Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա

Ավանդական պատրաստումը իրականացվում է 100° C ջերմաստիճանի տակ: Այս եղանակը պահանջում է բանջարեղենի ուղղակիորեն տեղադրում եռացող ջրի մեջ: Գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը բոլորովին չպետք է հպվեն ջրին և պետք է գտնվեն ջրից առնվազն 2.5 դյույմ բարձրության վրա: Ամբողջ գործընթացն իրականացվում է 120° C ջերմաստիճանի տակ: Ի տարբերություն ավանդական պատրաստման եղանակի՝ գոլորշու վրա եփելիս աղ ավելացնելու կարիք չկա, քանի որ այդպես կարող ենք ուտեստը շատ աղի դարձնել: Փոխարենը կարող ենք օգտագործել թարմ կամ չորացրած համեմունքներ: Լավ համ ստանալու համար կարող եք տեղադրել թարմ համեմունքների մի քանի ոստ կամ եռացող ջրի մեջ ավելացնել արգանակային խորանարդիկ:

Թե՛ ջրում և թե՛ գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը կարող է օգտագործվել աղցաններում, ապուրներում, ինչպես նաև որպես հիմնական ուտեստի խավարտ: Պատրաստումից հետո կարող եք մնացած ջուրն օգտագործել որպես ապուրների և սոուսների համար արգանակ: Արգանակը պարտադիր չէ օգտագործել պատրաստումից անմիջապես հետ: Կարող եք այն լցնել տարայի մեջ, տեղադրել սառնարանում և օգտագործել մեկ այլ օր՝ որպես այլ ճաշատեսակի հիմք:

Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա:

Ստեղծե՛ք ապուրների և սոուսների ձեր իսկ հիմքը:

Ստացե՛ք հաճույք և ստեղծագործե՛ք՝

Խաշելու և շոգեխաշելու գաղտնիքները


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Ռոլեր Միջերկրական միքսով
Ռոլեր Միջերկրական միքսով

Միջերկրական միքսով իշխան

2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Պաստա լինգվինի կանաչ ձիթապտուղներով և սնկով
Պաստա լինգվինի կանաչ ձիթապտուղներով և սնկով

Հեշտ ու համեղ համադրություն! Ձիթապտղի ու սնկի խարնուրդը , ավելացրած տաք պաստայի մեջ, տալիս է ուտեստին հագեցած համ և բույր:

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Բոգրաչ (գուլյաշ-ապուր)
Բոգրաչ (գուլյաշ-ապուր)

Բոգրաչի՝ գուլյաշ-ապուրի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Սուշի. ճապոնական խոհանոցի ամենահայտնի ճաշատեսակ
Սուշի. ճապոնական խոհանոցի ամենահայտնի ճաշատեսակ

Խավիարով սուշիի բաղադրատոմս. ճաշատեսակ, որ հայտնի է ողջ աշխարհում:

3 անձի համար 30-45 րոպե Բարդ
Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա

Ավանդական պատրաստումը իրականացվում է 100° C ջերմաստիճանի տակ: Այս եղանակը պահանջում է բանջարեղենի ուղղակիորեն տեղադրում եռացող ջրի մեջ: Գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը բոլորովին չպետք է հպվեն ջրին և պետք է գտնվեն ջրից առնվազն 2.5 դյույմ բարձրության վրա: Ամբողջ գործընթացն իրականացվում է 120° C ջերմաստիճանի տակ: Ի տարբերություն ավանդական պատրաստման եղանակի՝ գոլորշու վրա եփելիս աղ ավելացնելու կարիք չկա, քանի որ այդպես կարող ենք ուտեստը շատ աղի դարձնել: Փոխարենը կարող ենք օգտագործել թարմ կամ չորացրած համեմունքներ: Լավ համ ստանալու համար կարող եք տեղադրել թարմ համեմունքների մի քանի ոստ կամ եռացող ջրի մեջ ավելացնել արգանակային խորանարդիկ:

Թե՛ ջրում և թե՛ գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը կարող է օգտագործվել աղցաններում, ապուրներում, ինչպես նաև որպես հիմնական ուտեստի խավարտ: Պատրաստումից հետո կարող եք մնացած ջուրն օգտագործել որպես ապուրների և սոուսների համար արգանակ: Արգանակը պարտադիր չէ օգտագործել պատրաստումից անմիջապես հետ: Կարող եք այն լցնել տարայի մեջ, տեղադրել սառնարանում և օգտագործել մեկ այլ օր՝ որպես այլ ճաշատեսակի հիմք:

Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա:

Ստեղծե՛ք ապուրների և սոուսների ձեր իսկ հիմքը:

Ստացե՛ք հաճույք և ստեղծագործե՛ք՝

Խաշելու և շոգեխաշելու գաղտնիքները