Պատրաստման քայլեր
-
Ոսկորները և հավի կրծքամիսը լավ լվանալ, վրան սառը ջուր լցնել, եռացնել, հեռացնել մակերեսին հայտնված փրփուրը:
-
Սոխը տապակել և ավելացնել ոսկորներով և հավի կրծքամսով կաթսայի մեջ: Կոճապղպեղը մաքրել և տապակել: Այնուհետև ճզմել և ավելացնել ապուրի մեջ: Եփել մարմանդ կրակի վրա շուրջ 5 ժամ, այնուհետև քամել:
-
Առանձին եփել բրնձի վերմիշելը և ավելացնել ապուրի մեջ: Ապուրին ավելացնել նաև խաշած և կտրտած տավարի կամ հավի միսը: Վրայից լցնել թարմ համեմի տերևները և շալոտ սոխը:
-
Մատուցել կիտրոնի կտորների և սխտորով և կծու պղպեղով համեմված քացախի հետ: