Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Աթենական ձուկ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում կարագով մինչև փափկելը: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և դնում ափսեի մեջ, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել: Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել:

Եկավ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայի մեջ: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեի վրա և ծածկում այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում տապակած պղպեղի հետ և վայելում համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Աթենական ձուկ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով

Շոգեխաշած շամպինյոններ թթվասերով

Թթվասերի սոուսի մեջ պատրաստված սննդարար և օգտակար սնկերի բաղադրատոմս՝ իրական հաճույք գուրմանների համար:

4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ

Ֆալաֆել՝ բուսակերների կոտլետներ

Սիսեռից խրթխրթան բլիթների՝ ֆալաֆելի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ակի և բակալաու

Ակի և բակալաու

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ ակի և բակալաուի (aki y bacalao) պատրաստման բաղադրատոմս:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ալֆահորես՝ խտացրած կաթով թխվածքաբլիթներ

Ալֆահորես՝ խտացրած կաթով թխվածքաբլիթներ

Բազմաթիվ լատինոամերիկյան երկրներում և Իսպանիայում կարելի է հանդիպել այսպիսի անվանումով թխվածքաբլիթ, սակայն բաղադրատոմսերը շատ տարբեր են:

20 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Աթենական ձուկ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում կարագով մինչև փափկելը: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և դնում ափսեի մեջ, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել: Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել:

Եկավ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայի մեջ: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեի վրա և ծածկում այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում տապակած պղպեղի հետ և վայելում համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Աթենական ձուկ