Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ինչի՞ համար են բանջարեղենները: Վիտամինները համաշխարհային խոհանոցում տարածված բանջարեղեններում:

Համաշխարհային խոհանոցի խոհարարական լուծումները` բանջարեղենների համար

Մարդիկ, ովքեր գնահատում են ամբողջ աշխարհում եղած նոր ուտեստները, սովորաբար ծանոթ են պատրաստման տարբեր սկզբունքներին և մեթոդներին: Դուք, իհարկե, ծանոթ եք  գրիլի վրա պատրաստված բանջարեղեններին, որոնք մատուցվում են միջերկրածովյան ռեստորաններում, ֆրանսիական բանջարեղենային սոտեներին և ասիական խառը տապակած կարտոֆիլին: Չնայած վերջիններս ծագումով տարբեր աշխարհագրական տարածքներից են՝ այժմ դրանք պատկանում են միևնույն խոհարարական խմբին և հանրության սեփականությունն են հանդիսանում: Պատրաստման ճիշտ մեթոդները կարող են արժանանալ բազմաթիվ պարգևների՝ անկախ Ձեր օգտագործած բանջարեղենից:

Ճիշտ պատրաստման դեպքում շոգեխաշած և նույնիսկ տապակած բանջարեղենն ու բանջարեղենային ապուրները կարող են պահպանել բաղադրիչների գույնը, համը և կազմությունը՝ պահպանելով նաև բանջարեղենում պարունակվող վիտամինների մեծ մասը:

Ոգեշնչող բանջարեղենային բաղադրատոմսերի աշխարհը

Մարդիկ, ովքեր գաստրոնոմիկ հետաքրքրության պակաս ունեն և անտարբերություն են ցուցաբերում համաշխարհային խոհանոցում բանջարեղենների հսկայական բազմազանության նկատմամբ, երբեք չեն կարող իմանալ, թե որքան ավելի նախընտրելի են բանջարեղենները, քան ֆրանսիական ֆրին: Ի՞նչ է բանջարեղենը: Դրանք ամենաունիվերսալ բաղադրիչներից են, որոնք Դուք կարող եք գտնել բաղադրատոմսերում: Եթե բաղադրատոմսերի մի մասը կարելի է գտնել շատ միջազգային ռեստորանային ճաշացանկերում, որոշ դելիկատեսներ այնուամենայնիվ, պատկանում են սննդի հաստատություններին, որոնք ունեն հատուկ ճաշատեսակների առաջարկներ, ինչպիսիք են չինական, մեքսիկական, հնդկական կամ ճապոնական ռեստորանները:


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Չապատի՝ հնդկական հաց

Չապատի՝ հնդկական հաց

Չապատին լոշիկի պես հնդկական հաց է, որը պատրաստում են տարեկանի ալյուրից և թխում բաց կրակի վրա:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցան

Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցան

Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցանի բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով

Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով

Պատրաստում ենք ճապոնական ճաշատեսակ` մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ինչի՞ համար են բանջարեղենները: Վիտամինները համաշխարհային խոհանոցում տարածված բանջարեղեններում:

Համաշխարհային խոհանոցի խոհարարական լուծումները` բանջարեղենների համար

Մարդիկ, ովքեր գնահատում են ամբողջ աշխարհում եղած նոր ուտեստները, սովորաբար ծանոթ են պատրաստման տարբեր սկզբունքներին և մեթոդներին: Դուք, իհարկե, ծանոթ եք  գրիլի վրա պատրաստված բանջարեղեններին, որոնք մատուցվում են միջերկրածովյան ռեստորաններում, ֆրանսիական բանջարեղենային սոտեներին և ասիական խառը տապակած կարտոֆիլին: Չնայած վերջիններս ծագումով տարբեր աշխարհագրական տարածքներից են՝ այժմ դրանք պատկանում են միևնույն խոհարարական խմբին և հանրության սեփականությունն են հանդիսանում: Պատրաստման ճիշտ մեթոդները կարող են արժանանալ բազմաթիվ պարգևների՝ անկախ Ձեր օգտագործած բանջարեղենից:

Ճիշտ պատրաստման դեպքում շոգեխաշած և նույնիսկ տապակած բանջարեղենն ու բանջարեղենային ապուրները կարող են պահպանել բաղադրիչների գույնը, համը և կազմությունը՝ պահպանելով նաև բանջարեղենում պարունակվող վիտամինների մեծ մասը:

Ոգեշնչող բանջարեղենային բաղադրատոմսերի աշխարհը

Մարդիկ, ովքեր գաստրոնոմիկ հետաքրքրության պակաս ունեն և անտարբերություն են ցուցաբերում համաշխարհային խոհանոցում բանջարեղենների հսկայական բազմազանության նկատմամբ, երբեք չեն կարող իմանալ, թե որքան ավելի նախընտրելի են բանջարեղենները, քան ֆրանսիական ֆրին: Ի՞նչ է բանջարեղենը: Դրանք ամենաունիվերսալ բաղադրիչներից են, որոնք Դուք կարող եք գտնել բաղադրատոմսերում: Եթե բաղադրատոմսերի մի մասը կարելի է գտնել շատ միջազգային ռեստորանային ճաշացանկերում, որոշ դելիկատեսներ այնուամենայնիվ, պատկանում են սննդի հաստատություններին, որոնք ունեն հատուկ ճաշատեսակների առաջարկներ, ինչպիսիք են չինական, մեքսիկական, հնդկական կամ ճապոնական ռեստորանները: