Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Չանախի

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի մեկ ժամվա ընթացքում: Սմբուկը, լոլիկը, կարտոֆիլը, սոխը, ինչպես նաև միսը կտրատում ենք խորանարդաձև և տեղադրում ենք Pyrex թավայում: Այժմ ավելացնում ենք մի քիչ աղ և պղպեղ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը դնում ենք մեծ կլոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք Bonduelle-ի սիսեռը, լոլիկների կեսը, սխտորն ու կանաչին: Ավելացնում ենք մի քիչ սպիտակ գինի և թողնում, որ եռա: Մսի վրա տեղադրում ենք սմբուկը, կարտոֆիլը, սոխն ու մնացած լոլիկները: Ավելացնում ենք մսի արգանակ, ծածկում ենք նրբաթիթեղով և թողնում ջեռուցում 60-90 րոպե: Ավելացնում ենք մարինացված բանջարեղենն և եռացնում ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար չանախին՝ պատրաստված վրացական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չանախի


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ակի և բակալաու

Ակի և բակալաու

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ ակի և բակալաուի (aki y bacalao) պատրաստման բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ "Ջերկ" մարինադի մեջ ճտի պատրաստման բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Մարինացված սաղմոն ոսպի աղցանով

Մարինացված սաղմոն ոսպի աղցանով

Ոսպով և սոուսով մարինացված սաղմոնի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Չանախի

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի մեկ ժամվա ընթացքում: Սմբուկը, լոլիկը, կարտոֆիլը, սոխը, ինչպես նաև միսը կտրատում ենք խորանարդաձև և տեղադրում ենք Pyrex թավայում: Այժմ ավելացնում ենք մի քիչ աղ և պղպեղ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը դնում ենք մեծ կլոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք Bonduelle-ի սիսեռը, լոլիկների կեսը, սխտորն ու կանաչին: Ավելացնում ենք մի քիչ սպիտակ գինի և թողնում, որ եռա: Մսի վրա տեղադրում ենք սմբուկը, կարտոֆիլը, սոխն ու մնացած լոլիկները: Ավելացնում ենք մսի արգանակ, ծածկում ենք նրբաթիթեղով և թողնում ջեռուցում 60-90 րոպե: Ավելացնում ենք մարինացված բանջարեղենն և եռացնում ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար չանախին՝ պատրաստված վրացական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չանախի