Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա

Ավանդական պատրաստումը իրականացվում է 100° C ջերմաստիճանի տակ: Այս եղանակը պահանջում է բանջարեղենի ուղղակիորեն տեղադրում եռացող ջրի մեջ: Գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը բոլորովին չպետք է հպվեն ջրին և պետք է գտնվեն ջրից առնվազն 2.5 դյույմ բարձրության վրա: Ամբողջ գործընթացն իրականացվում է 120° C ջերմաստիճանի տակ: Ի տարբերություն ավանդական պատրաստման եղանակի՝ գոլորշու վրա եփելիս աղ ավելացնելու կարիք չկա, քանի որ այդպես կարող ենք ուտեստը շատ աղի դարձնել: Փոխարենը կարող ենք օգտագործել թարմ կամ չորացրած համեմունքներ: Լավ համ ստանալու համար կարող եք տեղադրել թարմ համեմունքների մի քանի ոստ կամ եռացող ջրի մեջ ավելացնել արգանակային խորանարդիկ:

Թե՛ ջրում և թե՛ գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը կարող է օգտագործվել աղցաններում, ապուրներում, ինչպես նաև որպես հիմնական ուտեստի խավարտ: Պատրաստումից հետո կարող եք մնացած ջուրն օգտագործել որպես ապուրների և սոուսների համար արգանակ: Արգանակը պարտադիր չէ օգտագործել պատրաստումից անմիջապես հետ: Կարող եք այն լցնել տարայի մեջ, տեղադրել սառնարանում և օգտագործել մեկ այլ օր՝ որպես այլ ճաշատեսակի հիմք:

Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա:

Ստեղծե՛ք ապուրների և սոուսների ձեր իսկ հիմքը:

Ստացե՛ք հաճույք և ստեղծագործե՛ք՝

Խաշելու և շոգեխաշելու գաղտնիքները


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բոգրաչ (գուլյաշ-ապուր)

Բոգրաչ (գուլյաշ-ապուր)

Բոգրաչի՝ գուլյաշ-ապուրի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Տիրամիսու. իտալական աղանդեր մասկարպոնե պանրով

Տիրամիսու. իտալական աղանդեր մասկարպոնե պանրով

Տիրամիսուի բաղադրատոմս. այս աղանդերը կարող է դառնալ իդեալական երկրորդ նախաճաշ: Այն ավանդաբար մատուցվում է սառեցրած վիճակում էսպրեսսոյի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Տապակած թռչող ձուկ

Տապակած թռչող ձուկ

Կարիբյան խոհանոցի կերակուր հանդիսացող թռչող ձկան պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա

Ավանդական պատրաստումը իրականացվում է 100° C ջերմաստիճանի տակ: Այս եղանակը պահանջում է բանջարեղենի ուղղակիորեն տեղադրում եռացող ջրի մեջ: Գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը բոլորովին չպետք է հպվեն ջրին և պետք է գտնվեն ջրից առնվազն 2.5 դյույմ բարձրության վրա: Ամբողջ գործընթացն իրականացվում է 120° C ջերմաստիճանի տակ: Ի տարբերություն ավանդական պատրաստման եղանակի՝ գոլորշու վրա եփելիս աղ ավելացնելու կարիք չկա, քանի որ այդպես կարող ենք ուտեստը շատ աղի դարձնել: Փոխարենը կարող ենք օգտագործել թարմ կամ չորացրած համեմունքներ: Լավ համ ստանալու համար կարող եք տեղադրել թարմ համեմունքների մի քանի ոստ կամ եռացող ջրի մեջ ավելացնել արգանակային խորանարդիկ:

Թե՛ ջրում և թե՛ գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը կարող է օգտագործվել աղցաններում, ապուրներում, ինչպես նաև որպես հիմնական ուտեստի խավարտ: Պատրաստումից հետո կարող եք մնացած ջուրն օգտագործել որպես ապուրների և սոուսների համար արգանակ: Արգանակը պարտադիր չէ օգտագործել պատրաստումից անմիջապես հետ: Կարող եք այն լցնել տարայի մեջ, տեղադրել սառնարանում և օգտագործել մեկ այլ օր՝ որպես այլ ճաշատեսակի հիմք:

Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա:

Ստեղծե՛ք ապուրների և սոուսների ձեր իսկ հիմքը:

Ստացե՛ք հաճույք և ստեղծագործե՛ք՝

Խաշելու և շոգեխաշելու գաղտնիքները