This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Չանախի

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի մեկ ժամվա ընթացքում: Սմբուկը, լոլիկը, կարտոֆիլը, սոխը, ինչպես նաև միսը կտրատում ենք խորանարդաձև և տեղադրում ենք Pyrex թավայում: Այժմ ավելացնում ենք մի քիչ աղ և պղպեղ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը դնում ենք մեծ կլոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք Bonduelle-ի սիսեռը, լոլիկների կեսը, սխտորն ու կանաչին: Ավելացնում ենք մի քիչ սպիտակ գինի և թողնում, որ եռա: Մսի վրա տեղադրում ենք սմբուկը, կարտոֆիլը, սոխն ու մնացած լոլիկները: Ավելացնում ենք մսի արգանակ, ծածկում ենք նրբաթիթեղով և թողնում ջեռուցում 60-90 րոպե: Ավելացնում ենք մարինացված բանջարեղենն և եռացնում ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար չանախին՝ պատրաստված վրացական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չանախի


Recipes that might interest you

Թագավորական սենդվիչ
Թագավորական սենդվիչ

Օգտակար և համեղ ջեռեփուկ սնկով, պանրով և մսով:

4 persons under 15 min Medium
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 persons over 45 min Easy
Ծովատառեխը ձեթի մեջ
Ծովատառեխը ձեթի մեջ

Լեհական հանրահայտ խորտիկ՝ ծովատառեխ ձեթի մեջ:

5 persons over 45 min Easy
Սաղմոն վասաբիով
Սաղմոն վասաբիով

Կծու բաղադրատոմս՝ սաղմոնը վասաբիով:

4 persons over 45 min Medium
Չանախի

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի մեկ ժամվա ընթացքում: Սմբուկը, լոլիկը, կարտոֆիլը, սոխը, ինչպես նաև միսը կտրատում ենք խորանարդաձև և տեղադրում ենք Pyrex թավայում: Այժմ ավելացնում ենք մի քիչ աղ և պղպեղ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը դնում ենք մեծ կլոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք Bonduelle-ի սիսեռը, լոլիկների կեսը, սխտորն ու կանաչին: Ավելացնում ենք մի քիչ սպիտակ գինի և թողնում, որ եռա: Մսի վրա տեղադրում ենք սմբուկը, կարտոֆիլը, սոխն ու մնացած լոլիկները: Ավելացնում ենք մսի արգանակ, ծածկում ենք նրբաթիթեղով և թողնում ջեռուցում 60-90 րոպե: Ավելացնում ենք մարինացված բանջարեղենն և եռացնում ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար չանախին՝ պատրաստված վրացական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չանախի

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description