Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Աթենական ձուկ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում կարագով մինչև փափկելը: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և դնում ափսեի մեջ, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել: Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել:

Եկավ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայի մեջ: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեի վրա և ծածկում այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում տապակած պղպեղի հետ և վայելում համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Աթենական ձուկ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թթու դրած կաղամբ
Թթու դրած կաղամբ

Sauerkraut-ը կամ թթու դրած կաղամբը համարվում է աշխարհում ամենահայտնի գերմանական ուտեստը:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ֆատտա՝ մսային ապուր
Ֆատտա՝ մսային ապուր

Եգիպտոսում բնակվող ղպտիների՝ մսով ապուրի ավանդական բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ոսկեզօծ նրբաբլիթներ եգիպտացորենով , խոզապուխտով ու ծնեբեկով
Ոսկեզօծ նրբաբլիթներ եգիպտացորենով , խոզապուխտով ու ծնեբեկով

Համեղ ուտեստ, որը կուրախացնի ձեր մտերիմներին

2 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Ալֆահորես՝ խտացրած կաթով թխվածքաբլիթներ
Ալֆահորես՝ խտացրած կաթով թխվածքաբլիթներ

Բազմաթիվ լատինոամերիկյան երկրներում և Իսպանիայում կարելի է հանդիպել այսպիսի անվանումով թխվածքաբլիթ, սակայն բաղադրատոմսերը շատ տարբեր են:

20 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Աթենական ձուկ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում կարագով մինչև փափկելը: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և դնում ափսեի մեջ, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել: Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել:

Եկավ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայի մեջ: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեի վրա և ծածկում այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում տապակած պղպեղի հետ և վայելում համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Աթենական ձուկ

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description