Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ինչպես դասավորել սպասքը սեղանի վրա

Սպասքի դասավորման Եվրոպական մեթոդը պարտադրում է, որ պատառաքաղները տեղադրվեն ձախ կողմում, իսկ դանակներն ու գդալները՝ աջ՝ ըստ վերջիններիս օգտագործման հերթականության: Փայլեցված սպասքը տեղադրվում է ափսեի երկու կողմերում. առաջնային օգտագործման սպասքը տեղադրվում է դրսի կողմից:

Պատառաքաղները տեղադրվում են ափսեի ձախ կողմում՝ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար, մինչդեռ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար դանակներն ու գդալը տեղադրվում են աջ կողմում: Եթե ձուկ եք պատրաստում, ապա սովորական դանակի և պատառաքաղի փոխարեն պետք է տեղադրել հատուկ ձկան համար սպասք:

Ապուրի համար հատկացված գդալը տեղադրվում է աջ կողմում՝ դանակների միջև: Սուրճի/թեյի գդալը տեղադրվում է ափսեի վերևում: Գդալի գլխիկը պետք է լինի աջ կողմում: Այնտեղ նաև պետք է տեղադրված լինի աղանդերի համար պատառաքաղը՝ բռնիչը՝ ձախ կողմում:

Կատարյալ կարգը և համաչափություն շատ կարևոր են սեղանի կատարյալ դասավորության համար: Սպասքի բռնակների ծայրերը պետք է գտնվեն սեղանի եզրից 1 սմ հեռավորության վրա: Եթե սեղանը նեղ է, ապա կարող եք չտեղադրել աղանդերի համար պատառաքաղն ու սուրճի/թեյի գդալը: Այս պարագաները կարող են հայտնվել սեղանի վրա աղանդերի հետ միասին:

party-planer-1-AM

Կիսվեք այս ինֆոգրաֆիկայով ձեր ընկերների հետ և անցկացրեք հաճելի երեկո՝ փորձելով կիրառել նոր հմտությունները:

Ճաշելու վերաբերյալ ցուցումներ և հուշումներ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Նրբաբլիթներ

Նրբաբլիթներ

Ավանդական հրեական ուտեստի՝ միջուկով նրբաբլիթների պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Վիետնամական աղցան տավարի մսով

Վիետնամական աղցան տավարի մսով

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստի՝ տավարի մսով աղցանի բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Աղցան կեսար հավով

Աղցան կեսար հավով

Կեսար աղցանի բաղադրատոմս

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Խոհարարի աղցան

Խոհարարի աղցան

Խոհարարի աղցանի բաղադրատոմս

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ինչպես դասավորել սպասքը սեղանի վրա

Սպասքի դասավորման Եվրոպական մեթոդը պարտադրում է, որ պատառաքաղները տեղադրվեն ձախ կողմում, իսկ դանակներն ու գդալները՝ աջ՝ ըստ վերջիններիս օգտագործման հերթականության: Փայլեցված սպասքը տեղադրվում է ափսեի երկու կողմերում. առաջնային օգտագործման սպասքը տեղադրվում է դրսի կողմից:

Պատառաքաղները տեղադրվում են ափսեի ձախ կողմում՝ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար, մինչդեռ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար դանակներն ու գդալը տեղադրվում են աջ կողմում: Եթե ձուկ եք պատրաստում, ապա սովորական դանակի և պատառաքաղի փոխարեն պետք է տեղադրել հատուկ ձկան համար սպասք:

Ապուրի համար հատկացված գդալը տեղադրվում է աջ կողմում՝ դանակների միջև: Սուրճի/թեյի գդալը տեղադրվում է ափսեի վերևում: Գդալի գլխիկը պետք է լինի աջ կողմում: Այնտեղ նաև պետք է տեղադրված լինի աղանդերի համար պատառաքաղը՝ բռնիչը՝ ձախ կողմում:

Կատարյալ կարգը և համաչափություն շատ կարևոր են սեղանի կատարյալ դասավորության համար: Սպասքի բռնակների ծայրերը պետք է գտնվեն սեղանի եզրից 1 սմ հեռավորության վրա: Եթե սեղանը նեղ է, ապա կարող եք չտեղադրել աղանդերի համար պատառաքաղն ու սուրճի/թեյի գդալը: Այս պարագաները կարող են հայտնվել սեղանի վրա աղանդերի հետ միասին:

party-planer-1-AM

Կիսվեք այս ինֆոգրաֆիկայով ձեր ընկերների հետ և անցկացրեք հաճելի երեկո՝ փորձելով կիրառել նոր հմտությունները:

Ճաշելու վերաբերյալ ցուցումներ և հուշումներ