Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Աթենական ձուկ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում կարագով մինչև փափկելը: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և դնում ափսեի մեջ, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել: Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել:

Եկավ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայի մեջ: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեի վրա և ծածկում այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում տապակած պղպեղի հետ և վայելում համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Աթենական ձուկ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Գասպաչո՝ բանջարեղենային ապուր

Գասպաչո՝ բանջարեղենային ապուր

Իսպանական սառը բանջարեղենային ապուրի՝ գասպաչոյի բաղադրատոմս:

6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Լազանյա՝ իտալական ջեռեփուկ պաստայով, մսով և բանջարեղենով

Լազանյա՝ իտալական ջեռեփուկ պաստայով, մսով և բանջարեղենով

Իտալական ամենահայտնի ճաշատեսակներից մեկի՝ լազանյայի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Նրբաբլիթներ

Նրբաբլիթներ

Ավանդական հրեական ուտեստի՝ միջուկով նրբաբլիթների պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Տապակած թռչող ձուկ

Տապակած թռչող ձուկ

Կարիբյան խոհանոցի կերակուր հանդիսացող թռչող ձկան պատրաստման բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Աթենական ձուկ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում կարագով մինչև փափկելը: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և դնում ափսեի մեջ, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել: Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել:

Եկավ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայի մեջ: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեի վրա և ծածկում այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում տապակած պղպեղի հետ և վայելում համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Աթենական ձուկ