This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Բանջարեղենային հնարամտություններ ուտեստները համեմելու համար

Պատրաստի և առաքվող ուտեստները կարելի է արագորեն համեմել` ավելացնելով բանջարեղեն կամ արագ սառեցված ոլոռ կամ կտրտած լոլիկ:

Եթե մատուցում եք սառեցված ձկան ձողիկներ, մենք խորհուրդ ենք տալիս դրանք համադրել սառեցված ոլոռի և եգիպտացորենի հետ:

Ստորև բերված են մի քանի եղանակներ` պատրաստի ուտեստները զարդարելու համար.

  • Պիցցայի վրա կարելի է դնել  առանց ջրի պահածոյացված լոլիկ (ամենալավը դրա և կանաչեղենի, համեմունքների կամ սխտորի համադրությունն է) և սառեցված բանջարեղեն, օրինակ,  կտրտած սպանախ, բրոկկոլի, ոլոռ և եգիպտացորեն: Այդ ամենի վրա շաղ տվեք պանիր կամ չորացրած հացի փշրանքներ:
  • Սառեցված լազանյայի վրա կարելի է դնել դդմիկի կամ լոլիկի հաստ շերտեր: Այդ ամենի վրա շաղ տվեք մանրացված պարմեզան և թխեք: Մատուցեք որևէ աղցանի հետ:
  • Պատրաստի մեքսիկական ուտեստը կարելի է մատուցել տեղում արագ պատրաստված սալսա սոուսով: Խորանարդաձև կտրատեք մի քիչ լոլիկ, վարունգ, մեկ սոխ և մի քիչ նեխուր: Խառնեք բոլոր բաղադրիչները և համեմեք աղով ու պղպեղով: Ավելացրեք խորանարդաձև կտրատված չիլի պղպեղ և թարմ կտրատած համեմ:
  • Սառեցված կարկանդակի վրա ցանկալի է ավելացնել բանջարեղենի շերտ և թխել այն մինչև լավ տաքանա, իսկ բանջարեղենը փափկի: Խորհուրդ է տրվում կտրտել մի քիչ սունկ ու լոլիկ և երկարությամբ կտրտել տարբեր գույնի տաքդեղներ ու դդմիկ:
  • Նրբաբլիթ կամ տորտիլլա գնելիս, կարելի է դրանք լցոնել կտրտած սառեցված սպանախով, կարիք չկա հալեցնել այն: Կարելի է օգտագործել սպանախի ռուլետներ` կաթնաշոռի և կտրտած կանաչ կամ գլուխ սոխի հետ խառնած: Դրեք այն հրակայուն ամանի մեջ, լցրեք վրան 1-2 տարա կտրտած լոլիկ` կանաչեղենով, վրան շաղ տվեք մի քիչ քերած պանիր և թխեք:
  • Հնդկական ուտեստների հետ կարելի է պատրաստել ռաիտայի պես աղցան: Անհրաժեշտ է խորանարդաձև կտրտած վարունգին խառնել կանաչ կամ գլուխ սոխ, քերած գազար և կտրտած ջրկոտեմ կամ համեմ` ցածր յուղայնությամբ բնական յոգուրտի հետ: Վրան շաղ տվեք թարմ կտրտած անանուխ և մի փոքր աղացած չիլի:
  • Չինական ուտեստներից խորհուրդ ենք տալիս պարզ արևելյան աղցանը: Խառնեք թարմ լոբու ծիլեր` կտրտած կանաչ կամ գլուխ սոխ, պահածոյացված բամբուկի ծիլեր և կտրտած տերեփուկ: Այս աղցանը մատուցեք չինական կաղամբի տերևների վրա՝ վրան շաղ տալով մի փոքր քնջութի ձեթ կամ սոյայի սոուս:

Recipes that might interest you

Կարիբյան ապուր լոբով
Կարիբյան ապուր լոբով

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ լոբով ապուրի պատրաստման բաղադրատոմս:

4 persons over 45 min Easy
Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով
Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով

Թթվասերի սոուսի մեջ պատրաստված սննդարար և օգտակար սնկերի բաղադրատոմս՝ իրական հաճույք գուրմանների համար:

4 persons under 15 min Medium
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր
Տոմ յամ կունգ՝ թաիլանդական ապուր

