Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

«Որսորդական» պիցցա

Որսորդ կարելի է լինել նաև առանց տնից դուրս գալու: Պատրաստեք համեղ պիցցա ամբողջ ընտանիքի համար:

Պատրաստման քայլեր

  • Խմորը բացել, տեղադրել տապակի մեջ, վրան քսել կետչուպ կամ մայոնեզ:
  • Երշիկը, սնկերը, լոլիկը և բիբարը կտրատել և շարել խմորի վրա:
  • Ավելացնել համեմունքները և եփել ջեռոցում 10-15 րոպե: Այդ ընթացքում պանիրն անցկացնել քերիչով:
  • Պիցցան հանել ջեռոցից և վրան հավասարաչափ լցնել պանիրը: Եփել ևս 5-15 րոպե:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
«Որսորդական» պիցցա
4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 200գ պատրաստի պիցցայի խմոր
  • 150գ շամպինյոն
  • 150գ որսորդական երշիկ
  • 100գ պինդ պանիր
  • 2 հատ լոլիկ
  • 1 հատ քաղցր բիբար
  • Կենտչուպ, մայոնեզ, կանաչեղեն, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Խմորը բացել, տեղադրել տապակի մեջ, վրան քսել կետչուպ կամ մայոնեզ:

  • Քայլ 2

    Երշիկը, սնկերը, լոլիկը և բիբարը կտրատել և շարել խմորի վրա:

  • Քայլ 3

    Ավելացնել համեմունքները և եփել ջեռոցում 10-15 րոպե: Այդ ընթացքում պանիրն անցկացնել քերիչով:

  • Քայլ 4

    Պիցցան հանել ջեռոցից և վրան հավասարաչափ լցնել պանիրը: Եփել ևս 5-15 րոպե: