Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Աթենական ձուկ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում կարագով մինչև փափկելը: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և դնում ափսեի մեջ, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել: Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել:

Եկավ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայի մեջ: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեի վրա և ծածկում այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում տապակած պղպեղի հետ և վայելում համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Աթենական ձուկ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բիգոս
Բիգոս

Բիգոսի՝ Լեհաստանում տոնական սեղաններին հաճախ հանդիպող ավանդական ուտեստի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Եգիպտացորենի ապուր
Եգիպտացորենի ապուր

Եգիպտացորենով ապուրի բաղադրատոմս

4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Թուրքական հաց էկմեկ
Թուրքական հաց էկմեկ

Հաջողությամբ համադրվում է գրիլի վրա պատրաստված ուտեստների և գիրոսի հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Աթենական ձուկ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում կարագով մինչև փափկելը: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և դնում ափսեի մեջ, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել: Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել:

Եկավ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայի մեջ: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեի վրա և ծածկում այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում տապակած պղպեղի հետ և վայելում համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Աթենական ձուկ

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description