Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ինչի՞ համար են բանջարեղենները: Վիտամինները համաշխարհային խոհանոցում տարածված բանջարեղեններում:

Համաշխարհային խոհանոցի խոհարարական լուծումները` բանջարեղենների համար

Մարդիկ, ովքեր գնահատում են ամբողջ աշխարհում եղած նոր ուտեստները, սովորաբար ծանոթ են պատրաստման տարբեր սկզբունքներին և մեթոդներին: Դուք, իհարկե, ծանոթ եք  գրիլի վրա պատրաստված բանջարեղեններին, որոնք մատուցվում են միջերկրածովյան ռեստորաններում, ֆրանսիական բանջարեղենային սոտեներին և ասիական խառը տապակած կարտոֆիլին: Չնայած վերջիններս ծագումով տարբեր աշխարհագրական տարածքներից են՝ այժմ դրանք պատկանում են միևնույն խոհարարական խմբին և հանրության սեփականությունն են հանդիսանում: Պատրաստման ճիշտ մեթոդները կարող են արժանանալ բազմաթիվ պարգևների՝ անկախ Ձեր օգտագործած բանջարեղենից:

Ճիշտ պատրաստման դեպքում շոգեխաշած և նույնիսկ տապակած բանջարեղենն ու բանջարեղենային ապուրները կարող են պահպանել բաղադրիչների գույնը, համը և կազմությունը՝ պահպանելով նաև բանջարեղենում պարունակվող վիտամինների մեծ մասը:

Ոգեշնչող բանջարեղենային բաղադրատոմսերի աշխարհը

Մարդիկ, ովքեր գաստրոնոմիկ հետաքրքրության պակաս ունեն և անտարբերություն են ցուցաբերում համաշխարհային խոհանոցում բանջարեղենների հսկայական բազմազանության նկատմամբ, երբեք չեն կարող իմանալ, թե որքան ավելի նախընտրելի են բանջարեղենները, քան ֆրանսիական ֆրին: Ի՞նչ է բանջարեղենը: Դրանք ամենաունիվերսալ բաղադրիչներից են, որոնք Դուք կարող եք գտնել բաղադրատոմսերում: Եթե բաղադրատոմսերի մի մասը կարելի է գտնել շատ միջազգային ռեստորանային ճաշացանկերում, որոշ դելիկատեսներ այնուամենայնիվ, պատկանում են սննդի հաստատություններին, որոնք ունեն հատուկ ճաշատեսակների առաջարկներ, ինչպիսիք են չինական, մեքսիկական, հնդկական կամ ճապոնական ռեստորանները:


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Աղցան կեսար հավով

Աղցան կեսար հավով

Կեսար աղցանի բաղադրատոմս

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Տավարի մսով և սպիտակ լոբով աղցան

Տավարի մսով և սպիտակ լոբով աղցան

Հիանալի ամառային կերակուր

2 անձի համար 15-30 րոպե Բարդ
Ապուր Ժուրեկ

Ապուր Ժուրեկ

Ժուրեկի՝ Լեհաստանում ավանդաբար Սուրբ Զատիկի տոներին պատրաստովող սննդարար ապուրի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Նրբաբլիթներ

Նրբաբլիթներ

Ավանդական հրեական ուտեստի՝ միջուկով նրբաբլիթների պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Ինչի՞ համար են բանջարեղենները: Վիտամինները համաշխարհային խոհանոցում տարածված բանջարեղեններում:

Համաշխարհային խոհանոցի խոհարարական լուծումները` բանջարեղենների համար

Մարդիկ, ովքեր գնահատում են ամբողջ աշխարհում եղած նոր ուտեստները, սովորաբար ծանոթ են պատրաստման տարբեր սկզբունքներին և մեթոդներին: Դուք, իհարկե, ծանոթ եք  գրիլի վրա պատրաստված բանջարեղեններին, որոնք մատուցվում են միջերկրածովյան ռեստորաններում, ֆրանսիական բանջարեղենային սոտեներին և ասիական խառը տապակած կարտոֆիլին: Չնայած վերջիններս ծագումով տարբեր աշխարհագրական տարածքներից են՝ այժմ դրանք պատկանում են միևնույն խոհարարական խմբին և հանրության սեփականությունն են հանդիսանում: Պատրաստման ճիշտ մեթոդները կարող են արժանանալ բազմաթիվ պարգևների՝ անկախ Ձեր օգտագործած բանջարեղենից:

Ճիշտ պատրաստման դեպքում շոգեխաշած և նույնիսկ տապակած բանջարեղենն ու բանջարեղենային ապուրները կարող են պահպանել բաղադրիչների գույնը, համը և կազմությունը՝ պահպանելով նաև բանջարեղենում պարունակվող վիտամինների մեծ մասը:

Ոգեշնչող բանջարեղենային բաղադրատոմսերի աշխարհը

Մարդիկ, ովքեր գաստրոնոմիկ հետաքրքրության պակաս ունեն և անտարբերություն են ցուցաբերում համաշխարհային խոհանոցում բանջարեղենների հսկայական բազմազանության նկատմամբ, երբեք չեն կարող իմանալ, թե որքան ավելի նախընտրելի են բանջարեղենները, քան ֆրանսիական ֆրին: Ի՞նչ է բանջարեղենը: Դրանք ամենաունիվերսալ բաղադրիչներից են, որոնք Դուք կարող եք գտնել բաղադրատոմսերում: Եթե բաղադրատոմսերի մի մասը կարելի է գտնել շատ միջազգային ռեստորանային ճաշացանկերում, որոշ դելիկատեսներ այնուամենայնիվ, պատկանում են սննդի հաստատություններին, որոնք ունեն հատուկ ճաշատեսակների առաջարկներ, ինչպիսիք են չինական, մեքսիկական, հնդկական կամ ճապոնական ռեստորանները: