Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Եկեք ծանոթանանք սուրճի բոլոր տեսակներին

Էսպրեսսո

Սա ամենադասական սուրճի տեսակն է, որն առնչվում է իտալական խոհարարական ավանդույթի հետ: Էսպրեսսոն հանդիսանում է շատ սրճային խմիչքների հիմք: Խմիչքի մակերեսին յուղալի փրփուրի առկայությունը խոսում է դրա ճիշտ պատրաստված լինելու մասին: Դասական իտալական էսպրեսսո պետք է մատուցվի փոքր, գլանաձև բաժակներում:

Էսպրեսսո Lունգո

«Լունգո» նշանակում է «երկար», և սուրճը պատրաստվում է ավելի շատ ջրի քանակությամբ և ավելի երկար է եփվում, քան դասական էսպրեսսոն: Այն ավելի թույլ է, սակայն ավելի դառը համ ունի:

Կապուչինո

Սա չափազանց տարածված սուրճի տեսակ է, որը ստեղծվել է Կապուցին կարգի վարդապետների կողմից: Կապուչինոն մեղմ ըմպելիք է: Այն բաղկացած է հավասար չափով եփած էսպրեսսոյից, տաք կաթից և կաթի փրփուրից: Ըմպելիքի մակերեսին հաճախ ցանում են դարչին կամ քերած շոկոլադ:

Կաֆե Լատտե

Այս սուրճի անվանումը պարզապես նշանակում է սուրճ և կաթ: Կաֆե Լատտեն մատուցվում է ավելի երկար կամ լայն բաժակներում: Կաֆե լատտեն սովորաբար պատրաստվում է հետևյալ համադրությամբ՝ 1/3 էսպրեսսո և 2/3 կաթ:

Լատտե Մակիատտո

Լատտե Մակիատտոն իրենից ներկայացնում է սուրճի մեծ չափաբաժին, որը բաղկացած է երեք շերտից. ամենացածր շերտը կաթն է, միջինը՝ էսպրեսսոն, իսկ ամենաբարձրը՝ կաթի նուրբ փրփուրը: Այս տեսակի սուրճը սովորաբար մատուցվում է երկար բռնիչով գդալների հետ:

Մոկկա

Մոկկան Լատտեի տարբերակ է: Այն բաղկացած է 1/3 էսպրեսսոյից, 1/3 տաք կաթից և 1/3 մուգ կամ կաթնային շոկոլադից: Ի տարբերություն Լատտեի կամ Կապուչինոյի, Մոկկան փրփուր չի պարունակում: Այն հաճախ մատուցվում է հարած սերուցքով:

Եկեք ծանոթանանք սուրճի բոլոր տեսակներին

Ընտրե՛ք ձեր ամենասիրված սուրճի տեսակը և հաճելի ժամանակ անցկացրեք ձեր ընկերների հետ:

Ոգեշնչվե՛ք և կարդացե՛ք ավելին՝ Իտալական խոհանոց


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Տակո կարմիր լոբիով
Տակո կարմիր լոբիով

Ուտեստ,որը ձեզ կտեղափոխի մեքսիկական խնջույքի և կուրախացնի իր գունային համադրությամբ։

2 անձի համար 30-45 րոպե Բարդ
Բուլկուց կնեդլիկներ
Բուլկուց կնեդլիկներ

Կնեդլիկների՝ կարտոֆիլի կամ բրձնի փոխարեն մսի հետ մատուցվող չեխական ավանդական խորտիկի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ
Կետբուլար՝ մսային կոլոլակներ

Շվեդ տնային տնտեսուհիները կետբուլարի (մսային կոլոլակների) բաղադրատոմսը փոխանցում են սերնդեսերունդ:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Եկեք ծանոթանանք սուրճի բոլոր տեսակներին

Էսպրեսսո

Սա ամենադասական սուրճի տեսակն է, որն առնչվում է իտալական խոհարարական ավանդույթի հետ: Էսպրեսսոն հանդիսանում է շատ սրճային խմիչքների հիմք: Խմիչքի մակերեսին յուղալի փրփուրի առկայությունը խոսում է դրա ճիշտ պատրաստված լինելու մասին: Դասական իտալական էսպրեսսո պետք է մատուցվի փոքր, գլանաձև բաժակներում:

Էսպրեսսո Lունգո

«Լունգո» նշանակում է «երկար», և սուրճը պատրաստվում է ավելի շատ ջրի քանակությամբ և ավելի երկար է եփվում, քան դասական էսպրեսսոն: Այն ավելի թույլ է, սակայն ավելի դառը համ ունի:

Կապուչինո

Սա չափազանց տարածված սուրճի տեսակ է, որը ստեղծվել է Կապուցին կարգի վարդապետների կողմից: Կապուչինոն մեղմ ըմպելիք է: Այն բաղկացած է հավասար չափով եփած էսպրեսսոյից, տաք կաթից և կաթի փրփուրից: Ըմպելիքի մակերեսին հաճախ ցանում են դարչին կամ քերած շոկոլադ:

Կաֆե Լատտե

Այս սուրճի անվանումը պարզապես նշանակում է սուրճ և կաթ: Կաֆե Լատտեն մատուցվում է ավելի երկար կամ լայն բաժակներում: Կաֆե լատտեն սովորաբար պատրաստվում է հետևյալ համադրությամբ՝ 1/3 էսպրեսսո և 2/3 կաթ:

Լատտե Մակիատտո

Լատտե Մակիատտոն իրենից ներկայացնում է սուրճի մեծ չափաբաժին, որը բաղկացած է երեք շերտից. ամենացածր շերտը կաթն է, միջինը՝ էսպրեսսոն, իսկ ամենաբարձրը՝ կաթի նուրբ փրփուրը: Այս տեսակի սուրճը սովորաբար մատուցվում է երկար բռնիչով գդալների հետ:

Մոկկա

Մոկկան Լատտեի տարբերակ է: Այն բաղկացած է 1/3 էսպրեսսոյից, 1/3 տաք կաթից և 1/3 մուգ կամ կաթնային շոկոլադից: Ի տարբերություն Լատտեի կամ Կապուչինոյի, Մոկկան փրփուր չի պարունակում: Այն հաճախ մատուցվում է հարած սերուցքով:

Եկեք ծանոթանանք սուրճի բոլոր տեսակներին

Ընտրե՛ք ձեր ամենասիրված սուրճի տեսակը և հաճելի ժամանակ անցկացրեք ձեր ընկերների հետ:

Ոգեշնչվե՛ք և կարդացե՛ք ավելին՝ Իտալական խոհանոց

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description