Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ծովատառեխը ձեթի մեջ

Ծովի աղի ձուկ՝ մարինացված սոխով ձեթի մեջ:

Պատրաստման քայլեր

  • Ծովատառեխի կտորները թրջել կաթի մեջ 30 րոպե (այդպես դրանք պակաս աղի և ավելի նուրբ կլինեն):

  • Սոխը կտրել օղակներով կամ քառակուսիներով:

  • Ծովատառեխը քամել և կտրել 2սմ լայնությամբ կտորների:

  • Տարայի մեջ հերթականությամբ շարել սոխը, ձկան կտորները, ինչպես նաև մի քանի հատիկ հոտավետ պղպեղ և դափնու տերև՝ յուրաքանչյուր շերտի վրա արևածաղկի ձեթ լցնելով:

  • Տարան դնել սառնարանը մեկ օրով:

  • Մատուցել թարմ հացի հետ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ծովատառեխը ձեթի մեջ
5 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 0.5կգ աղի ծովատառեխ
  • 3 գլուխ սոխ
  • 0.25լ արևածաղկի ձեթ
  • Կաթ՝ ձուկը թրջելու համար
  • Հատիկավոր պղպեղ և դափնու տերև՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Ծովատառեխի կտորները թրջել կաթի մեջ 30 րոպե (այդպես դրանք պակաս աղի և ավելի նուրբ կլինեն):

  • Քայլ 2

    Սոխը կտրել օղակներով կամ քառակուսիներով:

  • Քայլ 3

    Ծովատառեխը քամել և կտրել 2սմ լայնությամբ կտորների:

  • Քայլ 4

    Տարայի մեջ հերթականությամբ շարել սոխը, ձկան կտորները, ինչպես նաև մի քանի հատիկ հոտավետ պղպեղ և դափնու տերև՝ յուրաքանչյուր շերտի վրա արևածաղկի ձեթ լցնելով:

  • Քայլ 5

    Տարան դնել սառնարանը մեկ օրով:

  • Քայլ 6

    Մատուցել թարմ հացի հետ: