Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ինչպես ինքնուրույն պատրաստել մակարոն

Երեք բաժին մակարոն պատրաստելու համար առաջին հերթին վերցրեք 200 գրամ ալյուր և մեկ ճաշի գդալ աղ: Մաքուր մակերեսին ալյուր շաղ տվեք՝ խմորը հունցելու համար: Ալյուրից կենտրոնում խորությամբ սար պատրաստեք, խորության մեջ ջարդեք մեկ ձու: Խմորը հունցելիս մի մոռացեք վերջինիս վրա պարբերաբար ալյուր շաղ տալ: Եթե խմորը չափից դուրս չոր է ստացվում, ավելացրեք մեկ գդալ ջուր, իսկ եթե չափից դուրս ջրիկ է ստացվում՝ մեկ գդալ ալյուր: Հարթ և առաձգական խմորը ծածկեք սրբիչով և թողեք հանգստանալու մոտ 15 րոպեների ընթացքում: Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի ջուրն ու ձուն ավելի լավ խառնվեն ալյուրին: Հաջորդիվ բաժանեք խմորը հավասար ոչ մեծ մասերի: ՄԻ փոքր ալյուր շաղ տվեք վրան և տվեք խմորներին ուղղանկյան ձև՝ կես սանտիմետր հաստությամբ: Միավորեք ստացված ուղղանկյունները իրար՝ ավելի երկար մակարոն ստանալու համար: Վերջին փուլը տնական մակարոնին պատշաճ տեսք տալն է: Դա կարելի է անել պիցցայի ու պաստայի համար նախատեսված հատուկ դանակի միջոցով՝ բաժանելով խմորը ցանկալի լայնության շերտերի: AM-pasta-final

Պատրաստեք տնական մակարոն Ձեր և ընկերների համար հենց Ձեր տանը:

Սիցիլիական Սպագետտի – Իտալական պաստա թունաձկով

 


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

«Որսորդական» պիցցա
«Որսորդական» պիցցա

Ցանկանո՞ւմ եք զարմացնել մտերիմներին համեղ և յուրահատուկ ճաշատեսակով: Ձեզ օգնության կգա որսորդական պիցցան:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Մայոնեզ
Մայոնեզ

Այս սոուսն անվանում են մայոնեզ, չնայած դրա անվանումը մայոնեզային սոուս է: Դրա հայրենիքը Ֆրանսիան է:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Մի կրոբ՝ գրասենյակային կերակուր
Մի կրոբ՝ գրասենյակային կերակուր

Մի կրոբը թաիլանդական խրթխրթան տապակած լապշան է:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Պիցցա
Պիցցա

Պղպեղով փոքր պիցցայի բաղադրատոմս: Պիցցայի խմորն ունի սեփական երկար պատմությունը:

2 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ինչպես ինքնուրույն պատրաստել մակարոն

Երեք բաժին մակարոն պատրաստելու համար առաջին հերթին վերցրեք 200 գրամ ալյուր և մեկ ճաշի գդալ աղ: Մաքուր մակերեսին ալյուր շաղ տվեք՝ խմորը հունցելու համար: Ալյուրից կենտրոնում խորությամբ սար պատրաստեք, խորության մեջ ջարդեք մեկ ձու: Խմորը հունցելիս մի մոռացեք վերջինիս վրա պարբերաբար ալյուր շաղ տալ: Եթե խմորը չափից դուրս չոր է ստացվում, ավելացրեք մեկ գդալ ջուր, իսկ եթե չափից դուրս ջրիկ է ստացվում՝ մեկ գդալ ալյուր: Հարթ և առաձգական խմորը ծածկեք սրբիչով և թողեք հանգստանալու մոտ 15 րոպեների ընթացքում: Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի ջուրն ու ձուն ավելի լավ խառնվեն ալյուրին: Հաջորդիվ բաժանեք խմորը հավասար ոչ մեծ մասերի: ՄԻ փոքր ալյուր շաղ տվեք վրան և տվեք խմորներին ուղղանկյան ձև՝ կես սանտիմետր հաստությամբ: Միավորեք ստացված ուղղանկյունները իրար՝ ավելի երկար մակարոն ստանալու համար: Վերջին փուլը տնական մակարոնին պատշաճ տեսք տալն է: Դա կարելի է անել պիցցայի ու պաստայի համար նախատեսված հատուկ դանակի միջոցով՝ բաժանելով խմորը ցանկալի լայնության շերտերի: AM-pasta-final

Պատրաստեք տնական մակարոն Ձեր և ընկերների համար հենց Ձեր տանը:

Սիցիլիական Սպագետտի – Իտալական պաստա թունաձկով

 

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description