Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ձուկ՝ Տոկիոյի ոճով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք պղպեղը բարակ շերտերով, ավելացնում ենք մի քիչ աղ, շաղ ենք տալիս լիմոնի հյութ և պղպեղ և թողնում, որ պղպեղները մարինացվեն կաթսայում: Ծաղկակաղամբը եփում ենք լիմոնի հյութի հետ, կիսով չափ եփում ենք բրինձը: Քերում ենք 100գ պանիր: Պանրին ավելացնում ենք մայոնեզ և բրինձ: Լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք նրբաթիթեղի շերտն ու վրան դնում ձկան ֆիլեի կտորները: Պանրի լցոնը տեղադրում ենք վերջինիս վրա և ծածկում այս ամենը նրբաթիթեղի երկրորդ շերտով: Նրբաթիթեղից պատրատում ենք գունդ, դնում ենք այն թավայի մեջ և եփում ենք 30 րոպե:

Եկե՛ք պատրաստենք քաղցր մրգահյութ խավարտը համեմելու համար: Դրա համար վերցնում ենք ջերմակայուն Pyrex սոուսի տարրան և մեջը խառնում հավասար քանակությամբ շաքարավազ և ջուր: Եռացնում ենք ամենն ու եփում ևս 10 րոպե՝ անընդհատ խառնելով: Լցնում ենք տաք մրգահյութը ծաղկակաղամբի վրա: Հյութալի ձուկն ու բրինձը դնում ենք ծաղկակաղամբով լի ափսեի մեջ և զարդարում ենք դրանք թթու պղպեղով: Վայելում ենք համեղ և առողջարար ձուկը՝ Տոկիոյի ոճով՝ պատրաստված ճապոնական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ձուկ՝ Տոկյոյի ոճով


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Չապատի՝ հնդկական հաց

Չապատի՝ հնդկական հաց

Չապատին լոշիկի պես հնդկական հաց է, որը պատրաստում են տարեկանի ալյուրից և թխում բաց կրակի վրա:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Չիզքեյք

Չիզքեյք

Չիզքեյքը շատ տարածված աղանդեր է ոչ միայն Գերմանիայում, այլև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Էմպանադաս՝ արգենտինական պելմենիներ

Էմպանադաս՝ արգենտինական պելմենիներ

Էմպանադասը մեծ արգենտինական պելմենիներ են՝ պատրաստված տավարի մսով:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ակի և բակալաու

Ակի և բակալաու

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ ակի և բակալաուի (aki y bacalao) պատրաստման բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ձուկ՝ Տոկիոյի ոճով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք պղպեղը բարակ շերտերով, ավելացնում ենք մի քիչ աղ, շաղ ենք տալիս լիմոնի հյութ և պղպեղ և թողնում, որ պղպեղները մարինացվեն կաթսայում: Ծաղկակաղամբը եփում ենք լիմոնի հյութի հետ, կիսով չափ եփում ենք բրինձը: Քերում ենք 100գ պանիր: Պանրին ավելացնում ենք մայոնեզ և բրինձ: Լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք նրբաթիթեղի շերտն ու վրան դնում ձկան ֆիլեի կտորները: Պանրի լցոնը տեղադրում ենք վերջինիս վրա և ծածկում այս ամենը նրբաթիթեղի երկրորդ շերտով: Նրբաթիթեղից պատրատում ենք գունդ, դնում ենք այն թավայի մեջ և եփում ենք 30 րոպե:

Եկե՛ք պատրաստենք քաղցր մրգահյութ խավարտը համեմելու համար: Դրա համար վերցնում ենք ջերմակայուն Pyrex սոուսի տարրան և մեջը խառնում հավասար քանակությամբ շաքարավազ և ջուր: Եռացնում ենք ամենն ու եփում ևս 10 րոպե՝ անընդհատ խառնելով: Լցնում ենք տաք մրգահյութը ծաղկակաղամբի վրա: Հյութալի ձուկն ու բրինձը դնում ենք ծաղկակաղամբով լի ափսեի մեջ և զարդարում ենք դրանք թթու պղպեղով: Վայելում ենք համեղ և առողջարար ձուկը՝ Տոկիոյի ոճով՝ պատրաստված ճապոնական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ձուկ՝ Տոկյոյի ոճով