Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բուլղարական պղպեղը կտրտում ենք բարակ շերտերի: Վերցնում ենք Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը և կտրատում փոքր խորանարդիկների տեսքով: Սոխը կտրատում ենք կիսաշրջանաձև, իսկ սխտորը՝ մանր կտորներով:

Տապակում ենք սոխը՝ մինչև թափանցիկ դառնալը, ավելացնում գազար և պղպեղ և տապակում ենք ամենը ևս մի քանի րոպե: Միևնույն ժամանակ պատրաստում ենք արևելյան արիշտան կամ սպագետտին: Լավ խառնում ենք մեր բանջարեղենը և ավելացնում արիշտան: Ավելացնում ենք սխտոր և լոբի: Տապակում ենք ևս 5 րոպե՝ ավելացնելով սոյայի սոուս, աղ, սև կամ կարմիր պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում ենք համեղ և առողջարար տապակած արիշտան՝ բանջարեղենով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Ֆրանսիական բագետ սխտորով

Ֆրանսիական բագետ սխտորով

Բաղադրատոմս սխտորով բագետի՝ ֆրանսիական խոհանոցի խորհրդանիշի համար:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ "Ջերկ" մարինադի մեջ ճտի պատրաստման բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Վիետնամական աղցան տավարի մսով

Վիետնամական աղցան տավարի մսով

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստի՝ տավարի մսով աղցանի բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Գարնանային կրոկետներ

Գարնանային կրոկետներ

Գարնանային կրոկետների բաղադրատոմս:

20 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բուլղարական պղպեղը կտրտում ենք բարակ շերտերի: Վերցնում ենք Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը և կտրատում փոքր խորանարդիկների տեսքով: Սոխը կտրատում ենք կիսաշրջանաձև, իսկ սխտորը՝ մանր կտորներով:

Տապակում ենք սոխը՝ մինչև թափանցիկ դառնալը, ավելացնում գազար և պղպեղ և տապակում ենք ամենը ևս մի քանի րոպե: Միևնույն ժամանակ պատրաստում ենք արևելյան արիշտան կամ սպագետտին: Լավ խառնում ենք մեր բանջարեղենը և ավելացնում արիշտան: Ավելացնում ենք սխտոր և լոբի: Տապակում ենք ևս 5 րոպե՝ ավելացնելով սոյայի սոուս, աղ, սև կամ կարմիր պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում ենք համեղ և առողջարար տապակած արիշտան՝ բանջարեղենով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով