Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ինչպես դասավորել սպասքը սեղանի վրա

Սպասքի դասավորման Եվրոպական մեթոդը պարտադրում է, որ պատառաքաղները տեղադրվեն ձախ կողմում, իսկ դանակներն ու գդալները՝ աջ՝ ըստ վերջիններիս օգտագործման հերթականության: Փայլեցված սպասքը տեղադրվում է ափսեի երկու կողմերում. առաջնային օգտագործման սպասքը տեղադրվում է դրսի կողմից:

Պատառաքաղները տեղադրվում են ափսեի ձախ կողմում՝ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար, մինչդեռ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար դանակներն ու գդալը տեղադրվում են աջ կողմում: Եթե ձուկ եք պատրաստում, ապա սովորական դանակի և պատառաքաղի փոխարեն պետք է տեղադրել հատուկ ձկան համար սպասք:

Ապուրի համար հատկացված գդալը տեղադրվում է աջ կողմում՝ դանակների միջև: Սուրճի/թեյի գդալը տեղադրվում է ափսեի վերևում: Գդալի գլխիկը պետք է լինի աջ կողմում: Այնտեղ նաև պետք է տեղադրված լինի աղանդերի համար պատառաքաղը՝ բռնիչը՝ ձախ կողմում:

Կատարյալ կարգը և համաչափություն շատ կարևոր են սեղանի կատարյալ դասավորության համար: Սպասքի բռնակների ծայրերը պետք է գտնվեն սեղանի եզրից 1 սմ հեռավորության վրա: Եթե սեղանը նեղ է, ապա կարող եք չտեղադրել աղանդերի համար պատառաքաղն ու սուրճի/թեյի գդալը: Այս պարագաները կարող են հայտնվել սեղանի վրա աղանդերի հետ միասին:

party-planer-1-AM

Կիսվեք այս ինֆոգրաֆիկայով ձեր ընկերների հետ և անցկացրեք հաճելի երեկո՝ փորձելով կիրառել նոր հմտությունները:

Ճաշելու վերաբերյալ ցուցումներ և հուշումներ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թուրքական հաց էկմեկ
Թուրքական հաց էկմեկ

Հաջողությամբ համադրվում է գրիլի վրա պատրաստված ուտեստների և գիրոսի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ֆրանսիական բագետ սխտորով
Ֆրանսիական բագետ սխտորով

Բաղադրատոմս սխտորով բագետի՝ ֆրանսիական խոհանոցի խորհրդանիշի համար:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Պուչերո՝ մսային գուլյաշ
Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

Պուչերոն ուտեստ է, որ Արգենտինա են բերել իսպանացի գաղթականները:

12 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Շվեդ տնային տնտեսուհիները կետբուլարի (մսային կոլոլակների) բաղադրատոմսը փոխանցում են սերնդեսերունդ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Ինչպես դասավորել սպասքը սեղանի վրա

Սպասքի դասավորման Եվրոպական մեթոդը պարտադրում է, որ պատառաքաղները տեղադրվեն ձախ կողմում, իսկ դանակներն ու գդալները՝ աջ՝ ըստ վերջիններիս օգտագործման հերթականության: Փայլեցված սպասքը տեղադրվում է ափսեի երկու կողմերում. առաջնային օգտագործման սպասքը տեղադրվում է դրսի կողմից:

Պատառաքաղները տեղադրվում են ափսեի ձախ կողմում՝ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար, մինչդեռ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար դանակներն ու գդալը տեղադրվում են աջ կողմում: Եթե ձուկ եք պատրաստում, ապա սովորական դանակի և պատառաքաղի փոխարեն պետք է տեղադրել հատուկ ձկան համար սպասք:

Ապուրի համար հատկացված գդալը տեղադրվում է աջ կողմում՝ դանակների միջև: Սուրճի/թեյի գդալը տեղադրվում է ափսեի վերևում: Գդալի գլխիկը պետք է լինի աջ կողմում: Այնտեղ նաև պետք է տեղադրված լինի աղանդերի համար պատառաքաղը՝ բռնիչը՝ ձախ կողմում:

Կատարյալ կարգը և համաչափություն շատ կարևոր են սեղանի կատարյալ դասավորության համար: Սպասքի բռնակների ծայրերը պետք է գտնվեն սեղանի եզրից 1 սմ հեռավորության վրա: Եթե սեղանը նեղ է, ապա կարող եք չտեղադրել աղանդերի համար պատառաքաղն ու սուրճի/թեյի գդալը: Այս պարագաները կարող են հայտնվել սեղանի վրա աղանդերի հետ միասին:

party-planer-1-AM

Կիսվեք այս ինֆոգրաֆիկայով ձեր ընկերների հետ և անցկացրեք հաճելի երեկո՝ փորձելով կիրառել նոր հմտությունները:

Ճաշելու վերաբերյալ ցուցումներ և հուշումներ

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description