Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Արգենտինական շոգեխաշած ուտեստ՝ դդմի մեջ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Եգիպտացորենը լցնում ենք կլոր տարայի մեջ և ավելացնում ենք ոսպը: Կտրում ենք կիսահասած դդումի վերին հատվածը, ազատվում ենք կորիզներից և գդալով դատարկում ենք միջուկը: Ներսի պատերը և կտրվածքի հատվածը պատում ենք կարագով և դնում ջեռոց մեկ ժամով: Մինչ մեր դդումը եփում է, մենք կկտրտենք կարտոֆիլը մեծ կտորների: Այժմ բարակ շերտերով կտրտում ենք բուլղարական պղպեղը: Նաև բարակ շրջաններով կտրատում ենք սոխը և մանրացնում սխտորը: Այժմ կեղևազրկում ենք լոլիկը: Դրա համար մի փոքր կտրվածք ենք անում և ավելացնում եռացրած ջուր: Այժմ կեղևը շատ հեշտությամբ դուրս է հանվում: Կտրատում ենք լոլիկը խորանարդաձև: Անջատում ենք համեմի տերևները պոչերից: Վերցնում ենք խորը թավա և տապակում ենք սոխը, սխտորը և պղպեղները՝ օգտագործելով բուսական յուղ: Ավելացնում ենք կարտոֆիլը, լոլիկը և ծիրանը, խառնում ենք և տապակում: 5 րոպե հետո ավելացնում ենք աղ, համեմ և չաման, ինչպես նաև՝ ջուր: Հասցնում ենք եռման աստիճանի և թողնում կրակի վրա ևս 5 րոպե: Շոգեխաշած ուտեստը տեղադրում ենք դդմի մեջ, ավելացնում ենք համեմ, եգիպտացորեն և ոսպ: Շոգեխաշում ենք ևս 5-7 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում համեղ և առողջարար արգենտինական շոգեխաշած ուտեստը՝ դդմի մեջ՝ պատրաստված արգենտինական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Արգենտինական շոգեխաշած ուտեստ՝ դդմի մեջ


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բիգոս
Բիգոս

Բիգոսի՝ Լեհաստանում տոնական սեղաններին հաճախ հանդիպող ավանդական ուտեստի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Բակալաու
Բակալաու

Ձողաձուկն անկասկած պորտուգալական սեղանների ամենահայտնի ուտեստն է:

8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տապակած պանիր
Տապակած պանիր

Տապակած պանրի՝ չեխական խոհանոցի խորտիկի բաղադրատոմս, որը շատ հեշտ է պատրաստվում:

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Սաղմոն վասաբիով
Սաղմոն վասաբիով

Կծու բաղադրատոմս՝ սաղմոնը վասաբիով:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Արգենտինական շոգեխաշած ուտեստ՝ դդմի մեջ

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Եգիպտացորենը լցնում ենք կլոր տարայի մեջ և ավելացնում ենք ոսպը: Կտրում ենք կիսահասած դդումի վերին հատվածը, ազատվում ենք կորիզներից և գդալով դատարկում ենք միջուկը: Ներսի պատերը և կտրվածքի հատվածը պատում ենք կարագով և դնում ջեռոց մեկ ժամով: Մինչ մեր դդումը եփում է, մենք կկտրտենք կարտոֆիլը մեծ կտորների: Այժմ բարակ շերտերով կտրտում ենք բուլղարական պղպեղը: Նաև բարակ շրջաններով կտրատում ենք սոխը և մանրացնում սխտորը: Այժմ կեղևազրկում ենք լոլիկը: Դրա համար մի փոքր կտրվածք ենք անում և ավելացնում եռացրած ջուր: Այժմ կեղևը շատ հեշտությամբ դուրս է հանվում: Կտրատում ենք լոլիկը խորանարդաձև: Անջատում ենք համեմի տերևները պոչերից: Վերցնում ենք խորը թավա և տապակում ենք սոխը, սխտորը և պղպեղները՝ օգտագործելով բուսական յուղ: Ավելացնում ենք կարտոֆիլը, լոլիկը և ծիրանը, խառնում ենք և տապակում: 5 րոպե հետո ավելացնում ենք աղ, համեմ և չաման, ինչպես նաև՝ ջուր: Հասցնում ենք եռման աստիճանի և թողնում կրակի վրա ևս 5 րոպե: Շոգեխաշած ուտեստը տեղադրում ենք դդմի մեջ, ավելացնում ենք համեմ, եգիպտացորեն և ոսպ: Շոգեխաշում ենք ևս 5-7 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում համեղ և առողջարար արգենտինական շոգեխաշած ուտեստը՝ դդմի մեջ՝ պատրաստված արգենտինական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Արգենտինական շոգեխաշած ուտեստ՝ դդմի մեջ

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description