Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Չանախի

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի մեկ ժամվա ընթացքում: Սմբուկը, լոլիկը, կարտոֆիլը, սոխը, ինչպես նաև միսը կտրատում ենք խորանարդաձև և տեղադրում ենք Pyrex թավայում: Այժմ ավելացնում ենք մի քիչ աղ և պղպեղ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը դնում ենք մեծ կլոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք Bonduelle-ի սիսեռը, լոլիկների կեսը, սխտորն ու կանաչին: Ավելացնում ենք մի քիչ սպիտակ գինի և թողնում, որ եռա: Մսի վրա տեղադրում ենք սմբուկը, կարտոֆիլը, սոխն ու մնացած լոլիկները: Ավելացնում ենք մսի արգանակ, ծածկում ենք նրբաթիթեղով և թողնում ջեռուցում 60-90 րոպե: Ավելացնում ենք մարինացված բանջարեղենն և եռացնում ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար չանախին՝ պատրաստված վրացական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չանախի


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով

Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով

Թթվասերի սոուսի մեջ պատրաստված սննդարար և օգտակար սնկերի բաղադրատոմս՝ իրական հաճույք գուրմանների համար:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
Գարնանային կրոկետներ

Գարնանային կրոկետներ

Գարնանային կրոկետների բաղադրատոմս:

20 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ցևիչե՝ հում ծովային ձուկ

Ցևիչե՝ հում ծովային ձուկ

Համեմունքներով պատրաստված հում ծովային ձկան՝ ցևիչեի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Չանախի

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի մեկ ժամվա ընթացքում: Սմբուկը, լոլիկը, կարտոֆիլը, սոխը, ինչպես նաև միսը կտրատում ենք խորանարդաձև և տեղադրում ենք Pyrex թավայում: Այժմ ավելացնում ենք մի քիչ աղ և պղպեղ:

Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը դնում ենք մեծ կլոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք Bonduelle-ի սիսեռը, լոլիկների կեսը, սխտորն ու կանաչին: Ավելացնում ենք մի քիչ սպիտակ գինի և թողնում, որ եռա: Մսի վրա տեղադրում ենք սմբուկը, կարտոֆիլը, սոխն ու մնացած լոլիկները: Ավելացնում ենք մսի արգանակ, ծածկում ենք նրբաթիթեղով և թողնում ջեռուցում 60-90 րոպե: Ավելացնում ենք մարինացված բանջարեղենն և եռացնում ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար չանախին՝ պատրաստված վրացական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չանախի