Պատրաստման քայլեր
-
Բուլղարական պղպեղը կտրեք քառակուսիների տեսքով, լոլիկը՝ մեջտեղից երկու կես արեք, սոխը մանր կտրատեք, լազանյայի տերևը՝ եռանկյունաձև, այսբերգ աղցանը և չիլի պղպեղը՝ փոքր կտորներով: Դրանից հետո կտրեք տավարի միսը ուղղահայաց մանրաթելերով:
-
Տապակած տավարի միսը եփեք և համեմեք աղով, պղպեղով, ռեհանով, օրեգանոով և ապխտած պղպեղով, ավելացրեք կարագ, կարմիր սոխ, բուլղարական պղպեղ և չիլի պղպեղ: Լցրեք սպիտակ գինին և ավելացրեք քաղցր չիլի սոուս, տերակի և բանջարեղենի արգանակ:
-
Տապակեք եռանկյունաձև կտրած լազանյան տաք յուղի մեջ:
-
Լցրեք աղցանը ամանի մեջ, ապա արգուլան, չերրի լոլիկը, սպիտակ լոբին, տավարի միսը և սոուսը, որը լրացնում է աղցանը, իսկ գագաթին ` խրթխրթան եռանկյունաձև լազանյան: