Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ինչպես դասավորել սպասքը սեղանի վրա

Սպասքի դասավորման Եվրոպական մեթոդը պարտադրում է, որ պատառաքաղները տեղադրվեն ձախ կողմում, իսկ դանակներն ու գդալները՝ աջ՝ ըստ վերջիններիս օգտագործման հերթականության: Փայլեցված սպասքը տեղադրվում է ափսեի երկու կողմերում. առաջնային օգտագործման սպասքը տեղադրվում է դրսի կողմից:

Պատառաքաղները տեղադրվում են ափսեի ձախ կողմում՝ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար, մինչդեռ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար դանակներն ու գդալը տեղադրվում են աջ կողմում: Եթե ձուկ եք պատրաստում, ապա սովորական դանակի և պատառաքաղի փոխարեն պետք է տեղադրել հատուկ ձկան համար սպասք:

Ապուրի համար հատկացված գդալը տեղադրվում է աջ կողմում՝ դանակների միջև: Սուրճի/թեյի գդալը տեղադրվում է ափսեի վերևում: Գդալի գլխիկը պետք է լինի աջ կողմում: Այնտեղ նաև պետք է տեղադրված լինի աղանդերի համար պատառաքաղը՝ բռնիչը՝ ձախ կողմում:

Կատարյալ կարգը և համաչափություն շատ կարևոր են սեղանի կատարյալ դասավորության համար: Սպասքի բռնակների ծայրերը պետք է գտնվեն սեղանի եզրից 1 սմ հեռավորության վրա: Եթե սեղանը նեղ է, ապա կարող եք չտեղադրել աղանդերի համար պատառաքաղն ու սուրճի/թեյի գդալը: Այս պարագաները կարող են հայտնվել սեղանի վրա աղանդերի հետ միասին:

party-planer-1-AM

Կիսվեք այս ինֆոգրաֆիկայով ձեր ընկերների հետ և անցկացրեք հաճելի երեկո՝ փորձելով կիրառել նոր հմտությունները:

Ճաշելու վերաբերյալ ցուցումներ և հուշումներ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ
Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ "Ջերկ" մարինադի մեջ ճտի պատրաստման բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Գիրոս հնդկահավով
Գիրոս հնդկահավով

Գիրոսը շաուրմայի հունական տարբերակն է և հատուկ է հունական խոհանոցին:

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Բիգոս
Բիգոս

Բիգոսի՝ Լեհաստանում տոնական սեղաններին հաճախ հանդիպող ավանդական ուտեստի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Հորիատիկի՝ հունական աղցան
Հորիատիկի՝ հունական աղցան

Հունական խոհանոցի հանրահայտ ուտեստի՝ հորիատիկիի (հունական աղցան) բաղադրատոմս:

2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Ինչպես դասավորել սպասքը սեղանի վրա

Սպասքի դասավորման Եվրոպական մեթոդը պարտադրում է, որ պատառաքաղները տեղադրվեն ձախ կողմում, իսկ դանակներն ու գդալները՝ աջ՝ ըստ վերջիններիս օգտագործման հերթականության: Փայլեցված սպասքը տեղադրվում է ափսեի երկու կողմերում. առաջնային օգտագործման սպասքը տեղադրվում է դրսի կողմից:

Պատառաքաղները տեղադրվում են ափսեի ձախ կողմում՝ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար, մինչդեռ խորտիկների և հիմնական ուտեստի համար դանակներն ու գդալը տեղադրվում են աջ կողմում: Եթե ձուկ եք պատրաստում, ապա սովորական դանակի և պատառաքաղի փոխարեն պետք է տեղադրել հատուկ ձկան համար սպասք:

Ապուրի համար հատկացված գդալը տեղադրվում է աջ կողմում՝ դանակների միջև: Սուրճի/թեյի գդալը տեղադրվում է ափսեի վերևում: Գդալի գլխիկը պետք է լինի աջ կողմում: Այնտեղ նաև պետք է տեղադրված լինի աղանդերի համար պատառաքաղը՝ բռնիչը՝ ձախ կողմում:

Կատարյալ կարգը և համաչափություն շատ կարևոր են սեղանի կատարյալ դասավորության համար: Սպասքի բռնակների ծայրերը պետք է գտնվեն սեղանի եզրից 1 սմ հեռավորության վրա: Եթե սեղանը նեղ է, ապա կարող եք չտեղադրել աղանդերի համար պատառաքաղն ու սուրճի/թեյի գդալը: Այս պարագաները կարող են հայտնվել սեղանի վրա աղանդերի հետ միասին:

party-planer-1-AM

Կիսվեք այս ինֆոգրաֆիկայով ձեր ընկերների հետ և անցկացրեք հաճելի երեկո՝ փորձելով կիրառել նոր հմտությունները:

Ճաշելու վերաբերյալ ցուցումներ և հուշումներ