Պատրաստման քայլեր
-
Ձվի դեղնուցները լավ խառնեք շաքարավազի հետ մինչև սպիտակելը, հետո ավելացրեք մասկարպոնե և շարունակեք խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
-
Լուծեք սուրճը փոքր քանակությամբ ջրի մեջ, սառեցրեք այն, ավելացրեք ամարետտոն և եռացրած ջուր: Թխվածքաբլիթներն ընկղմեք այս պունշի մեջ և շարեք շերտերով`ամեն շերտը ծածկելով մասկարպոնեի կրեմով:
-
Աղանդերը դրեք սառնարանը, որպեսզի կրեմը լավ ներծծվի:
-
Մատուցումը. Մատուցումից առաջ աղանդերի վրա ընդունված է կակաո ցանել: