Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Ուտեստների ճիշտ մատուցումը

Ընթրիքի ժամանակ ճաշատեսակների մատուցման ընդունված հաջորդականությունն ունի հետևյալ կարգը՝ նախուտեստ, ապուր, ձուկ, միս, պանիր և աղանդեր: Պարզ է, որ գոյություն չունի ճաշատեսակների ամրագրված կամ պարտադիր քանակ: Վերջինս կախված է նրանից, թե որքան սնունդ եք պատրաստելու: Հիմնականում արժե մատուցել չորս կամ հինգ ճաշատեսակ, իսկ փոքր խնջույքների ժամանակ՝ երեք: Տանն ընթրիք կազմակերպելիս պետք է հիշել մի քանի կանոններ:

Նախուտեստները պետք է լինեն սեղանի վրա, երբ հյուրերը ժամանում են ճաշասենյակ: Բացի այդ, տանտիրուհին մատուցում է ապուրն ու մսային ուտեստները, իսկ տանտերը պատասխանատու է սեղանի պարագաների, սոուսների և աղցանի համար: Հյուրերին ճաշատեսակներ մատուցելու կարգը խոսում է վարվելակերպի մասին: Ուտեստներ մատուցելիս պետք է միշտ սկսել մեծահասակ հյուրերից՝ առաջին հերթին մատուցելով կանանց, և ավարտել տանտերերով: Ուտեստները չպետք է մատուցվեն անմիջապես ձեռքից: Ինչպես ճաշատեսակները, այնպես էլ խմիչքները մատուցելիս հյուրին պետք է մոտենալ աջ կողմից: Խմիչքների ընտրությունն ու դրանց մատուցումը տանտիրոջ պարտականությունն է: Սկզբում հարկավոր է լցնել կանանց բաժակները, ապա՝ տղամարդկանց:

 

Ուտեստների ճիշտ մատուցումը

 

Ստուգե՛ք, թե ուտեստների մատուցման ինչ կանոնների են հետևում ռեստորաններում և հանդիսավոր ընթրիքների ժամանակ:

Վայելե՛ք ձեր խնջույքն ու իմացե՛ք ավելին ... կայքում Բանջարեղենները ձեր սեղանին


Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Նախաճաշ. Ոլոռի մուս տոստի վրա
Նախաճաշ. Ոլոռի մուս տոստի վրա

Բուսական նախաճաշ, խիտ և համեղ

2 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
Պնդուկով սաղմոն
Պնդուկով սաղմոն

Պնդուկով սաղմոնի պատրաստման բաղադրատոմս:

2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր եգիպտացորենով կարկանդակ
Քաղցր եգիպտացորենով կարկանդակ

Եգիպտացորենով քաղցր, հյութալի և համեղ կարկանդակ, որը կարող է Ձեզ ուրախացնել։

10 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Ուտեստների ճիշտ մատուցումը

Ընթրիքի ժամանակ ճաշատեսակների մատուցման ընդունված հաջորդականությունն ունի հետևյալ կարգը՝ նախուտեստ, ապուր, ձուկ, միս, պանիր և աղանդեր: Պարզ է, որ գոյություն չունի ճաշատեսակների ամրագրված կամ պարտադիր քանակ: Վերջինս կախված է նրանից, թե որքան սնունդ եք պատրաստելու: Հիմնականում արժե մատուցել չորս կամ հինգ ճաշատեսակ, իսկ փոքր խնջույքների ժամանակ՝ երեք: Տանն ընթրիք կազմակերպելիս պետք է հիշել մի քանի կանոններ:

Նախուտեստները պետք է լինեն սեղանի վրա, երբ հյուրերը ժամանում են ճաշասենյակ: Բացի այդ, տանտիրուհին մատուցում է ապուրն ու մսային ուտեստները, իսկ տանտերը պատասխանատու է սեղանի պարագաների, սոուսների և աղցանի համար: Հյուրերին ճաշատեսակներ մատուցելու կարգը խոսում է վարվելակերպի մասին: Ուտեստներ մատուցելիս պետք է միշտ սկսել մեծահասակ հյուրերից՝ առաջին հերթին մատուցելով կանանց, և ավարտել տանտերերով: Ուտեստները չպետք է մատուցվեն անմիջապես ձեռքից: Ինչպես ճաշատեսակները, այնպես էլ խմիչքները մատուցելիս հյուրին պետք է մոտենալ աջ կողմից: Խմիչքների ընտրությունն ու դրանց մատուցումը տանտիրոջ պարտականությունն է: Սկզբում հարկավոր է լցնել կանանց բաժակները, ապա՝ տղամարդկանց:

 

Ուտեստների ճիշտ մատուցումը

 

Ստուգե՛ք, թե ուտեստների մատուցման ինչ կանոնների են հետևում ռեստորաններում և հանդիսավոր ընթրիքների ժամանակ:

Վայելե՛ք ձեր խնջույքն ու իմացե՛ք ավելին ... կայքում Բանջարեղենները ձեր սեղանին

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description