Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Բուլղարական խոհանոցի գաղտնիքը

 

Բուլղարիան և համեմունքները

Եթե ուզում եք ինչ-որ համեղ բան փորձել, կարող եք սկսել փորձել տարբեր ճաշատեսակներ Բուլղարիայում: Բուլղարական խոհանոցը շատ համեղ է, և չկա մեկը, ով փորձած լինի բուլղարական խոհանոցը և սիրահարված չլինի դրան: Գաղտնիքն այն համեմունքների մեջ է, որոնք օգտագործվում են եփելու ժամանակ: Դրանք ոչ միայն ավելի համեղ են դարձնում ուտեստները, այլև շատ առողջարար են, ինչպես նաև պարունակում են շատ օրգանիկ հանքային նյութեր:

Արդեն ավանդույթ է՝ հատկապես շոգ եղանակին, աղցանների, ապուրների և այլ ճաշատեսակների մեջ շատ թարմ և կանաչ համեմունքներ օգտագործելը, որպեսզի դրանք ավելի յուրահատուկ համ ունենան: Ավելին, ձեզ չի զարմացնի, որ իմանաք, որ կծու ուտեստներն այստեղ շատ սիրված են: Որոշ կանաչիներ, ինչպես օրինակ դաղձը, օգտագործվում են օրգանիզմի վրա իրենց հատուկ ազդեցության համար, քանի որ դրանք բուժում են որոշ առողջական խնդիրներ, օրինակ՝ հորմոնալ խախտումները: Այլ կանաչեղենն օգնում է, որ նյութափոխանակությունն ավելի արագ ընթանա: Այդպիսի կանաչիներ են ռեհանը, անանուխը և մաղադանոսը: Փորձեք և չեք փոշմանի:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Տիրամիսու. իտալական աղանդեր մասկարպոնե պանրով

Տիրամիսու. իտալական աղանդեր մասկարպոնե պանրով

Տիրամիսուի բաղադրատոմս. այս աղանդերը կարող է դառնալ իդեալական երկրորդ նախաճաշ: Այն ավանդաբար մատուցվում է սառեցրած վիճակում էսպրեսսոյի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Սնկով աղցան

Սնկով աղցան

Համեղ և օգտակար աղցան մարինացված շամպինյոններով:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Ցևիչե՝ հում ծովային ձուկ

Ցևիչե՝ հում ծովային ձուկ

Համեմունքներով պատրաստված հում ծովային ձկան՝ ցևիչեի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Կանաչ ոլոռով պաստա

Կանաչ ոլոռով պաստա

Կանաչ ոլոռով համեղ պաստա

2 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Բուլղարական խոհանոցի գաղտնիքը
 

Բուլղարիան և համեմունքները

Եթե ուզում եք ինչ-որ համեղ բան փորձել, կարող եք սկսել փորձել տարբեր ճաշատեսակներ Բուլղարիայում: Բուլղարական խոհանոցը շատ համեղ է, և չկա մեկը, ով փորձած լինի բուլղարական խոհանոցը և սիրահարված չլինի դրան: Գաղտնիքն այն համեմունքների մեջ է, որոնք օգտագործվում են եփելու ժամանակ: Դրանք ոչ միայն ավելի համեղ են դարձնում ուտեստները, այլև շատ առողջարար են, ինչպես նաև պարունակում են շատ օրգանիկ հանքային նյութեր:

Արդեն ավանդույթ է՝ հատկապես շոգ եղանակին, աղցանների, ապուրների և այլ ճաշատեսակների մեջ շատ թարմ և կանաչ համեմունքներ օգտագործելը, որպեսզի դրանք ավելի յուրահատուկ համ ունենան: Ավելին, ձեզ չի զարմացնի, որ իմանաք, որ կծու ուտեստներն այստեղ շատ սիրված են: Որոշ կանաչիներ, ինչպես օրինակ դաղձը, օգտագործվում են օրգանիզմի վրա իրենց հատուկ ազդեցության համար, քանի որ դրանք բուժում են որոշ առողջական խնդիրներ, օրինակ՝ հորմոնալ խախտումները: Այլ կանաչեղենն օգնում է, որ նյութափոխանակությունն ավելի արագ ընթանա: Այդպիսի կանաչիներ են ռեհանը, անանուխը և մաղադանոսը: Փորձեք և չեք փոշմանի: