Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Գազար, կարոտին և թխություն

Գազարը խորհուրդ է տրվում գեղեցիկ արևայրուքի սիրահարներին: Դրանք ամենաշատ բետակարոտինն են պարունակում բոլոր բանջարեղեններից: Սրա շնորհիվ գազար ուտելն ուժեղացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը ուլտրամանուշակագույն ճառագայթների հանդեպ և մաշկին հաղորդում է փափկություն և առողջ գույն:
tanning

Կերե՛ք գազար գեղեցկության համար:

Բրիտանական բուհերում ուսումնասիրություն է կատարվել. մարդկանց ցույց են տրվել լուսանկարներ և խնդրել են ասել, թե ում են նրանք համարում առավել գրավիչ: Մասնակիցների 75%-ը ընտրել է այն մարդկանց լուսանկարները, ովքեր ունեցել են բնական, առողջ մաշկ բանջարեղեն օգտագործելու հետևանքով, և միայն 25%-ը գերադասել է նրանց, ովքեր ունեցել են թուխ մաշկ: Այսպիսով, ի՞նչ բանջարեղեն պետք է ուտել, որպեսզի ունենաք գեղեցիկ, բնական և փայլուն մաշկ: Նրանք, որոնք հարուստ են բետա-կարոտինով.
  • գազար
  • քաղցր կարտոֆիլ
  • բրոկկոլի
  • սպանախ
  • դդում

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Ապուր Ժուրեկ
Ապուր Ժուրեկ

Ժուրեկի՝ Լեհաստանում ավանդաբար Սուրբ Զատիկի տոներին պատրաստովող սննդարար ապուրի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Հորիատիկի՝ հունական աղցան
Հորիատիկի՝ հունական աղցան

Հունական խոհանոցի հանրահայտ ուտեստի՝ հորիատիկիի (հունական աղցան) բաղադրատոմս:

2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Աղցան Ուոլդորֆ-Աստորիա
Աղցան Ուոլդորֆ-Աստորիա

Ուոլդորֆ-Աստորիա աղցանի բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Աղցան քաղցր եգիպտացորենով և հնդկահավով
Աղցան քաղցր եգիպտացորենով և հնդկահավով

Այս աղցանը՝ օգտակար և համեղ ուտեստ է, հեշտ տեսքով, որը կարելի է հյուրասիրել ճաշին և ընտրիքին:

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Գազար, կարոտին և թխություն
Գազարը խորհուրդ է տրվում գեղեցիկ արևայրուքի սիրահարներին: Դրանք ամենաշատ բետակարոտինն են պարունակում բոլոր բանջարեղեններից: Սրա շնորհիվ գազար ուտելն ուժեղացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը ուլտրամանուշակագույն ճառագայթների հանդեպ և մաշկին հաղորդում է փափկություն և առողջ գույն:
tanning

Կերե՛ք գազար գեղեցկության համար:

Բրիտանական բուհերում ուսումնասիրություն է կատարվել. մարդկանց ցույց են տրվել լուսանկարներ և խնդրել են ասել, թե ում են նրանք համարում առավել գրավիչ: Մասնակիցների 75%-ը ընտրել է այն մարդկանց լուսանկարները, ովքեր ունեցել են բնական, առողջ մաշկ բանջարեղեն օգտագործելու հետևանքով, և միայն 25%-ը գերադասել է նրանց, ովքեր ունեցել են թուխ մաշկ: Այսպիսով, ի՞նչ բանջարեղեն պետք է ուտել, որպեսզի ունենաք գեղեցիկ, բնական և փայլուն մաշկ: Նրանք, որոնք հարուստ են բետա-կարոտինով.
  • գազար
  • քաղցր կարտոֆիլ
  • բրոկկոլի
  • սպանախ
  • դդում
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description