Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա

Ավանդական պատրաստումը իրականացվում է 100° C ջերմաստիճանի տակ: Այս եղանակը պահանջում է բանջարեղենի ուղղակիորեն տեղադրում եռացող ջրի մեջ: Գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը բոլորովին չպետք է հպվեն ջրին և պետք է գտնվեն ջրից առնվազն 2.5 դյույմ բարձրության վրա: Ամբողջ գործընթացն իրականացվում է 120° C ջերմաստիճանի տակ: Ի տարբերություն ավանդական պատրաստման եղանակի՝ գոլորշու վրա եփելիս աղ ավելացնելու կարիք չկա, քանի որ այդպես կարող ենք ուտեստը շատ աղի դարձնել: Փոխարենը կարող ենք օգտագործել թարմ կամ չորացրած համեմունքներ: Լավ համ ստանալու համար կարող եք տեղադրել թարմ համեմունքների մի քանի ոստ կամ եռացող ջրի մեջ ավելացնել արգանակային խորանարդիկ:

Թե՛ ջրում և թե՛ գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը կարող է օգտագործվել աղցաններում, ապուրներում, ինչպես նաև որպես հիմնական ուտեստի խավարտ: Պատրաստումից հետո կարող եք մնացած ջուրն օգտագործել որպես ապուրների և սոուսների համար արգանակ: Արգանակը պարտադիր չէ օգտագործել պատրաստումից անմիջապես հետ: Կարող եք այն լցնել տարայի մեջ, տեղադրել սառնարանում և օգտագործել մեկ այլ օր՝ որպես այլ ճաշատեսակի հիմք:

Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա:

Ստեղծե՛ք ապուրների և սոուսների ձեր իսկ հիմքը:

Ստացե՛ք հաճույք և ստեղծագործե՛ք՝

Խաշելու և շոգեխաշելու գաղտնիքները


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մայոնեզ
Մայոնեզ

Այս սոուսն անվանում են մայոնեզ, չնայած դրա անվանումը մայոնեզային սոուս է: Դրա հայրենիքը Ֆրանսիան է:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Սուշիի բրինձ
Սուշիի բրինձ

Ինչպես պատրաստել սուշիի բրինձ. ճապոնական խոհանոցի հիմունքները:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Գուլաբ ջամուն՝ շաքարի օշարակի մեջ տապակած գնդիկներ
Գուլաբ ջամուն՝ շաքարի օշարակի մեջ տապակած գնդիկներ

Գուլաբ ջամունը Հնդկաստանում հայտնի քաղցրավենիք է, որն իրենից ներկայացնում է շաքարի օշարակում տապակած գնդիկներ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Հյուցպոտ՝ պատմական կերակուր
Հյուցպոտ՝ պատմական կերակուր

Հյուցպոտը հոլանդական խոհանոցի ազգային ուտեստ է՝ կապված այդ երկրի պատմական անցյալի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա

Ավանդական պատրաստումը իրականացվում է 100° C ջերմաստիճանի տակ: Այս եղանակը պահանջում է բանջարեղենի ուղղակիորեն տեղադրում եռացող ջրի մեջ: Գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը բոլորովին չպետք է հպվեն ջրին և պետք է գտնվեն ջրից առնվազն 2.5 դյույմ բարձրության վրա: Ամբողջ գործընթացն իրականացվում է 120° C ջերմաստիճանի տակ: Ի տարբերություն ավանդական պատրաստման եղանակի՝ գոլորշու վրա եփելիս աղ ավելացնելու կարիք չկա, քանի որ այդպես կարող ենք ուտեստը շատ աղի դարձնել: Փոխարենը կարող ենք օգտագործել թարմ կամ չորացրած համեմունքներ: Լավ համ ստանալու համար կարող եք տեղադրել թարմ համեմունքների մի քանի ոստ կամ եռացող ջրի մեջ ավելացնել արգանակային խորանարդիկ:

Թե՛ ջրում և թե՛ գոլորշու վրա եփած բանջարեղենը կարող է օգտագործվել աղցաններում, ապուրներում, ինչպես նաև որպես հիմնական ուտեստի խավարտ: Պատրաստումից հետո կարող եք մնացած ջուրն օգտագործել որպես ապուրների և սոուսների համար արգանակ: Արգանակը պարտադիր չէ օգտագործել պատրաստումից անմիջապես հետ: Կարող եք այն լցնել տարայի մեջ, տեղադրել սառնարանում և օգտագործել մեկ այլ օր՝ որպես այլ ճաշատեսակի հիմք:

Ե՞րբ եփել ջրի մեջ և երբ՝ գոլորշու վրա:

Ստեղծե՛ք ապուրների և սոուսների ձեր իսկ հիմքը:

Ստացե՛ք հաճույք և ստեղծագործե՛ք՝

Խաշելու և շոգեխաշելու գաղտնիքները

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description