Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Բանջարեղենային խավարտ համաշխարհային խոհանոցից

 
Համաշխարհային մեծ խոհանոցն առաջարկում է հիմնական ուտեստների հետ կիրառելի բանջարեղենային խավարտների կամ նախուտեստների բաղադրատոմսերի լայն տեսականի: Տարբեր մարդիկ հաճախ օգտագործում են բուսակերային խավարտ ավանդական ուտեստների՝ հատկապես մսի հետ:
 
Թարմ բանջարեղենից պատրաստված խավարտը ոչ միայն թարմեցնում է ցերեկվա տապին, այլև հագեցնում է անհրաժեշտ վիտամինների և հանքային աղերի մեր պահանջը: 
 
  • Հատկապես առողջարար են և ոչ պակաս համեղ բանջարանոցային բանջարեղենները, ինչպես օրինակ՝ սոխը, սխտորը, կաղամբը և լոլիկը: Բուսակերային խավարտի մյուս տեսակները կարող են ներառել այնպիսի մթերքներ, ինչպիսիք են՝ ոլոռը, ցուկկինին, գազարը, սամիթը, մաղադանոսը կամ կանաչ սոխը՝ կախված սեզոնից:
  • Նույնիսկ կարտոֆիլի խյուսը կարող է լինել հիանալի բուսակերային խավարտ՝ հատկապես երբ այն մատուցվում է յուղոտ մսի հետ: Այս նպատակով դրա վրա ավելացրեք պեստո սոուս և քերած դեղին պանիր:
  • Հազարի տերևներով և լոլիկով խավարտը լավագույնն է տապակած մսի հետ: Խաշած բրինձը շոգեխաշած գազարի հետ պակաս գերադասելի չէ և համեղ խավարտ է:

Օգտագործեք մեր խորհուրդներն ու բաղադրատոմսերը բանջարեղենային խավարտի համար և զարմացրեք ձեր ընտանիքին ու հյուրերին բացառիկ լանչով կամ ճաշով: Վայելեք:

 


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում

Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում

Համեղ և հյութեղ հավը սերուցքային սոուսի մեջ՝ շամպինյոններով:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
Հորիատիկի՝ հունական աղցան

Հորիատիկի՝ հունական աղցան

Հունական խոհանոցի հանրահայտ ուտեստի՝ հորիատիկիի (հունական աղցան) բաղադրատոմս:

2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցան

Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցան

Տապակած սմբուկով, սոխով և լոլիկներով աղցանի բաղադրատոմս:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Բուլկուց կնեդլիկներ

Բուլկուց կնեդլիկներ

Կնեդլիկների՝ կարտոֆիլի կամ բրձնի փոխարեն մսի հետ մատուցվող չեխական ավանդական խորտիկի բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Բանջարեղենային խավարտ համաշխարհային խոհանոցից
 
Համաշխարհային մեծ խոհանոցն առաջարկում է հիմնական ուտեստների հետ կիրառելի բանջարեղենային խավարտների կամ նախուտեստների բաղադրատոմսերի լայն տեսականի: Տարբեր մարդիկ հաճախ օգտագործում են բուսակերային խավարտ ավանդական ուտեստների՝ հատկապես մսի հետ:
 
Թարմ բանջարեղենից պատրաստված խավարտը ոչ միայն թարմեցնում է ցերեկվա տապին, այլև հագեցնում է անհրաժեշտ վիտամինների և հանքային աղերի մեր պահանջը: 
 
  • Հատկապես առողջարար են և ոչ պակաս համեղ բանջարանոցային բանջարեղենները, ինչպես օրինակ՝ սոխը, սխտորը, կաղամբը և լոլիկը: Բուսակերային խավարտի մյուս տեսակները կարող են ներառել այնպիսի մթերքներ, ինչպիսիք են՝ ոլոռը, ցուկկինին, գազարը, սամիթը, մաղադանոսը կամ կանաչ սոխը՝ կախված սեզոնից:
  • Նույնիսկ կարտոֆիլի խյուսը կարող է լինել հիանալի բուսակերային խավարտ՝ հատկապես երբ այն մատուցվում է յուղոտ մսի հետ: Այս նպատակով դրա վրա ավելացրեք պեստո սոուս և քերած դեղին պանիր:
  • Հազարի տերևներով և լոլիկով խավարտը լավագույնն է տապակած մսի հետ: Խաշած բրինձը շոգեխաշած գազարի հետ պակաս գերադասելի չէ և համեղ խավարտ է:

Օգտագործեք մեր խորհուրդներն ու բաղադրատոմսերը բանջարեղենային խավարտի համար և զարմացրեք ձեր ընտանիքին ու հյուրերին բացառիկ լանչով կամ ճաշով: Վայելեք: