Պատրաստման քայլեր
-
Խառնել բոլոր բաղադրիչները 8-10 րոպե մինչև կպչուն զանգվածի ստացումը:
-
Տարայի վրա քսել ձիթայուղ, մեջը լցնել խմորը, թողնել 90 րոպե:
-
Երբ խմորը բարձրանա, կիսել այն 2 մասի և օվալաձև հացի տեսք տալ: Դնել թխելու թղթի վրա:
-
Ձուն հարել, ավելացնել մեկ գդալ ջուր և ստացված զանգվածը քսել հացի վրա:
-
Մատներով խոր փոսեր անել և հացի վրա լցնել քունջութ և սև քիմիոն:
-
Թողնել ևս 20 րոպե:
-
Թխել 7-9 րոպե 250 C° ջերմաստիճանի տակ: