Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Չանախի

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի մեկ ժամվա ընթացքում: Սմբուկը, լոլիկը, կարտոֆիլը, սոխը, ինչպես նաև միսը կտրատում ենք խորանարդաձև և տեղադրում ենք Pyrex թավայում: Այժմ ավելացնում ենք մի քիչ աղ և պղպեղ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը դնում ենք մեծ կլոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք Bonduelle-ի սիսեռը, լոլիկների կեսը, սխտորն ու կանաչին: Ավելացնում ենք մի քիչ սպիտակ գինի և թողնում, որ եռա: Մսի վրա տեղադրում ենք սմբուկը, կարտոֆիլը, սոխն ու մնացած լոլիկները: Ավելացնում ենք մսի արգանակ, ծածկում ենք նրբաթիթեղով և թողնում ջեռուցում 60-90 րոպե: Ավելացնում ենք մարինացված բանջարեղենն և եռացնում ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար չանախին՝ պատրաստված վրացական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չանախի


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Հորիատիկի՝ հունական աղցան
Հորիատիկի՝ հունական աղցան

Հունական խոհանոցի հանրահայտ ուտեստի՝ հորիատիկիի (հունական աղցան) բաղադրատոմս:

2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Ֆրանսիական բագետ սխտորով
Ֆրանսիական բագետ սխտորով

Բաղադրատոմս սխտորով բագետի՝ ֆրանսիական խոհանոցի խորհրդանիշի համար:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը
Սպագետտի. Իտալական խոհանոցի հիմքը

Իտալական խոհանոցի բացառիկ ճաշատեսակի՝ սիցիլական սպագետտիի բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Մի կրոբ՝ գրասենյակային կերակուր
Մի կրոբ՝ գրասենյակային կերակուր

Մի կրոբը թաիլանդական խրթխրթան տապակած լապշան է:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Չանախի

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի մեկ ժամվա ընթացքում: Սմբուկը, լոլիկը, կարտոֆիլը, սոխը, ինչպես նաև միսը կտրատում ենք խորանարդաձև և տեղադրում ենք Pyrex թավայում: Այժմ ավելացնում ենք մի քիչ աղ և պղպեղ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը դնում ենք մեծ կլոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք Bonduelle-ի սիսեռը, լոլիկների կեսը, սխտորն ու կանաչին: Ավելացնում ենք մի քիչ սպիտակ գինի և թողնում, որ եռա: Մսի վրա տեղադրում ենք սմբուկը, կարտոֆիլը, սոխն ու մնացած լոլիկները: Ավելացնում ենք մսի արգանակ, ծածկում ենք նրբաթիթեղով և թողնում ջեռուցում 60-90 րոպե: Ավելացնում ենք մարինացված բանջարեղենն և եռացնում ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար չանախին՝ պատրաստված վրացական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չանախի

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description