Տոմ յամ կունգը Թաիլանդում ամենահայտնի ապուրն է, որը պատրաստում են հավի մսի արգանակով, սնկով, կիտրոնի կտորներով ու տերևներով և մանր ծովախեցգետիններով, որոնք շատ սիրված են թաիլանդցիների կողմից:

4 persons over 45 min Hard
Լազանյա՝ իտալական ջեռեփուկ պաստայով, մսով և բանջարեղենով
Լազանյա՝ իտալական ջեռեփուկ պաստայով, մսով և բանջարեղենով

Իտալական ամենահայտնի ճաշատեսակներից մեկի՝ լազանյայի բաղադրատոմս:

4 persons over 45 min Hard
Բանջարեղենային հնարամտություններ ուտեստները համեմելու համար

Պատրաստի և առաքվող ուտեստները կարելի է արագորեն համեմել` ավելացնելով բանջարեղեն կամ արագ սառեցված ոլոռ կամ կտրտած լոլիկ:

Եթե մատուցում եք սառեցված ձկան ձողիկներ, մենք խորհուրդ ենք տալիս դրանք համադրել սառեցված ոլոռի և եգիպտացորենի հետ:

Ստորև բերված են մի քանի եղանակներ` պատրաստի ուտեստները զարդարելու համար.

  • Պիցցայի վրա կարելի է դնել  առանց ջրի պահածոյացված լոլիկ (ամենալավը դրա և կանաչեղենի, համեմունքների կամ սխտորի համադրությունն է) և սառեցված բանջարեղեն, օրինակ,  կտրտած սպանախ, բրոկկոլի, ոլոռ և եգիպտացորեն: Այդ ամենի վրա շաղ տվեք պանիր կամ չորացրած հացի փշրանքներ:
  • Սառեցված լազանյայի վրա կարելի է դնել դդմիկի կամ լոլիկի հաստ շերտեր: Այդ ամենի վրա շաղ տվեք մանրացված պարմեզան և թխեք: Մատուցեք որևէ աղցանի հետ:
  • Պատրաստի մեքսիկական ուտեստը կարելի է մատուցել տեղում արագ պատրաստված սալսա սոուսով: Խորանարդաձև կտրատեք մի քիչ լոլիկ, վարունգ, մեկ սոխ և մի քիչ նեխուր: Խառնեք բոլոր բաղադրիչները և համեմեք աղով ու պղպեղով: Ավելացրեք խորանարդաձև կտրատված չիլի պղպեղ և թարմ կտրատած համեմ:
  • Սառեցված կարկանդակի վրա ցանկալի է ավելացնել բանջարեղենի շերտ և թխել այն մինչև լավ տաքանա, իսկ բանջարեղենը փափկի: Խորհուրդ է տրվում կտրտել մի քիչ սունկ ու լոլիկ և երկարությամբ կտրտել տարբեր գույնի տաքդեղներ ու դդմիկ:
  • Նրբաբլիթ կամ տորտիլլա գնելիս, կարելի է դրանք լցոնել կտրտած սառեցված սպանախով, կարիք չկա հալեցնել այն: Կարելի է օգտագործել սպանախի ռուլետներ` կաթնաշոռի և կտրտած կանաչ կամ գլուխ սոխի հետ խառնած: Դրեք այն հրակայուն ամանի մեջ, լցրեք վրան 1-2 տարա կտրտած լոլիկ` կանաչեղենով, վրան շաղ տվեք մի քիչ քերած պանիր և թխեք:
  • Հնդկական ուտեստների հետ կարելի է պատրաստել ռաիտայի պես աղցան: Անհրաժեշտ է խորանարդաձև կտրտած վարունգին խառնել կանաչ կամ գլուխ սոխ, քերած գազար և կտրտած ջրկոտեմ կամ համեմ` ցածր յուղայնությամբ բնական յոգուրտի հետ: Վրան շաղ տվեք թարմ կտրտած անանուխ և մի փոքր աղացած չիլի:
  • Չինական ուտեստներից խորհուրդ ենք տալիս պարզ արևելյան աղցանը: Խառնեք թարմ լոբու ծիլեր` կտրտած կանաչ կամ գլուխ սոխ, պահածոյացված բամբուկի ծիլեր և կտրտած տերեփուկ: Այս աղցանը մատուցեք չինական կաղամբի տերևների վրա՝ վրան շաղ տալով մի փոքր քնջութի ձեթ կամ սոյայի սոուս:
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description