Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Գազար, կարոտին և թխություն

Գազարը խորհուրդ է տրվում գեղեցիկ արևայրուքի սիրահարներին: Դրանք ամենաշատ բետակարոտինն են պարունակում բոլոր բանջարեղեններից: Սրա շնորհիվ գազար ուտելն ուժեղացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը ուլտրամանուշակագույն ճառագայթների հանդեպ և մաշկին հաղորդում է փափկություն և առողջ գույն:
tanning

Կերե՛ք գազար գեղեցկության համար:

Բրիտանական բուհերում ուսումնասիրություն է կատարվել. մարդկանց ցույց են տրվել լուսանկարներ և խնդրել են ասել, թե ում են նրանք համարում առավել գրավիչ: Մասնակիցների 75%-ը ընտրել է այն մարդկանց լուսանկարները, ովքեր ունեցել են բնական, առողջ մաշկ բանջարեղեն օգտագործելու հետևանքով, և միայն 25%-ը գերադասել է նրանց, ովքեր ունեցել են թուխ մաշկ: Այսպիսով, ի՞նչ բանջարեղեն պետք է ուտել, որպեսզի ունենաք գեղեցիկ, բնական և փայլուն մաշկ: Նրանք, որոնք հարուստ են բետա-կարոտինով.
  • գազար
  • քաղցր կարտոֆիլ
  • բրոկկոլի
  • սպանախ
  • դդում

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով
Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով

Պատրաստում ենք ճապոնական ճաշատեսակ` մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Կարիբյան ապուր լոբով
Կարիբյան ապուր լոբով

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ լոբով ապուրի պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը
Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը

Իտալական խոհանոցի բացառիկ ճաշատեսակի՝ սիցիլական սպագետտիի բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով
Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով

Թթվասերի սոուսի մեջ պատրաստված սննդարար և օգտակար սնկերի բաղադրատոմս՝ իրական հաճույք գուրմանների համար:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
Գազար, կարոտին և թխություն
Գազարը խորհուրդ է տրվում գեղեցիկ արևայրուքի սիրահարներին: Դրանք ամենաշատ բետակարոտինն են պարունակում բոլոր բանջարեղեններից: Սրա շնորհիվ գազար ուտելն ուժեղացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը ուլտրամանուշակագույն ճառագայթների հանդեպ և մաշկին հաղորդում է փափկություն և առողջ գույն:
tanning

Կերե՛ք գազար գեղեցկության համար:

Բրիտանական բուհերում ուսումնասիրություն է կատարվել. մարդկանց ցույց են տրվել լուսանկարներ և խնդրել են ասել, թե ում են նրանք համարում առավել գրավիչ: Մասնակիցների 75%-ը ընտրել է այն մարդկանց լուսանկարները, ովքեր ունեցել են բնական, առողջ մաշկ բանջարեղեն օգտագործելու հետևանքով, և միայն 25%-ը գերադասել է նրանց, ովքեր ունեցել են թուխ մաշկ: Այսպիսով, ի՞նչ բանջարեղեն պետք է ուտել, որպեսզի ունենաք գեղեցիկ, բնական և փայլուն մաշկ: Նրանք, որոնք հարուստ են բետա-կարոտինով.
  • գազար
  • քաղցր կարտոֆիլ
  • բրոկկոլի
  • սպանախ
  • դդում
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description