Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Վիետնամական ապուր «Pho»

Վիետնամական խոհանոցի ուտեստ՝ «Pho» ապուրի բաղադրատոմս:

Պատրաստման քայլեր

  • Ոսկորները և հավի կրծքամիսը լավ լվանալ, վրան սառը ջուր լցնել, եռացնել, հեռացնել մակերեսին հայտնված փրփուրը:

  • Սոխը տապակել և ավելացնել ոսկորներով և հավի կրծքամսով կաթսայի մեջ: Կոճապղպեղը մաքրել և տապակել: Այնուհետև ճզմել և ավելացնել ապուրի մեջ: Եփել մարմանդ կրակի վրա շուրջ 5 ժամ, այնուհետև քամել:

  • Առանձին եփել բրնձի վերմիշելը և ավելացնել ապուրի մեջ: Ապուրին ավելացնել նաև խաշած և կտրտած տավարի կամ հավի միսը: Վրայից լցնել թարմ համեմի տերևները և շալոտ սոխը:

  • Մատուցել կիտրոնի կտորների և սխտորով և կծու պղպեղով համեմված քացախի հետ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Վիետնամական ապուր «Pho»
8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • Տավարի մսի 2 մեծ ոսկոր
  • Հավի 2 կրծքամիս
  • 2 գլուխ սոխ
  • 3-5սմ մեծությամբ կոճապղպեղի կտոր
  • Բրնձի կամ սոյայի վերմիշել
  • Տավարի կամ հավի խաշած միս
  • 1/2 փունջ սոխ շալոտ
  • 1 փունջ թարմ համեմ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Ոսկորները և հավի կրծքամիսը լավ լվանալ, վրան սառը ջուր լցնել, եռացնել, հեռացնել մակերեսին հայտնված փրփուրը:

  • Քայլ 2

    Սոխը տապակել և ավելացնել ոսկորներով և հավի կրծքամսով կաթսայի մեջ: Կոճապղպեղը մաքրել և տապակել: Այնուհետև ճզմել և ավելացնել ապուրի մեջ: Եփել մարմանդ կրակի վրա շուրջ 5 ժամ, այնուհետև քամել:

  • Քայլ 3

    Առանձին եփել բրնձի վերմիշելը և ավելացնել ապուրի մեջ: Ապուրին ավելացնել նաև խաշած և կտրտած տավարի կամ հավի միսը: Վրայից լցնել թարմ համեմի տերևները և շալոտ սոխը:

  • Քայլ 4

    Մատուցել կիտրոնի կտորների և սխտորով և կծու պղպեղով համեմված քացախի հետ: