Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Գազար, կարոտին և թխություն

Գազարը խորհուրդ է տրվում գեղեցիկ արևայրուքի սիրահարներին: Դրանք ամենաշատ բետակարոտինն են պարունակում բոլոր բանջարեղեններից: Սրա շնորհիվ գազար ուտելն ուժեղացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը ուլտրամանուշակագույն ճառագայթների հանդեպ և մաշկին հաղորդում է փափկություն և առողջ գույն:
tanning

Կերե՛ք գազար գեղեցկության համար:

Բրիտանական բուհերում ուսումնասիրություն է կատարվել. մարդկանց ցույց են տրվել լուսանկարներ և խնդրել են ասել, թե ում են նրանք համարում առավել գրավիչ: Մասնակիցների 75%-ը ընտրել է այն մարդկանց լուսանկարները, ովքեր ունեցել են բնական, առողջ մաշկ բանջարեղեն օգտագործելու հետևանքով, և միայն 25%-ը գերադասել է նրանց, ովքեր ունեցել են թուխ մաշկ: Այսպիսով, ի՞նչ բանջարեղեն պետք է ուտել, որպեսզի ունենաք գեղեցիկ, բնական և փայլուն մաշկ: Նրանք, որոնք հարուստ են բետա-կարոտինով.
  • գազար
  • քաղցր կարտոֆիլ
  • բրոկկոլի
  • սպանախ
  • դդում

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բուրիտտո
Բուրիտտո

Մեքսիկական խոհանոցի գնահատողների սիրելի ուտեստի՝ բուրիտոյի բաղադրատոմս:

12 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ

Սիսեռից խրթխրթան բլիթների՝ ֆալաֆելի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տիրամիսու. իտալական աղանդեր մասկարպոնե պանրով
Տիրամիսու. իտալական աղանդեր մասկարպոնե պանրով

Տիրամիսուի բաղադրատոմս. այս աղանդերը կարող է դառնալ իդեալական երկրորդ նախաճաշ: Այն ավանդաբար մատուցվում է սառեցրած վիճակում էսպրեսսոյի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Գարնանային կրոկետներ
Գարնանային կրոկետներ

Գարնանային կրոկետների բաղադրատոմս:

20 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Գազար, կարոտին և թխություն
Գազարը խորհուրդ է տրվում գեղեցիկ արևայրուքի սիրահարներին: Դրանք ամենաշատ բետակարոտինն են պարունակում բոլոր բանջարեղեններից: Սրա շնորհիվ գազար ուտելն ուժեղացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը ուլտրամանուշակագույն ճառագայթների հանդեպ և մաշկին հաղորդում է փափկություն և առողջ գույն:
tanning

Կերե՛ք գազար գեղեցկության համար:

Բրիտանական բուհերում ուսումնասիրություն է կատարվել. մարդկանց ցույց են տրվել լուսանկարներ և խնդրել են ասել, թե ում են նրանք համարում առավել գրավիչ: Մասնակիցների 75%-ը ընտրել է այն մարդկանց լուսանկարները, ովքեր ունեցել են բնական, առողջ մաշկ բանջարեղեն օգտագործելու հետևանքով, և միայն 25%-ը գերադասել է նրանց, ովքեր ունեցել են թուխ մաշկ: Այսպիսով, ի՞նչ բանջարեղեն պետք է ուտել, որպեսզի ունենաք գեղեցիկ, բնական և փայլուն մաշկ: Նրանք, որոնք հարուստ են բետա-կարոտինով.
  • գազար
  • քաղցր կարտոֆիլ
  • բրոկկոլի
  • սպանախ
  • դդում