Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս

Սառը սոուսը մատուցվում է մսի, բանջարեղենի և հացի հետ: Հիանալի խորտիկ է լանչի համար: Կարթնացնի քաղցր հիշողություններ Կրետե կամ Կոս կղզիներում անցկացրած հանգստի մասին:

Պատրաստման քայլեր

  • Վարունգների կեղևը մաքրել, անցկացնել քերիչով, ջուրը քամել և աղ անել:

  • Մանր կտրտած սխտորը քացախի և յոգուրտի հետ խառնել վարունգի հետ:

  • Լավ խառնել, ավելացնել ձիթայուղը և կրկին խառնել:

  • Մատուցել սառը վիճակում: Կարելի է զարդարել ձիթապտղով կամ վարունգի կտորներով:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս
6 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 375մլ բնական յոգուրտ
  • 2 վարունգ
  • 6 պճեղ սխտոր
  • 1 գդալ գինու քացախ
  • 2 գդալ ձիթայուղ
  • 1 թ.գ. աղ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Վարունգների կեղևը մաքրել, անցկացնել քերիչով, ջուրը քամել և աղ անել:

  • Քայլ 2

    Մանր կտրտած սխտորը քացախի և յոգուրտի հետ խառնել վարունգի հետ:

  • Քայլ 3

    Լավ խառնել, ավելացնել ձիթայուղը և կրկին խառնել:

  • Քայլ 4

    Մատուցել սառը վիճակում: Կարելի է զարդարել ձիթապտղով կամ վարունգի կտորներով: