Պատրաստման քայլեր
-
Ծովատառեխի կտորները թրջել կաթի մեջ 30 րոպե (այդպես դրանք պակաս աղի և ավելի նուրբ կլինեն):
-
Սոխը կտրել օղակներով կամ քառակուսիներով:
-
Ծովատառեխը քամել և կտրել 2սմ լայնությամբ կտորների:
-
Տարայի մեջ հերթականությամբ շարել սոխը, ձկան կտորները, ինչպես նաև մի քանի հատիկ հոտավետ պղպեղ և դափնու տերև՝ յուրաքանչյուր շերտի վրա արևածաղկի ձեթ լցնելով:
-
Տարան դնել սառնարանը մեկ օրով:
-
Մատուցել թարմ հացի հետ: