Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ձուկ՝ Տոկիոյի ոճով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք պղպեղը բարակ շերտերով, ավելացնում ենք մի քիչ աղ, շաղ ենք տալիս լիմոնի հյութ և պղպեղ և թողնում, որ պղպեղները մարինացվեն կաթսայում: Ծաղկակաղամբը եփում ենք լիմոնի հյութի հետ, կիսով չափ եփում ենք բրինձը: Քերում ենք 100գ պանիր: Պանրին ավելացնում ենք մայոնեզ և բրինձ: Լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք նրբաթիթեղի շերտն ու վրան դնում ձկան ֆիլեի կտորները: Պանրի լցոնը տեղադրում ենք վերջինիս վրա և ծածկում այս ամենը նրբաթիթեղի երկրորդ շերտով: Նրբաթիթեղից պատրատում ենք գունդ, դնում ենք այն թավայի մեջ և եփում ենք 30 րոպե:

Եկե՛ք պատրաստենք քաղցր մրգահյութ խավարտը համեմելու համար: Դրա համար վերցնում ենք ջերմակայուն Pyrex սոուսի տարրան և մեջը խառնում հավասար քանակությամբ շաքարավազ և ջուր: Եռացնում ենք ամենն ու եփում ևս 10 րոպե՝ անընդհատ խառնելով: Լցնում ենք տաք մրգահյութը ծաղկակաղամբի վրա: Հյութալի ձուկն ու բրինձը դնում ենք ծաղկակաղամբով լի ափսեի մեջ և զարդարում ենք դրանք թթու պղպեղով: Վայելում ենք համեղ և առողջարար ձուկը՝ Տոկիոյի ոճով՝ պատրաստված ճապոնական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ձուկ՝ Տոկյոյի ոճով


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆատտա՝ մսային ապուր
Ֆատտա՝ մսային ապուր

Եգիպտոսում բնակվող ղպտիների՝ մսով ապուրի ավանդական բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Լեչո՝ ավանդական հունգարական կերակուր
Լեչո՝ ավանդական հունգարական կերակուր

Լեչոն շոգեխաշած կարմիր պղպեղն է՝ լոլիկի և սոխի ավելացմամբ:

3 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Թթու դրած կաղամբ
Թթու դրած կաղամբ

Sauerkraut-ը կամ թթու դրած կաղամբը համարվում է աշխարհում ամենահայտնի գերմանական ուտեստը:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ձուկ՝ Տոկիոյի ոճով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք պղպեղը բարակ շերտերով, ավելացնում ենք մի քիչ աղ, շաղ ենք տալիս լիմոնի հյութ և պղպեղ և թողնում, որ պղպեղները մարինացվեն կաթսայում: Ծաղկակաղամբը եփում ենք լիմոնի հյութի հետ, կիսով չափ եփում ենք բրինձը: Քերում ենք 100գ պանիր: Պանրին ավելացնում ենք մայոնեզ և բրինձ: Լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք նրբաթիթեղի շերտն ու վրան դնում ձկան ֆիլեի կտորները: Պանրի լցոնը տեղադրում ենք վերջինիս վրա և ծածկում այս ամենը նրբաթիթեղի երկրորդ շերտով: Նրբաթիթեղից պատրատում ենք գունդ, դնում ենք այն թավայի մեջ և եփում ենք 30 րոպե:

Եկե՛ք պատրաստենք քաղցր մրգահյութ խավարտը համեմելու համար: Դրա համար վերցնում ենք ջերմակայուն Pyrex սոուսի տարրան և մեջը խառնում հավասար քանակությամբ շաքարավազ և ջուր: Եռացնում ենք ամենն ու եփում ևս 10 րոպե՝ անընդհատ խառնելով: Լցնում ենք տաք մրգահյութը ծաղկակաղամբի վրա: Հյութալի ձուկն ու բրինձը դնում ենք ծաղկակաղամբով լի ափսեի մեջ և զարդարում ենք դրանք թթու պղպեղով: Վայելում ենք համեղ և առողջարար ձուկը՝ Տոկիոյի ոճով՝ պատրաստված ճապոնական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ձուկ՝ Տոկյոյի ոճով

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description