Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Պատիճավոր լոբի

 

100գ պատիճավոր լոբի - 24 ԿԿալ

Պարունակում է ֆոլաթթու, հանքային աղեր, մանրաթելեր, ցինկ, կալիում, պրովիտամին A, վիտամին C և E:

Բավականին այլ

Պատիճավոր լոբու պատրաստման եղանակը (ամբողջությամբ, պատիճի մեջ) առանձնացնում է այն լոբու բազմաթիվ այլ տեսակներից: 

Ճառագեք գեղեցկություն

Այն պարունակում է զգալի քանակությամբ վիտամին C, պրովիտամին A, B խմբի վիտամիններ, վիտամին E, ֆոլաթթու, հանքային աղեր և դիետիկ մանրաթելեր: 
C, A, E վիտամինները և ցինկն արդյունավետորեն հակազդում են ազատ ռադիկալներին և մեր մաշկին հաղորդում են առողջ ու երիտասարդ տեսք:

Առողջ սիրտ

Մանրաթելերի, ֆոլաթթվի, մագնեզիումի և կալիումի համադրությունը պատիճավոր լոբու մեջ նվազեցնում է սրտի կաթվածի վտանգը:

Մատղաշ ու նուրբ

Սկզբում ուտում էին միայն այս բանջարեղենի սերմերը: Լոբու մատղաշ պատիճների համտեսումը սկսվեց իտալացիների կողմից (17-րդ դարում): Նրանք հավաքում էին մատղաշ լոբին` ամեն 24 ժամը մեկ ստուգելով բանջարանոցը, որպեսզի լոբին շատ չհասնի: Ժամանակի ընթացքում այգեգործները աճեցրեցին նուրբ պատիճով մի տեսակ, որը կոչվեց Ֆրանսիական լոբի:

Յուղալոբի

Դեղին պատիճավոր լոբին ֆրանսիացիների կողմից անվանվում է յուղալոբի, հավանաբար իր գույնի և բերանի մեջ հալվելու հատկության համար: 

Ձեր կատարյալ կազմվածքի համար

Դեղին և կանաչ պատիճավոր լոբիներն աճեցվում են իրենց ուտելի պատիճների համար: Դրանք դիետիկ խոհանոցի կարևոր տարր են: Այնքան հարուստ չեն սպիտակուցներով, որքան լոբու մյուս տեսակները, բայց ավելի շատ վիտամիններ են պարունակում: Շնորհիվ չոր լոբիների համեմատ մանրաթելերի ավելի քիչ պարունակության՝ դրանք ցածր կալորիականություն ունեն և հեշտ են մարսվում: Եկեք ուտենք պատիճավոր լոբի և մեր կազմվածքը կդառնա նրանց նման:



Բաղադրատոմսեր այս բանջարեղենով

Պաելյա՝ իսպանական խոհանոցի դասական ուտեստ

Պաելյա՝ իսպանական խոհանոցի դասական ուտեստ

Վալենսիայում սկիզբ առնող՝ իսպանական խոհանոցի դասական ուտեստի՝ Վալենսիական ձևով պատրաստված պաելյայի բաղադրատոմս:

6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Բոգրաչ (գուլյաշ-ապուր)

Բոգրաչ (գուլյաշ-ապուր)

Բոգրաչի՝ գուլյաշ-ապուրի բաղադրատոմս:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով

Մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով

Պատրաստում ենք ճապոնական ճաշատեսակ` մանր ծովախեցգետիններ բանջարեղենով:

3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ

Այս բանջարեղենը պարունակող արտադրանք

Կտրատած կանաչ լոբի

Կտրատած կանաչ լոբի

400 գ