի ու պաստայի համար նախատեսված հատուկ դանակի միջոցով՝ բաժանելով խմորը ցանկալի լայնության շերտերի: AM-pasta-final

Պատրաստեք տնական մակարոն Ձեր և ընկերների համար հենց Ձեր տանը:

Սիցիլիական Սպագետտի – Իտալական պաստա թունաձկով

 


Recipes that might interest you

Ծովատառեխը ձեթի մեջ
Ծովատառեխը ձեթի մեջ

Լեհական հանրահայտ խորտիկ՝ ծովատառեխ ձեթի մեջ:

5 persons over 45 min Easy
Մայոնեզ
Մայոնեզ

Այս սոուսն անվանում են մայոնեզ, չնայած դրա անվանումը մայոնեզային սոուս է: Դրա հայրենիքը Ֆրանսիան է:

4 persons 15-30 min Easy
Գունդելի բլիթներ
Գունդելի բլիթներ

Գունդելի բլիթների բաղադրատոմս:

3 persons over 45 min Medium
Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում
Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում

Համեղ և հյութեղ հավը սերուցքային սոուսի մեջ՝ շամպինյոններով:

4 persons under 15 min Medium
Ինչպես ինքնուրույն պատրաստել մակարոն

Երեք բաժին մակարոն պատրաստելու համար առաջին հերթին վերցրեք 200 գրամ ալյուր և մեկ ճաշի գդալ աղ: Մաքուր մակերեսին ալյուր շաղ տվեք՝ խմորը հունցելու համար: Ալյուրից կենտրոնում խորությամբ սար պատրաստեք, խորության մեջ ջարդեք մեկ ձու: Խմորը հունցելիս մի մոռացեք վերջինիս վրա պարբերաբար ալյուր շաղ տալ: Եթե խմորը չափից դուրս չոր է ստացվում, ավելացրեք մեկ գդալ ջուր, իսկ եթե չափից դուրս ջրիկ է ստացվում՝ մեկ գդալ ալյուր: Հարթ և առաձգական խմորը ծածկեք սրբիչով և թողեք հանգստանալու մոտ 15 րոպեների ընթացքում: Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի ջուրն ու ձուն ավելի լավ խառնվեն ալյուրին: Հաջորդիվ բաժանեք խմորը հավասար ոչ մեծ մասերի: ՄԻ փոքր ալյուր շաղ տվեք վրան և տվեք խմորներին ուղղանկյան ձև՝ կես սանտիմետր հաստությամբ: Միավորեք ստացված ուղղանկյունները իրար՝ ավելի երկար մակարոն ստանալու համար: Վերջին փուլը տնական մակարոնին պատշաճ տեսք տալն է: Դա կարելի է անել պիցցայի ու պաստայի համար նախատեսված հատուկ դանակի միջոցով՝ բաժանելով խմորը ցանկալի լայնության շերտերի: AM-pasta-final

Պատրաստեք տնական մակարոն Ձեր և ընկերների համար հենց Ձեր տանը:

Սիցիլիական Սպագետտի – Իտալական պաստա թունաձկով

 

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description