Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ֆրանսիայի համը. ուտել լավ սնունդ և ունենալ լավ տեսք

Ֆրանսիայի համը

Ֆրանսիական խոհանոցը բնութագրվում է բանջարեղենի հաճախակի օգտագործմամբ: Կարտոֆիլը, կանաչ լոբին, սոխի բոլոր տեսակները, սպանախը, կաղամբը, լոլիկը, բադրիջանը, նեխուրը, սնկերը՝ սրանք բոլորը նախուտեստների, հիմնական ճաշատեսակների և խավարտների հիմքն են:

Առաջին ճաշատեսակը սովորաբար ապուրն է. ամենատարածվածը պրասից կրեմ-ապուրն է:

Հիմնական ճաշատեսակը խորոված միսն է՝ սովորաբար տավարի, հորթի, ոչխարի, գառան, թռչնի կամ եղնիկի, հազվադեպ ուտում են խոզի միս կարագով՝ համեմված ուրցով, թարխունով, շուշանով, ռեհանով, մաղադանոսով, դափնու տերևով, դարչինով, մեխակով, շաֆրանով, մշկընկույզով, կոճապղպեղով, չամանով և այլ էկզոտիկ համեմունքներով: Միսը մատուցվում է բանջարեղենի խավարտով, որը նույնպես կարող է խորովվել: Նրանք ուշադրություն են դարձնում նրան, որ հասնեն մսի, բանջարեղենի և համեմունքների չափաբաժինների կատարյալ համադրությանը:

Ֆրանսիացիները գիտեն՝ ինչպես պատրաստել և ուտել. նրանց խոհանոցը հզոր հիմք է առողջ սննդակարգի համար: Այն բաղկացած է առողջ ձևով պատրաստված մեծ քանակությամբ մրգերից ու բանջարեղենից: Նրանք կարողացել են գտնել լավ սնունդ ուտելու և լավ արտաքին ունենալու գաղտնիքը: Նրանք ժամանակ չեն խնայում ուտելիքը վայելելու և համտեսելու հաճույքը ստանալու համար: Bon appétite! (Բարի ախորժակ)


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Ոսկեզօծ նրբաբլիթներ եգիպտացորենով , խոզապուխտով ու ծնեբեկով
Ոսկեզօծ նրբաբլիթներ եգիպտացորենով , խոզապուխտով ու ծնեբեկով

Համեղ ուտեստ, որը կուրախացնի ձեր մտերիմներին

2 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Հորիատիկի՝ հունական աղցան
Հորիատիկի՝ հունական աղցան

Հունական խոհանոցի հանրահայտ ուտեստի՝ հորիատիկիի (հունական աղցան) բաղադրատոմս:

2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Դալ՝ խյուս-ապուր
Դալ՝ խյուս-ապուր

Դալը խյուս-ապուր է՝ պատրաստված տարբեր լոբազգիներից՝ լոբուց, ոլոռից, ոսպից, մունգ լոբուց՝ կարրիի և գարամ մասալայի (տարբեր համեմունքների խառնուրդ) ավելացմամբ:

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
«Որսորդական» պիցցա
«Որսորդական» պիցցա

Ցանկանո՞ւմ եք զարմացնել մտերիմներին համեղ և յուրահատուկ ճաշատեսակով: Ձեզ օգնության կգա որսորդական պիցցան:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Ֆրանսիայի համը. ուտել լավ սնունդ և ունենալ լավ տեսք
Ֆրանսիայի համը

Ֆրանսիական խոհանոցը բնութագրվում է բանջարեղենի հաճախակի օգտագործմամբ: Կարտոֆիլը, կանաչ լոբին, սոխի բոլոր տեսակները, սպանախը, կաղամբը, լոլիկը, բադրիջանը, նեխուրը, սնկերը՝ սրանք բոլորը նախուտեստների, հիմնական ճաշատեսակների և խավարտների հիմքն են:

Առաջին ճաշատեսակը սովորաբար ապուրն է. ամենատարածվածը պրասից կրեմ-ապուրն է:

Հիմնական ճաշատեսակը խորոված միսն է՝ սովորաբար տավարի, հորթի, ոչխարի, գառան, թռչնի կամ եղնիկի, հազվադեպ ուտում են խոզի միս կարագով՝ համեմված ուրցով, թարխունով, շուշանով, ռեհանով, մաղադանոսով, դափնու տերևով, դարչինով, մեխակով, շաֆրանով, մշկընկույզով, կոճապղպեղով, չամանով և այլ էկզոտիկ համեմունքներով: Միսը մատուցվում է բանջարեղենի խավարտով, որը նույնպես կարող է խորովվել: Նրանք ուշադրություն են դարձնում նրան, որ հասնեն մսի, բանջարեղենի և համեմունքների չափաբաժինների կատարյալ համադրությանը:

Ֆրանսիացիները գիտեն՝ ինչպես պատրաստել և ուտել. նրանց խոհանոցը հզոր հիմք է առողջ սննդակարգի համար: Այն բաղկացած է առողջ ձևով պատրաստված մեծ քանակությամբ մրգերից ու բանջարեղենից: Նրանք կարողացել են գտնել լավ սնունդ ուտելու և լավ արտաքին ունենալու գաղտնիքը: Նրանք ժամանակ չեն խնայում ուտելիքը վայելելու և համտեսելու հաճույքը ստանալու համար: Bon appétite! (Բարի ախորժակ)

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description