Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Հավ սոուսում

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բլենդերում հարում ենք մաղադանոսը, չիլի պղպեղը և 10 հնդկական ընկույզ: Մեզ նաև հարկավոր է սխտորի և կոճապղպեղի խառնուրդ-մածուկ, որի համար պետք է բլենդերում հարել հավասար քանակությամբ սխտոր և կոճապղպեղ:

Որպեսզի միսը կծու և անուշաբույր լինի, թավայի մեջ լցնում ենք մի քիչ ձիթապտղի յուղ, ավելացնում կտրտած համեմ ու չաման: Մի քանի րոպե տապակում ենք համեմունքները, որից հետո ավելացնում ենք երկու ճաշի գդալ սխտորի և կոճապղպեղի մածուկ և շատ քիչ չորացրած կոկոս: Տապակում ենք մեկ րոպե և ավելացնում մեր մաղադանոսի սոուսը: Տապակում ենք մինչև սոուսի պնդանալը: Ավելացնում ենք հավի ֆիլե, կես կիտրոնի հյութ, լավ խառնում ենք ամենն ու ավելացնում կես բաժակ յոգուրտ և մի քիչ աղ: Ծածկում ենք կափարիչը, վերցնում ենք կրակից և թողնում, որ մարինացվի:

Պատրաստում ենք գարնիրը: Եփած բրինձը դնում ենք ափսեի մեջ: Այնուհետև խորը թավայում տապակում ենք շերտաձև կտրատած գազարն ու բրոկկոլին: Համեմում ենք սև պղպեղով և քրքումով: Բանջարեղենը դնում ենք բրնձի վրա: Մարինացված հավը դնում ենք միջին կրակի վրա և տապակում 10 րոպե: Հավի կտորները տեղադրում ենք գարնիրի շուրջը և վայելում ենք համեղ և առողջարար հավ սոուսում՝ պատրաստված հնդկական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Հավ սոուսում


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Վիետնամական ապուր «Pho»

Վիետնամական ապուր «Pho»

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստ՝ «Pho» ապուրի բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Գունդելի բլիթներ

Գունդելի բլիթներ

Գունդելի բլիթների բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս

Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս

Ցացիկին հիանալի միջոց է յոգուրտից և թարմ վարունգից սոուս պատրաստելու համար՝ ձիթայուղի, սխտորի, աղի ու պղպեղի ավելացմամբ:

6 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Հավ սոուսում

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բլենդերում հարում ենք մաղադանոսը, չիլի պղպեղը և 10 հնդկական ընկույզ: Մեզ նաև հարկավոր է սխտորի և կոճապղպեղի խառնուրդ-մածուկ, որի համար պետք է բլենդերում հարել հավասար քանակությամբ սխտոր և կոճապղպեղ:

Որպեսզի միսը կծու և անուշաբույր լինի, թավայի մեջ լցնում ենք մի քիչ ձիթապտղի յուղ, ավելացնում կտրտած համեմ ու չաման: Մի քանի րոպե տապակում ենք համեմունքները, որից հետո ավելացնում ենք երկու ճաշի գդալ սխտորի և կոճապղպեղի մածուկ և շատ քիչ չորացրած կոկոս: Տապակում ենք մեկ րոպե և ավելացնում մեր մաղադանոսի սոուսը: Տապակում ենք մինչև սոուսի պնդանալը: Ավելացնում ենք հավի ֆիլե, կես կիտրոնի հյութ, լավ խառնում ենք ամենն ու ավելացնում կես բաժակ յոգուրտ և մի քիչ աղ: Ծածկում ենք կափարիչը, վերցնում ենք կրակից և թողնում, որ մարինացվի:

Պատրաստում ենք գարնիրը: Եփած բրինձը դնում ենք ափսեի մեջ: Այնուհետև խորը թավայում տապակում ենք շերտաձև կտրատած գազարն ու բրոկկոլին: Համեմում ենք սև պղպեղով և քրքումով: Բանջարեղենը դնում ենք բրնձի վրա: Մարինացված հավը դնում ենք միջին կրակի վրա և տապակում 10 րոպե: Հավի կտորները տեղադրում ենք գարնիրի շուրջը և վայելում ենք համեղ և առողջարար հավ սոուսում՝ պատրաստված հնդկական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Հավ սոուսում