Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ձուկ՝ Տոկիոյի ոճով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք պղպեղը բարակ շերտերով, ավելացնում ենք մի քիչ աղ, շաղ ենք տալիս լիմոնի հյութ և պղպեղ և թողնում, որ պղպեղները մարինացվեն կաթսայում: Ծաղկակաղամբը եփում ենք լիմոնի հյութի հետ, կիսով չափ եփում ենք բրինձը: Քերում ենք 100գ պանիր: Պանրին ավելացնում ենք մայոնեզ և բրինձ: Լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք նրբաթիթեղի շերտն ու վրան դնում ձկան ֆիլեի կտորները: Պանրի լցոնը տեղադրում ենք վերջինիս վրա և ծածկում այս ամենը նրբաթիթեղի երկրորդ շերտով: Նրբաթիթեղից պատրատում ենք գունդ, դնում ենք այն թավայի մեջ և եփում ենք 30 րոպե:

Եկե՛ք պատրաստենք քաղցր մրգահյութ խավարտը համեմելու համար: Դրա համար վերցնում ենք ջերմակայուն Pyrex սոուսի տարրան և մեջը խառնում հավասար քանակությամբ շաքարավազ և ջուր: Եռացնում ենք ամենն ու եփում ևս 10 րոպե՝ անընդհատ խառնելով: Լցնում ենք տաք մրգահյութը ծաղկակաղամբի վրա: Հյութալի ձուկն ու բրինձը դնում ենք ծաղկակաղամբով լի ափսեի մեջ և զարդարում ենք դրանք թթու պղպեղով: Վայելում ենք համեղ և առողջարար ձուկը՝ Տոկիոյի ոճով՝ պատրաստված ճապոնական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ձուկ՝ Տոկյոյի ոճով


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով
Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով

Թթվասերի սոուսի մեջ պատրաստված սննդարար և օգտակար սնկերի բաղադրատոմս՝ իրական հաճույք գուրմանների համար:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
Թուրքական հաց էկմեկ
Թուրքական հաց էկմեկ

Հաջողությամբ համադրվում է գրիլի վրա պատրաստված ուտեստների և գիրոսի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Չիզքեյք
Չիզքեյք

Չիզքեյքը շատ տարածված աղանդեր է ոչ միայն Գերմանիայում, այլև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Հումուս՝ արաբական նախուտեստ
Հումուս՝ արաբական նախուտեստ

Հումուսի պատրաստման բաղադրատոմս. մատուցվում է պիտայի կամ չիպսերի հետ, կարող է յուրահատուկ նախուտեստ լինել ձեր հյուրերի համար, ովքեր սպասում են հիմնական ուտեստին:

6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ձուկ՝ Տոկիոյի ոճով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք պղպեղը բարակ շերտերով, ավելացնում ենք մի քիչ աղ, շաղ ենք տալիս լիմոնի հյութ և պղպեղ և թողնում, որ պղպեղները մարինացվեն կաթսայում: Ծաղկակաղամբը եփում ենք լիմոնի հյութի հետ, կիսով չափ եփում ենք բրինձը: Քերում ենք 100գ պանիր: Պանրին ավելացնում ենք մայոնեզ և բրինձ: Լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք նրբաթիթեղի շերտն ու վրան դնում ձկան ֆիլեի կտորները: Պանրի լցոնը տեղադրում ենք վերջինիս վրա և ծածկում այս ամենը նրբաթիթեղի երկրորդ շերտով: Նրբաթիթեղից պատրատում ենք գունդ, դնում ենք այն թավայի մեջ և եփում ենք 30 րոպե:

Եկե՛ք պատրաստենք քաղցր մրգահյութ խավարտը համեմելու համար: Դրա համար վերցնում ենք ջերմակայուն Pyrex սոուսի տարրան և մեջը խառնում հավասար քանակությամբ շաքարավազ և ջուր: Եռացնում ենք ամենն ու եփում ևս 10 րոպե՝ անընդհատ խառնելով: Լցնում ենք տաք մրգահյութը ծաղկակաղամբի վրա: Հյութալի ձուկն ու բրինձը դնում ենք ծաղկակաղամբով լի ափսեի մեջ և զարդարում ենք դրանք թթու պղպեղով: Վայելում ենք համեղ և առողջարար ձուկը՝ Տոկիոյի ոճով՝ պատրաստված ճապոնական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ձուկ՝ Տոկյոյի ոճով

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description