Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ֆրանսիայի համը. ուտել լավ սնունդ և ունենալ լավ տեսք

Ֆրանսիայի համը

Ֆրանսիական խոհանոցը բնութագրվում է բանջարեղենի հաճախակի օգտագործմամբ: Կարտոֆիլը, կանաչ լոբին, սոխի բոլոր տեսակները, սպանախը, կաղամբը, լոլիկը, բադրիջանը, նեխուրը, սնկերը՝ սրանք բոլորը նախուտեստների, հիմնական ճաշատեսակների և խավարտների հիմքն են:

Առաջին ճաշատեսակը սովորաբար ապուրն է. ամենատարածվածը պրասից կրեմ-ապուրն է:

Հիմնական ճաշատեսակը խորոված միսն է՝ սովորաբար տավարի, հորթի, ոչխարի, գառան, թռչնի կամ եղնիկի, հազվադեպ ուտում են խոզի միս կարագով՝ համեմված ուրցով, թարխունով, շուշանով, ռեհանով, մաղադանոսով, դափնու տերևով, դարչինով, մեխակով, շաֆրանով, մշկընկույզով, կոճապղպեղով, չամանով և այլ էկզոտիկ համեմունքներով: Միսը մատուցվում է բանջարեղենի խավարտով, որը նույնպես կարող է խորովվել: Նրանք ուշադրություն են դարձնում նրան, որ հասնեն մսի, բանջարեղենի և համեմունքների չափաբաժինների կատարյալ համադրությանը:

Ֆրանսիացիները գիտեն՝ ինչպես պատրաստել և ուտել. նրանց խոհանոցը հզոր հիմք է առողջ սննդակարգի համար: Այն բաղկացած է առողջ ձևով պատրաստված մեծ քանակությամբ մրգերից ու բանջարեղենից: Նրանք կարողացել են գտնել լավ սնունդ ուտելու և լավ արտաքին ունենալու գաղտնիքը: Նրանք ժամանակ չեն խնայում ուտելիքը վայելելու և համտեսելու հաճույքը ստանալու համար: Bon appétite! (Բարի ախորժակ)


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Սաղմոն վասաբիով
Սաղմոն վասաբիով

Կծու բաղադրատոմս՝ սաղմոնը վասաբիով:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Բուլկուց կնեդլիկներ
Բուլկուց կնեդլիկներ

Կնեդլիկների՝ կարտոֆիլի կամ բրձնի փոխարեն մսի հետ մատուցվող չեխական ավանդական խորտիկի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Գարնանային կրոկետներ
Գարնանային կրոկետներ

Գարնանային կրոկետների բաղադրատոմս:

20 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ֆրանսիայի համը. ուտել լավ սնունդ և ունենալ լավ տեսք
Ֆրանսիայի համը

Ֆրանսիական խոհանոցը բնութագրվում է բանջարեղենի հաճախակի օգտագործմամբ: Կարտոֆիլը, կանաչ լոբին, սոխի բոլոր տեսակները, սպանախը, կաղամբը, լոլիկը, բադրիջանը, նեխուրը, սնկերը՝ սրանք բոլորը նախուտեստների, հիմնական ճաշատեսակների և խավարտների հիմքն են:

Առաջին ճաշատեսակը սովորաբար ապուրն է. ամենատարածվածը պրասից կրեմ-ապուրն է:

Հիմնական ճաշատեսակը խորոված միսն է՝ սովորաբար տավարի, հորթի, ոչխարի, գառան, թռչնի կամ եղնիկի, հազվադեպ ուտում են խոզի միս կարագով՝ համեմված ուրցով, թարխունով, շուշանով, ռեհանով, մաղադանոսով, դափնու տերևով, դարչինով, մեխակով, շաֆրանով, մշկընկույզով, կոճապղպեղով, չամանով և այլ էկզոտիկ համեմունքներով: Միսը մատուցվում է բանջարեղենի խավարտով, որը նույնպես կարող է խորովվել: Նրանք ուշադրություն են դարձնում նրան, որ հասնեն մսի, բանջարեղենի և համեմունքների չափաբաժինների կատարյալ համադրությանը:

Ֆրանսիացիները գիտեն՝ ինչպես պատրաստել և ուտել. նրանց խոհանոցը հզոր հիմք է առողջ սննդակարգի համար: Այն բաղկացած է առողջ ձևով պատրաստված մեծ քանակությամբ մրգերից ու բանջարեղենից: Նրանք կարողացել են գտնել լավ սնունդ ուտելու և լավ արտաքին ունենալու գաղտնիքը: Նրանք ժամանակ չեն խնայում ուտելիքը վայելելու և համտեսելու հաճույքը ստանալու համար: Bon appétite! (Բարի ախորժակ)

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description