Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Բուլղարական խոհանոցի գաղտնիքը

 

Բուլղարիան և համեմունքները

Եթե ուզում եք ինչ-որ համեղ բան փորձել, կարող եք սկսել փորձել տարբեր ճաշատեսակներ Բուլղարիայում: Բուլղարական խոհանոցը շատ համեղ է, և չկա մեկը, ով փորձած լինի բուլղարական խոհանոցը և սիրահարված չլինի դրան: Գաղտնիքն այն համեմունքների մեջ է, որոնք օգտագործվում են եփելու ժամանակ: Դրանք ոչ միայն ավելի համեղ են դարձնում ուտեստները, այլև շատ առողջարար են, ինչպես նաև պարունակում են շատ օրգանիկ հանքային նյութեր:

Արդեն ավանդույթ է՝ հատկապես շոգ եղանակին, աղցանների, ապուրների և այլ ճաշատեսակների մեջ շատ թարմ և կանաչ համեմունքներ օգտագործելը, որպեսզի դրանք ավելի յուրահատուկ համ ունենան: Ավելին, ձեզ չի զարմացնի, որ իմանաք, որ կծու ուտեստներն այստեղ շատ սիրված են: Որոշ կանաչիներ, ինչպես օրինակ դաղձը, օգտագործվում են օրգանիզմի վրա իրենց հատուկ ազդեցության համար, քանի որ դրանք բուժում են որոշ առողջական խնդիրներ, օրինակ՝ հորմոնալ խախտումները: Այլ կանաչեղենն օգնում է, որ նյութափոխանակությունն ավելի արագ ընթանա: Այդպիսի կանաչիներ են ռեհանը, անանուխը և մաղադանոսը: Փորձեք և չեք փոշմանի:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բանջարեղենով ռուլետներ
Բանջարեղենով ռուլետներ

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստի՝ բանջարեղենով ռուլետների պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Թթու դրած կաղամբ
Թթու դրած կաղամբ

Sauerkraut-ը կամ թթու դրած կաղամբը համարվում է աշխարհում ամենահայտնի գերմանական ուտեստը:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Կալալաատիկկո՝ ձկով ջեռեփուկ
Կալալաատիկկո՝ ձկով ջեռեփուկ

Կալալաատիկկոն Ֆինլանդիայում պատրաստվող ձկնային ջեռեփուկ է:

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Ակի և բակալաու
Ակի և բակալաու

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ ակի և բակալաուի (aki y bacalao) պատրաստման բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Բուլղարական խոհանոցի գաղտնիքը
 

Բուլղարիան և համեմունքները

Եթե ուզում եք ինչ-որ համեղ բան փորձել, կարող եք սկսել փորձել տարբեր ճաշատեսակներ Բուլղարիայում: Բուլղարական խոհանոցը շատ համեղ է, և չկա մեկը, ով փորձած լինի բուլղարական խոհանոցը և սիրահարված չլինի դրան: Գաղտնիքն այն համեմունքների մեջ է, որոնք օգտագործվում են եփելու ժամանակ: Դրանք ոչ միայն ավելի համեղ են դարձնում ուտեստները, այլև շատ առողջարար են, ինչպես նաև պարունակում են շատ օրգանիկ հանքային նյութեր:

Արդեն ավանդույթ է՝ հատկապես շոգ եղանակին, աղցանների, ապուրների և այլ ճաշատեսակների մեջ շատ թարմ և կանաչ համեմունքներ օգտագործելը, որպեսզի դրանք ավելի յուրահատուկ համ ունենան: Ավելին, ձեզ չի զարմացնի, որ իմանաք, որ կծու ուտեստներն այստեղ շատ սիրված են: Որոշ կանաչիներ, ինչպես օրինակ դաղձը, օգտագործվում են օրգանիզմի վրա իրենց հատուկ ազդեցության համար, քանի որ դրանք բուժում են որոշ առողջական խնդիրներ, օրինակ՝ հորմոնալ խախտումները: Այլ կանաչեղենն օգնում է, որ նյութափոխանակությունն ավելի արագ ընթանա: Այդպիսի կանաչիներ են ռեհանը, անանուխը և մաղադանոսը: Փորձեք և չեք փոշմանի:
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description