Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բուլղարական պղպեղը կտրտում ենք բարակ շերտերի: Վերցնում ենք Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը և կտրատում փոքր խորանարդիկների տեսքով: Սոխը կտրատում ենք կիսաշրջանաձև, իսկ սխտորը՝ մանր կտորներով:

Տապակում ենք սոխը՝ մինչև թափանցիկ դառնալը, ավելացնում գազար և պղպեղ և տապակում ենք ամենը ևս մի քանի րոպե: Միևնույն ժամանակ պատրաստում ենք արևելյան արիշտան կամ սպագետտին: Լավ խառնում ենք մեր բանջարեղենը և ավելացնում արիշտան: Ավելացնում ենք սխտոր և լոբի: Տապակում ենք ևս 5 րոպե՝ ավելացնելով սոյայի սոուս, աղ, սև կամ կարմիր պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում ենք համեղ և առողջարար տապակած արիշտան՝ բանջարեղենով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը
Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը

Իտալական խոհանոցի բացառիկ ճաշատեսակի՝ սիցիլական սպագետտիի բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Պիցցա
Պիցցա

Պղպեղով փոքր պիցցայի բաղադրատոմս: Պիցցայի խմորն ունի սեփական երկար պատմությունը:

2 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ոլոռով ապուր
Ոլոռով ապուր

Ոլոռով ապուրը Հոլանդիայում շատ տարածված կերակուր է:

6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Կարիբյան ապուր լոբով
Կարիբյան ապուր լոբով

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ լոբով ապուրի պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բուլղարական պղպեղը կտրտում ենք բարակ շերտերի: Վերցնում ենք Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը և կտրատում փոքր խորանարդիկների տեսքով: Սոխը կտրատում ենք կիսաշրջանաձև, իսկ սխտորը՝ մանր կտորներով:

Տապակում ենք սոխը՝ մինչև թափանցիկ դառնալը, ավելացնում գազար և պղպեղ և տապակում ենք ամենը ևս մի քանի րոպե: Միևնույն ժամանակ պատրաստում ենք արևելյան արիշտան կամ սպագետտին: Լավ խառնում ենք մեր բանջարեղենը և ավելացնում արիշտան: Ավելացնում ենք սխտոր և լոբի: Տապակում ենք ևս 5 րոպե՝ ավելացնելով սոյայի սոուս, աղ, սև կամ կարմիր պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում ենք համեղ և առողջարար տապակած արիշտան՝ բանջարեղենով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով